• Zuidema
  Geen 0900 of 0909 nummers 6 reacties

  Je kunt geen 0900 of 0909 nummer bellen voor bijvoorbeeld huisartsenpost als je in het weekend huisartsenpraktijk wilt bellen kan dat niet...

  Zuidema 6 oktober 2020

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Levi

   Op de Budgetthuis.nl/mobiel website staat dat hier een extra tegoed voor benodigd is:

   Bel- en sms-tegoed bijkopen voor bijvoorbeeld het bellen naar servicenummers (0900- of 0909-nummers) of voor gebruik buiten de EU.

   Dit extra tegoed kan je opnemen als je inlogt in je MijnBudget, ga naar Extra Tegoed en betaal via iDeal. Is inderdaad goed om te weten want je zal maar eens zo'n nummer moeten bellen en het kan niet doordat je geen extra tegoed hebt. Vind dat Budget Mobiel hier wel wat duidelijk in mag zijn.

   Levi 6 oktober 2020

  • Wim

   Je hebt inderdaad EXTRA TEGOED nodig. Hetzelfde is er voor EXTRA INTERNET als je over je internetdata heen gaat dat je per maand beschikbaar hebt. Of als je buiten de EU wilt internetten heb je ook EXTRA INTERNET nodig. Het lijkt me dan ook handig dat wanneer je Budget Mobiel aanschaft en je de inlogcodes krijgt dat je meteen even voor 25 euro aan EXTRA INTERNET aanschaft en EXTRA TEGOED voor als je door je gratis sms'jes heen bent of wilt bellen naar een nummer buiten de EU.

   Wim 6 oktober 2020

  • Aafke

   Dat zou Budget Mobiel beter moeten vertalen op de website of anderzijds gewoon zelf moeten activeren bij een nieuwe klant. Als er inderdaad iets gebeurd moet je wel een 0900 nummer kunnen bellen in nood. Sinds ik dit las heb ik ook mijn extra tegoeden aangevuld zodat ik dit probleem niet zal ondervinden. In theorie natuurlijk prima dat Budget Mobiel dit zo doet, zo kan een klant geen hoge kosten maken. Echter moet dit wel duidelijk zijn en dat is het (nog) niet.

   Aafke 3 november 2020

  • Karinn

   Ik kon dus vanmorgen niet de huisartsenpost bellen
   Het was al een stress situatie en dan kun je dus met je mobiel niet eens bellen
   Kon gelukkig een telefoon op het werk lenen
   Ik snap niet waarom bij de andere providers dit altijd gewoon kan
   Geprobeerd om extra tegoed te kopen maar dat lukt niet door een probleem met de betaling
   Ik kan dus nog steeds geen servicenummers bellen
   Ik stap wel weer over naar Vodafone

   Karinn 12 december 2020

  • Yvon

   Ik kon dus opeens vanmorgen niet bellen naar een 0900 nummer. Een en al stress was het hier al en dan zit je opeens vast en kun je niets meer. Slechte service. Ik kon het ook niet echt vinden op de site. Jammer dat hier zo vaag over wordt gedaan.

   Yvon 3 augustus 2021

  • Louis

   Behoorlijk irritant....! kan niet eens naar 0900 nummer van politie meer bellen. Wat gewoon lokaal tarief was. Niet echt blij mee dus.

   Louis 13 september 2021