• ArieKanarie
  Budget Mobiel Onbeperkt ervaring 1 reactie

  Ik was sinds 29 november 2017 klant van toetertijd Robin Mobile. Ik vond dit de beste provider die er was voor het binnenland en in het speciaal voor het buitenland. In het buitenland had ik geen onbeperkt internet maar ik kon tot op 30 GB gebruiken. Nu Robin Mobile is overgenomen door Budget Mobile zijn er veel dingen veranderd. De prijs is hetzelfde gebleven maar de kwaliteit van het internet is drastisch achteruit gegaan. In het buitenland kon je maar 12GB gebruiken en als je daar overheen ging werd je per direct afgesloten van je mobiele data. Bij Robin Mobile kon je nog wel gebruik maken van je mobiele data maar met een lage internetsnelheid, voldoende om nog een spelletje te spelen, berichtjes te sturen via whatsapp en je snapchat bijhouden.

  Verder is het meer dan vervelend dat de klantenservice niet meer telefonisch bereikbaar is. Je kunt een verzoek sturen of ze jou willen opbellen, maar daar gaat meestal een halve dag overheen. Ook zijn ze in het weekend niet meer bereikbaar.

  Deze zomer heb ik veel problemen gehad met Budget Mobile. Het gaat om de mobiele data in het buitenland. In het buitenland was ik op een gegeven moment door mijn mobiele data heen, ik heb toen bijgekocht en ik kon in de Budget Mobile app niet zien of de bijgekochte 2GB al beschikbaar was.
  Dit viel in het weekend en hierdoor heb ik een paar dagen zonder mobiele data gezeten, terwijl ik er wel voor betaald had.

  Verder ben ik goed geholpen door de klantenservice maar kreeg geen compensatie voor de problemen die ik ervaren heb.

  Ik raad Budget Mobile niet (meer) aan. Ik geef twee sterren omdat anderhalf niet kan.

  ArieKanarie 24 augustus 2020

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Simyo.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • A

   Hallo, ik raad dit abonnement af. Het internet is super traag. En in het buitenland eenmaal gebruikt vervolgens weer naar het buitenland gegaan ivm werk, werd ik gewoon afgesloten. Shit provider.

   A 25 augustus 2020Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020