• Willem Vos
  Hoe lang zijn Budget mobiel aanbiedingen geldig 4 reacties

  Ik hoor en lees goede verhalen en ervaringen over Budget mobiel. Wil dan ook wel graag overstappen want ze geven bij een jaarabonnement van 2 jaar vaak een mooie korting of leuk apparaat gratis erbij. Ik heb al een JBL Clip 4 dus ik wacht even totdat ze een andere deal hebben. Duurt al best een tijdje dat ze deze aanbieding op de website tonen. Iemand enig idee of het een maandelijkse aanbieding is of dat het nog wel langer kan duren? Ik kan nu wel kiezen voor het maandelijks opzegbare abonnement om die op te zeggen zodra er een nieuwe aanbieding is. Probleem is dat ik niet denk dat Budget mobiel dat kan waarderen als ik het opzeg om daarna een jaarabonnement te nemen. Ik wacht dus wel even af en hopelijk kan iemand reageren op mijn review. Heb Budget ook al gemaild maar heb daarop nog geen reactie.

  Ps. ik zal een 5 sterren review geven. Niet op basis van mijn eigen ervaring (omdat ik nog geen Budget mobiel heb aangesloten), maar meer op basis van wat ik hoor en lees over deze telecomprovider.

  Willem Vos 6 juni 2021

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Monster

   Bedrijven kopen vaak een enorme massa van 1 product in met hoge kortingen zodat ze deze bij een abonnement gratis kunnen bijvoegen. Dus het ligt er maar net aan hoeveel JBL Clips ze hebben ingekocht. Zodra deze op zijn komen ze waarschijnlijk met een nieuwe aanbieding.

   Monster 6 juni 2021

  • Joost

   Beste Willem, als ik een tip mag geven stap niet over naar Budget Mobiel, het lijkt inderdaad allemaal heel aantrekkelijk maar gegarandeerd krijg je spijt.
   1. internet is erg traag
   2. als je onbeperkt neemt wordt je na 10GB al bestookt met sms berichtjes, dat je te veel verbruikt.
   3. Mail wordt niet beantwoord.
   4. Telefonisch niet bereikbaar.
   5. medewerkers kunnen alleen standaard antwoorden geven via de chat wat ook op de site kunt terug vinden, wordt het te moeilijk dan worden ze onbeschoft.

   Net een jaar klant geweest voor mij nooit meer budget mobiel.

   Joost 8 juni 2021

  • Willem Vos

   Ik hoor eigenlijk alleen maar goede verhalen over Budget Mobiel. Ik waardeer echter je mening! Wat zou jij aanraden voor ongeveer dezelfde prijs?

   Willem Vos 8 juni 2021

  • Gerrit

   Budget ziet er leuk uit maar is voor mij ook ruim onvoldoende.
   Ze zijn niet bereikbaar op het moment dat je iets wilt veranderen en dat is hoogst ergerlijk.
   De website is onduidelijk voor bestaande klant en alleen gericht op verkoop en absolut niet op service.

   Gerrit 15 juni 2021