• Tienus van Veenen
  Goedkoopste telefoonabonnement 0 reacties

  Budget Mobiel heeft het goedkoopste telefoonabonnement, voor 15 euro heb je 7GB internetdata en onbeperkt bellen en smsen. Voor alles onbeperkt, dus ook je internetdata dien je 20 euro per maand te betalen maar ik denk dat velen het gemakkelijk kunnen doen met de 7GB bundel. Dit is enkele euro's goedkoper dan ieder andere telefoonprovider en dan moet je er nog eens bijtellen dat je nog eens 5 euro korting kan krijgen als je Budget Energie of Budget alles in 1 hebt.

  Hoe kan dit vraag jij je af?
  Allereerst beperken ze je snelheid van je internet tot 5mbps. Hier heb je in principe geen last van maar zo zorgt Budget Mobiel er wel voor dat ze een scherper tarief kunnen rekenen! Daarnaast besparen ze mijn inziens veel kosten op de klantenservice, wat enerzijds spijtig is want sommige mensen hebben hulp nodig, maar anderzijds is dit weder maal kosten drukkend.

  Zeker de moeite waard om te proberen en over te stappen. Als het niet bevalt kan je maandelijks opzeggen dus je zit verder nergens aan vast, ideaal.

  Tienus van Veenen 4 oktober 2020

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Lebara.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020