• Huub
  Budget Mobiel internetsnelheid goed 0 reacties

  Voor iedereen die nog twijfelt aan Budget Mobiel of het wel een goede telecomproviders is, ik kan jullie melden dat het mij zeer goed bevalt. Ik typ deze review op de 4G van Budget op het KPN netwerk en loopt allemaal soepel. Net nog wat filmpjes bekeken op Facebook, streamt allemaal zoals het hoort zonder enige hinder.
  Ik zal wel eerlijk zijn, ik wist niet wat ik er van moest denken, Budget Mobiel was nieuw, komt met een goedkope prijs en een datasnelheidsbeperking van 5.0 mbps. Moest het even goed uitvogelen maar ik had hiervoor dus T-Mobile met 1GB aan data, wanneer ik daar overheen ging dan werd mijn internetsnelheid ook beperkt tot 2.0 mbps en zelfs daar had ik geen enkele hinder van dus ik wist dat het wel goed moest komen. Daarnaast kan je elke maand opzeggen als je dat wilt dus, ten eerste moet het dan wel goed zijn anders zou iedereen binnen de eerste maand zijn biezen pakken maar ten tweede, als het voor jou persoonlijk tegenvalt is opzeggen zo gedaan zonder dat je vastzit aan een contract.
  Hopelijk hebben jullie wat aan mijn review, kan je veel geld schelen om voor deze telecomprovider te kiezen in ieder geval!

  Huub 14 september 2020

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Simyo.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020