• Lars Eshuis
  Malafide praktijken 2 reacties

  Malafide praktijken wat betreft monteurskosten die je 2 maanden later alsnog ontvangt. Waar een Isra aansluiting gratis is brengen ze toch arebeidskosten van 40 euro in rekening! Tegenstrijdig en een slinkse manier om mensen geld afhandig te maken. Het aansluiten van het israpunt met een draad van een metertje aan het modum is waar ze achteraf opeens 40 euro voor vragen. Dit zouden de we Waanzinnig en in tegenstelling met wat monteur en klantenservice vermeldde van geen kosten na specifiek meermaals vragen.

  Lars Eshuis 8 november 2021

  T-Mobile Thuis is van alle internet en tv providers de beste keuze.

  Bezoek T-Mobile Thuis

  • Marion

   Een rekening opsturen van 40 euro wordt tegenwoordig bestempeld als een malafide praktijk (oplichting, fraude)? Gaat wel erg ver he haha.
   Ik zal de rekening gewoon niet betalen en een mailtje sturen dat het anders is afgesproken, dan is het wel klaar lijkt me. De meeste providers rekenen trouwens geen kosten om een nieuw ISRA punt (dit is een contactdoos waar het signaal op binnen komt vanaf de straat) aan te sluiten, zonder of met een foutief ISRA punt kan je immers geen signaal ontvangen.

   Marion 8 november 2021

  • Lars Eshuis

   ma·la·fi·de (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
   1
   te kwader trouw; = onbetrouwbaar

   Misschien kan jij Marion intussen wat zelfrespect opbouwen. Laat jij je lekker zo behandelen ik niet. Wat een achterlijke reactie zeg. Geen kosten rekenen vooraf en achteraf wel onterecht is onbetrouwbaar en malafide. Goedeavond.

   Lars Eshuis 11 november 2021