• Babak
  frauduleus energiebedrijf 1 reactie

  Budget energie heeft een gasmeter aangemeld welke voor de hele straat (VvE organisatie is de eigenaar) op mijn appartement staat. Ze rekenen me ten onrechte meer dan 2000 euro per maand aan. Dit wordt sinds november 2020 voortgezet en het is 5 maanden geleden !! Ze blijven zeggen dat ze hun fouten zullen herstellen, maar geen vooruitgang na 5 maanden. Hoe moeilijk is het om mijn geld terug te geven? en verwijder je verkeerde meter van mijn adres ??

  Niets werkt op hun website. Links om de meterstand door te geven want de elektriciteit is al enkele weken dood en ik krijg nog steeds een waarschuwing per e-mail dat ik de meterstand moet doorgeven. Opgroeien jongens !!

  Babak 18 mei 2021

  Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.
  • Robert

   Mijn ervaring is ook dat een stelletje oplichters zijn en zodra er iets is je in ieder geval geen enkele service hoeft te verwachten van budgetenergie. Wel doen ze alle mogelijke moeite om klanten boos te krijgen.
   Vanaf dag 1 van aanmelding een en al ellende bij budgetenergie. Ze komen aan met dubbele maandbedrag dan op basis van verbruik zou moeten. Vervolgens is het nagenoeg onmogelijk om dat te veranderen. Klantenservice ondermaats; reageren vaak niet eens. Snel weer overgestapt, hier wil ik geen klant blijven. Ik kan iedereen adviseren nog even verder te kijken.

   Robert 22 mei 2021