• Harm
  Ervaring budget mobiel 14 reacties

  Gewoon doen, overstappen regelen ze zelf, het is de goedkoopste telecomprovider en daarnaast maken ze gebruik van het kpn netwerk wat erg goed is (overal bereik in Nederland). Meer kan je niet wensen. Ik had binnen 2 dagen mijn nieuwe sim-kaart ontvangen en kon meteen alles doen. Het enige waar je over kan twijfelen is dat ze nieuw zijn en misschien daarom nog foutjes maken maar hier heb ik nog niks van vernomen.

  Harm 16 januari 2020

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Lebara.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Wouter

   De specs geven een zeer lage up- en down snelheid (5 Mbps ) weer terwijl ze suggereren dat het wel 4G is. vergelijk met bv Tele2 (225 Mbps / 40 Mbps)
   Wie heeft ervaring met de internetsnelheid?

   Wouter 18 januari 2020

  • Harm

   Denk even contact leggen met Budget Mobiel klantenservice Wouter, ze zitten op het KPN netwerk dus kunnen in principe ook die snelheden halen. Ze bieden ook meer aan dus er zal vast een switch ergens omgezet moeten worden.

   Harm 18 januari 2020

  • Harm

   Nu zie ik het inderdaad ook op de website staan: Datasnelheid: Max. 5.0 Mbps down / 1.0 Mbps up. Heb zelf nog geen last gehad van de internetsnelheid maar die beperking is zeker vreemd te noemen.

   Harm 18 januari 2020

  • Wouter

   @Harm, budget moet ergens vandaan komen. Door het wel 4G te noemen maar de bandbreedte flink te knijpen hoeven ze minder data in te kopen bij KPN. Het is feitelijk 3G.

   Wouter 18 januari 2020

  • Harm

   Ja klopt daarom is het goedkoper, ik vind het prima heb er zelf geen last van, kan alles doen wat ik wil. Zelfs films kijken kan gewoon soepel. 15 euro voor vrijwel onbeperkt internet is prima voor mij en je krijgt 5 euro korting als je ook energie of alles in 1 pakket bij budget hebt. Dus dan wordt het nog een stuk goedkoper.

   Harm 18 januari 2020

  • Simar

   Ik vind 15 euro voor 7GB nog wel best veel. Het kan wel uit als je inderdaad Budget Energie of Budget Alles-in-1 hebt, dan betaal je nog maar 10 of 5 euro voor je mobiele provider. Anders zijn er wel goedkopere opties te vinden denk ik.

   Simar 18 januari 2020

  • Ferdinand

   @Simar, nee dit is niet duur. Er is geen enkele mobiele provider die goedkoper is dan 15 euro voor 7GB aan internet. Daar betaal je vrijwel het dubbele al hebben deze providers geen beperking op je internetsnelheid. Het is wel een stuk sneller dan 3G trouwens Harm.

   Ferdinand 18 januari 2020

  • Wouter

   @Ferdinand, de prijs is goed maar niet geweldig. Vergelijk met Tele2, kost 16 euro voor 7 GB, hier is de snelheid wel conform 4G. Helaas heeft Tele2 in het buitenland, op een kleine uitzondering na, geen 4G.

   Wouter 19 januari 2020

  • Ferdinand

   Klopt maar met de 5 euro combikorting wordt het al een stuk leuker.

   Ferdinand 19 januari 2020

  • Johan

   Hey hebben jullie al weleens getest met de app "speedtest.net" uit de playstore, hoeveel down en up snelheid je werkelijk hebt met budgetmobiel? Ben wel benieuwd namelijk....

   Johan 2 juli 2020

  • Camel

   Ik heb geen speedtests gedaan via allerlei apps en websites. Wel kan ik jullie vertellen dat ik totaal geen last heb van de zogenaamde snelheidsbeperking. Ik weet dat die er is maar ik kan gewoon Whatsappen, surfen, filmpjes kijken zonder dat ik hoef te bufferen.

   Gebruik Budget Mobiel nu 3 maanden en het is prima. Zeker als je ook Budget Energie of Budget Alles in 1 hebt. Dan krijg je namelijk combikorting.

   Camel 3 september 2020

  • Bert

   mijn vrouw heeft budget mobiel klaagde over traag internet. Net een speed test gedaan 3,1 mb p/s niet echt handig als je geen wifi hebt.

   Bert 14 september 2020

  • Lex

   Speedtest Budget: 3.6 Mb/s en was te traag om daarmee een Teams sessie goed te kunnen volgen. Alles ging haperen. Via mijn andere telefoon (Simpel, die 64 Mb/s heeft) geen enkel probleem.
   Dat met 4g geldt dus blijkbaar alleen voor de dekking, want de "snelheid" is vergelijkbaar met H+

   Lex 23 november 2020

  • Gerry

   Inderdaad een hele lage internet data. Had ik namelijk niet goed na gekeken. Ik zeg mij maandelijkse contract weer op

   Gerry 7 april 2021