• Sjors
  Budget Mobiel buitenland 1 reactie

  Ik had al bijna 2 jaar een abonnement, bijna omdat ik het zojuist heb opgezegd. Regelmatig ga ik de grens over en voorheen werkte dit altijd prima. De laatste maanden moet ik echter steeds eerst naar vliegtuigstand en weer terug om weer verbinding met het Budget abonnement te krijgen.

  Als je dit bij de klantenservice voorlegt krijg je vragen om je instellingen na te kijken of de gebruikte provider handmatig te selecteren (de instellingen van mijn telefoon wijzigen natuurlijk niet spontaan en daar zit niet het probleem, maar dat kun je ze elke keer uitleggen).
  Ik heb 2 sim kaarten in mijn telefoon en als ik van Simyo de data aanzet dan gaat de overgang bij de grens wel zonder problemen.

  De druppel om over te stappen naar een andere aanbieder was dat ik in België van de ene op de andere dag helemaal geen data verbinding meer had. De klantenservice kon niets vinden en toen ik later op de dag terug reedt de grens over naar NL werkte de data weer. Toen was ik er klaar mee en heb ik het abonnement opgezegd.

  Dit bovenstaande is nog buiten alle andere klachten welke je hier ook van andere reviewers voorbij ziet komen:
  -Regelmatig melding excessief internet verbruik (bij een onbeperkt abonnement)
  -Slecht bereik. Ik heb dus 2 providers in mijn Samsung S9. Allebei pretenderen ze gebruik te maken van KPN netwerk. Bij Budget is het bereik echter altijd 1 of 2 strepen minder.
  -Traag internet. Je kiest voor 5mb, maar regelmatig gebeurd er niets met een download, terwijl ik voldoende bereik heb.
  -Bij een probleem weet de klantenservice het ook niet op te lossen

  Mochten de problemen zich oplossen in de toekomst dan zou ik er misschien weer over denken om terug te gaan, maar nu zeker niet.

  Sjors 6 december 2020

  Ontevreden over Budget Mobiel?

  Probeer eens de beste keuze Lebara.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Saskia

   Waarom gebruik je dan ook 2 simkaarten? Dan vraag je toch ook om problemen. Ik heb ook ooit een Duo sim toestel gehad. Alleen maar trammelant meer gehad.

   Saskia 15 december 2020Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020