• AB
  Misleidend 2 reacties

  Dacht stap over van mijn Tele 2 abon naar Buget mobiel. Effe goed de voorwaarden lezen. Onbeperkt data, klinkt goed. 5mb down en 1 m’n up. Whaaaa dat is toch een lachertje en niet meer van deze tijd, en Max 4GB PER DAG. Laat je niet foppen. Dit is gewoon een misleidende advertentie. Ga jullie schamen zeg bah 😩

  AB 18 april 2021

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Lebara.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Stefan

   'niet meer van deze tijd' is een mening Ab. Doordat ze de internetsnelheid en hoeveelheid per dag beperken, kunnen ze een relatief goede prijs aan de klant presenteren. Overigens is 4GB per dag heel veel en van de internetsnelheidsbeperking merk ik persoonlijk nooit wat. Als je een goedkope internetprovider wilt met veel GB's data per maand, dan is Budget Mobiel prima. Als je de hele dag films gaat streamen is het wat minder, natuurlijk. Geen enkele internetprovider zal dat overigens leuk vinden.

   Stefan 18 april 2021

  • Jonathan

   Begin er niet aan(onbeperkt internet)!
   Tijdens het luisteren van bijvoorbeeld mijn spotify playlist blijft het meer haperen dan dat ik rustig muziek kan luisteren of hij pakt het helemaal niet....vaak moet ik dan eerst mijn telefoon weer uit en aanzetten en dan gaat het weer eventjes goed(gemiddeld om de 20 minuten)
   Heb bij mijn abonnement gratis happy plugs gekregen maar op deze manier heb ik er helemaal niks aan. Denk goed na voordat je aan budget mobiel begint.

   Jonathan 23 april 2021