• Martijn
  Korting bij Budget Mobiel 1 reactie

  Zoals veel mensen ga ik aan het eind van het jaar altijd mijn abonnementen en verzekeringen bij langs om te kijken of deze nog steeds de beste keus zijn voor mij of dat er betere en meer voordelige keuzes mogelijk zijn.
  Zo kwam ik voor mijn mobiel bij Budget Mobiel uit en ook voor mijn internet / tv en vaste telefoon kwam ik op Budget Alles in 1 uit.
  Wat is nou het mooie, als je deze allbei afsluit, dan heb je al goedkope leveranciers, maar in dit geval krijg je ook nog eens een combi korting van 5 euro per maand. wat je toch weer 60 euro per jaar bespaard.
  Ik heb het gelijk afgesloten en toen heb ik ook die happy ear plugs ontvangen, onwijs handig die dingen.
  Zelf zou ik ze nooit kopen, maar ik moet zeggen dat nu ik ze heb ik wel snap waar iedereen zo lyrisch over is.

  Martijn 28 december 2020

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Lebara.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • DIrk Hummel

   Ja, als je overstapt kan je beter meteen met alles overstappen als je huidige contracten dit toelaten. Combikortingen moet je het toch van hebben tegenwoordig. Ik bekijk elk jaar in vergelijkers voor energie waar ik het goedkoopste terecht kan en kijk vanuit daar of ik ook over kan stappen naar deze leverancier/provider voor internet, televisie en mobiel. Momenteel aangesloten bij Budget Mobiel, Budget Alles-in-1 en Budget Energie. Kan volgend jaar zomaar weer anders zijn, voor nu was dit voor mij het goedkoopste.

   DIrk Hummel 29 december 2020