• Lambert
  een naar clubje 0 reacties

  Budget Energie, een naar clubje
  In de MediaMarkt werden wij aangeklampt door medewerkers van Budget Energie. Zij bezwoeren ons dat zij ons zakelijke contract met Essent zouden opzeggen zodat wij vervolgens met Budget verder konden gaan. Wij hoefden niets te doen, zij zouden alles regelen. Even tekenen en wij ontvingen een royale tegoedbon.
  Het contract met Essent is echter nooit door Budget opgezegd. Om de verwarring compleet te maken ontvingen wij mails met een maandbedrag van zowel Essent als Budget.
  Toen wij Budget daarop aanspraken, kregen wij nul op het rekest. Erger nog, Budget meldde doodleuk dat er sprake was van contractbreuk. Wij krijgen nog steeds mailtjes met incasso-bedragen die periodiek oplopen. En waarin gedreigd wordt met de deurwaarder.
  Budget weigert te begrijpen dat zij nalatig zijn geweest. Zij hebben ons in de MediaMarkt verkeerd voorgelicht en daarom is er sprake is van misleiding. Op grond daarvan hebben wij het recht het contract met Budget te vernietigen.
  Is het pure domheid of hebben wij te maken met een malafide organisatie? Wij durven het niet te zeggen. Wel geven wij aan de lezer dezes een dringend advies. Loop in de winkel met een boog om de medewerkers van Budget Energie heen. Budget Energie is een naar clubje

  Lambert 11 augustus 2020

  Ontevreden over Budget Energie?

  Probeer eens de beste keuze Octa+.

  Energieleveranciers prijzen vergelijken.