• Kristina
  Zeer teleurstellend trap er niet in 0 reacties

  Budget alles in 1: Trap er niet in.
  Ik was klant bij NLE-x en toen die er mee ophield, ging ik automatisch over op Budget alles in 1. Ik tekende een contract voor twee jaar. De kwaliteit die men leverde viel erg tegen. Zo viel de tv geregeld uit en was er sprake van een slechte internetverbinding. Ik was het op een gegeven moment zat en ik heb mij bij de KPN aangemeld. Een paar minuten later belde Budget Alles in 1 dat ons contract was beëindigd, zonder mij te waarschuwen dat ik tot het eind moest betalen. Tot mijn stomme verbazing zag ik daarna dat er door Budget Alles in 1 in een keer een bedrag van 704 euro van mijn rekening werd afgeschreven.
  Ik heb daarover met hen contact opgenomen omdat ik dit onverteerbaar vind. In de reactie op mijn brief legt Budget Alles in 1 de schuld geheel en al bij mij. Dan had ik maar niet op moeten zeggen. Zij hebben niets verwijtbaars gedaan en naar mijn geld kan ik fluiten. Een betalingsregeling, daarover valt nog te praten.
  Mijn advies: Ga nooit in zee met Budget alles in 1. Misschien goedkoper dan de KPN, maar klantvriendelijkheid is er niet en je wordt uitgemolken zodra het kan.
  Kristina

  Kristina 28 januari 2021

  Ontevreden over Budget Alles-in-1?

  Probeer eens de beste keuze DELTA Fiber.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.