• Richelle
  Budget mobiel goed bereik grote aanrader 1 reactie

  Zeer blij met mijn nieuwe telecom abonnement die ik heb genomen bij budget mobiel. Ik heb gekozen voor het onbeperkt pakket omdat ik veel reis en ik dus veel gebruik maak van de 4g internetdata. Binnen no time was alles geregeld en was de overstap van t-mobile geregeld. Heb precies hetzelfde bereik als dat ik eerder had maar dan voor een veel betere prijs, scheelt ongeveer 30% ! Ik lees veel dat de klantenservice slecht bereikbaar is maar ik heb wat mailtjes gestuurd omdat ik graag wilde weten hoelang alles duurde qua aansluiting en dergelijke. Dit ging gewoon goed en snel. Zeker een aanrader als je het mij vraagt om budget mobiel aan te sluiten.

  Richelle 5 september 2020

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Simyo.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Harm Jan

   Goed om te horen ik zit sinds 1 September bij Budget alles-in-1 en werkte ook heel goed. Monteur ging pas weg zodra alles werkte in huis moest helemaal nieuwe bekabeling worden aangelegd vanaf de straat naar mijn huis! Hele goede service en scheelt me 32,50 euro ten aanzien van mijn vorige internet en tv provider. Zal binnenkort eens kijken of ik van mijn huidige telecomprovider af kan want heb niet meer zoveel geld omdat ik mijn baan ben verloren. Ik wil wel graag die combikorting namelijk.

   Groetjes Harm Jan

   Harm Jan 5 september 2020Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020