• Leon
  Maandenlange ervaring met Budget Mobiel 0 reacties

  Eerder altijd Robin Mobile gehad die een tijd geleden overgegaan is naar Budget Mobiel wil ik toch mijn ervaring met jullie delen. Toen het bekend werd dat Robin Mobile verder zou gaan als Budget Mobiel had ik mijn twijfels want was altijd blij klant van Robin. Nu een paar maanden later ben ik eigenlijk wel tot de conclusie gekomen dat de overgang goed is gegaan voor mij. Klanten krijgen meer gratis MB's internet per maand en de kosten zijn vrijwel gelijk. Service is hetzelfde net als dat beide gebruik maken van KPN zendmasten. Waar ik altijd goed bereik had van Robin is dat bij Budget niets anders.
  Dus een positieve ervaring wat ook wel eens gedeeld mag worden. Zie dat er meerdere positieve reacties over Budget zijn dus daar ben ik blij om dat ik niet de enige ben.
  Wel jammer trouwens dat het maandelijks opzegbare pakket niet meer de standaard is waarbij je cadeaus kreeg. Nu krijg je alleen cadeaus bij een langer lopend abonnement. Wat ik nu uiteraard zou kiezen omdat ik weet dat het voor mij goed werkt maar kan begrijpen dat andere mensen graag beginnen met een maandelijks opzegbaar abonnement zodat ze nergens aan vast zitten als het wat tegen zit. Dit kan je nu alsnog wel selecteren zag ik maar dan krijg je geen gratis headset. Vriend van me wilde ook overstappen naar Budget Mobiel dus vandaar dat ik dit weet.
  Hopelijk hebben jullie wat aan mijn ervaring. Zijn overigens meerdere goede telecomaanbieders dus staar je niet blind op wat je nu hebt. Kan soms een stuk goedkoper voor dezelfde dienst.

  Groetjes Leon

  Leon 2 september 2021

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.