• Ronald
  Mensen niet unaniem over Budget Mobiel 1 reactie

  Ik lees 130 reviews waarvan de helft positief is en de andere helft negatief. Een tweedeling die zeer te begrijpen valt en waar ik wel achter sta. Het product, dat je 7GB of onbeperkt internet kan bestellen voor 15 en 20 euro is top. Mensen maken tegenwoordig veel gebruik van de telefoon dus die grote internetpakketten kan voor velen wel uit. Het 4G netwerk van KPN heeft overal degelijk tot goed bereik, alles prima.
  Er zijn twee minpunten aan Budget Mobiel en dat is ten eerste de klantenservice die niet vaak gewoon niet capabel is om je te helpen. Dat lees je op werkelijk ieder forum, ikzelf heb weinig contact hoeven hebben met de klantenservice (chat en mail), maar weet wel dat ik een maal lang heb moeten wachten op een reactie per e-mail. Ten tweede is je internetsnelheid beperkt tot 5 Mbps. Ik gebruik het voor alles en ondervindt eigenlijk geen hinder, maar als je echt flink films gaat streamen gaat je internet wel degelijk haperen en moet je filmpje soms bufferen. Whatsapp, klein beetje Facebook en Instagram is geen enkel probleem.

  +
  Prijs
  Veel internetdata
  2 duidelijke pakketkeuzes

  -
  Beperking op je internetsnelheid
  Matige klantenservice

  Ronald 5 januari 2021

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Lebara.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Berends

   Dat is inderdaad precies hoe het bij Budget Mobiel gaat. Prima prijs en kwaliteit van het product maar zodra je bij de klantenservice moet aankloppen ben je de bok. Een e-mail terug 2 dagen later is daar normaal terwijl dat gewoon snel opgelost moet worden. Persoonlijk ben ik zeer tevreden over Budget Mobiel. Heb dan ook vrijwel geen aanspraak gehad met de klantenservice. :-)

   Berends 7 januari 2021