• Gerardus Johannes De Leeuw
  Hopeloze bende bij budget allesin1 3 reacties

  Vanaf 1 Januari zat ik te wachten tot die idioten van ziggo eens wat kwamen aansluiten maar ho maar, dus die heb ik eind de rotzooi van hun retour gezonden.
  Ik dacht aan buget een betere provider te hebben maar dat is een nog veel zieleger bende daar zeg, ik wachte vanaf 1 maart tot er eens een idioot wat komt prutsen maar nee hoor 1 Juni heb ik geschreven dat die idioten wat mij betreft kunnen opzouten, nu sturen hersensloze fossielen toch weer een aansluitingspakketje op terwijl het nog niet eens kerst is en daar ik daar niet op heb gevraagd heb ik het maar direct retour gezonden naar die slaapzakken.

  Gerardus Johannes De Leeuw 19 juni 2021

  Youfone Alles-in-1 is van alle internet en tv providers de beste keuze.
  • Anoniem

   Zou het kunnen zijn dat jezelf een hersenloze fossiel bent die alleen maar maar scheldwoorden kan gebruiken om zijn ontevredenheid uit te drukken?

   Anoniem 6 juli 2021

  • Hans De Leeuw

   Hallo Anoniempje,

   Ik denk dat jij net als die figuren bij Budget alles in 1 last hebben van schizofrenie, simpele ziel.

   Hans De Leeuw 6 juli 2021

  • Isra

   Zo zo zo slecht behandeld,
   Wij zitten nu al 11 dagen zonder wifI thuis door hun, ze geven je niet gelijk. Ze komen ook niet met oplossingen bij je voor die 11 dagen zonder internet. Ze laten je niet uit praten ze leggen totaal niet goed uit wat je moet doen. Ik kan zowel door blijven gaan. K heb nog nooit zo een slechte provider gehad bah.

   Isra 9 augustus 2021