• Richard
  Budget Mobiel tipje 1 reactie

  Hallo mensen,

  Budget Mobiel geeft nu op de homepagina aan dat je 3 maanden € 5,- korting + Happy Plugs gratis krijgt bij een 2-jarig abonnement. Volgens mij was dit eerst niet mogelijk en kon je alleen kiezen voor de maandelijkse opzeg keuze. Dit raadt ik iedereen ook aan. Ook al ben ik zeer blij met mijn huidige Budget Mobiel Basis pakket waarbij ik 7GB Data en onbeperkt kan bellen & sms-en. Maandelijks opzeggen is echt het beste wat er is, zeker voor een mobiele provider. Wie weet komt er over een maand wel een hele goedkope nieuwe telecomprovider of vind je het na 2 maanden toch niet meer zo fijn allemaal. Overstappen en klaar!
  Ps. je kan altijd binnen 14 dagen overstappen, dus je kan in theorie wel even goed testen van te voren of de intersnelheid wel hoog genoeg is en of je overal wel goed bereik hebt. Nogmaals, ik ben erg blij met Budget Mobiel, zeker omdat het functioneert op het 4G netwerk van KPN. Hier maakte ik eerder ook al gebruik van bij een andere provider dus ik wist dat het wel goed zat.

  Hopelijk hebben jullie wat aan mijn ervaring cq. tip.

  Richard 14 januari 2021

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Lebara.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Richard

   Om nog even bij te voegen, als je echt hunkert naar die 5 euro korting per maand kan je beter Budget Energie of Budget internet en tv thuis krijgen. Deze 5 euro combikorting blijft ook blijvend in werking, in tegenstelling tot de 3 maanden korting die je krijgt bij een 2 jarig abonnement.

   Richard 14 januari 2021