• Mowa Kowa
  Budget Mobiel is op geen enkele manier bereikbaar 2 reacties

  Ik was de eerste paar maanden erg tevreden over Budget Mobiel.
  Wel vind ik het smsen voor extra GB wel vervelend omdat je soms om de twee minuten een sms moet sturen dus het klopt niet helemaal.
  Verder zijn ze sinds een paar weken op geen enkele manier bereikbaar. De chat doet het niet en de link om ze een mail te sturen werkt ook niet meer. Iemand enig idee hoe je iemand van de klantenservice kunt spreken? Al zou ik nu mijn bundel op willen zeggen kan dat niet eens. Iemand?

  Mowa Kowa 16 maart 2021

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Lebara.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Simar

   Hallo,

   De chat is wel degelijk bereikbaar. Wanneer je op Service & Contact klikt, dan wat naar onder scrolt, staat er een knop met 'Start met chatten'. Hier dien je op te klikken, dan verschijnt er rechtsonder een klein balkje, dit is de chat, hier dien je op te klikken. Even je naam en e-mail invullen en klaar. Soms kom je even in een wachtrij, ik heb het net getest en had binnen 10 seconden iemand die me wilde helpen.

   Geen dank. :-)

   Simar 16 maart 2021

  • Martin

   App installeren, inloggen. Onder contact de vraag stellen of terug laten bellen. Nog nooit nodig gehad maar probeer het eens.

   Op laten zeggen door je nieuwe provider of tussenpersoon maar vraag dit wel duidelijk na, ook dat nummerbehoud geregeld is.

   Opzeggen per aangetekende brief. Adres van de telefoon tak staat op de website. Kost wat meer, maar dan weet je zeker dat het aankomt. Je loopt dan wel het risico dat nummer behoud in het water valt !! Deze weg zou ik niet kiezen als je jouw nummer mee wilt nemen naar een andere provider. Of in ieder geval pas doen als alle andere opties niets brengen.

   Ieder zijn ding maar ik vraag me wel eens af hoe mensen structureel meer als 4GB per dag er door heen kunnen jagen. Ik heb nog wel wat anders te doen.

   En de SMS aanvullers zul je elders ook moeten gaan gebruiken. Zo ver ik weet is dat bij alle onbeperkt bundels zo.

   Martin 17 maart 2021