• nikki
  kan mijn nummer niet behouden bij overstap 3 reacties

  Ik stap over naar KPN met nummer behoud, maar doordat BUDGET MOBILE mij na jaren klant te zijn geweest mijn KLANTNUMMER NIET meer weet te vinden bij mijn gsm nummer en mijn gegevens niet doorgeeft aan KPN??????? krijg ik te horen dat KPN mijn nummer daardoor niet kan overnemen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken en met chatten bereik je helemaal niets behalve als je een nieuw abonnement wil, ja dan kom je er wel. Ik vind het schandalig!!!!! Nu kan ik de consumentenbond inschakelen omdat ik vw medische redenen mijn nummer behoud noodzakelijjk is.....wie helpt????

  nikki 10 oktober 2021

  Lebara is van alle telecomproviders de beste keuze.
  • Simar

   Hoihoi, op de achterkant van je simkaart staat vaak een cijfercode. Hiermee zou je normaliter het nummer mee kunnen nemen als je deze bij KPN aangeeft. Als je geen contact krijgt met Budget Mobiel kan je het beste vragen of KPN dat voor je wil regelen. Onderling contact tussen zulke bedrijven gaat vaak sneller. Kan je verder zelf geen gegevens opvragen in je Budget Mobiel app of de klanten login op de website?

   Simar 11 oktober 2021

  • Gaya

   slechte klantenservice, verder wel ok,maar die chatbot toestanden is een ellende. er is een telefoonnummer maar daarvoor heb je al heel wat gedoe achter de rug..

   Gaya 16 oktober 2021

  • H. Hakimi

   Budget mobiel bieden Zeer slechte service de beloftes die ze maken wordt niet waar gemaakt.
   Zoals bij aansluiten van Budget mobiel krijg je kado deze kado tot heden niet ontvangen en proces van nummerbehoud gaat vak mis en zit ik nu 4 dagen te wachten tot dat de probleem opgelost wordt

   H. Hakimi 16 oktober 2021