• Simar
  Budget thuis alles-in-1 low budget 1 reactie

  Allereerst wil ik even duidelijk melden dat Budget thuis (alles-in-1) een low budget provider is voor internet, televisie en bellen. Dit houdt in dat het goedkoper is dan de grotere bedrijven denkend aan Ziggo en KPN. Duidelijk is dat de klantenservice wat nalatig is en dat je soms 24 uur moet wachten op een reactie terwijl iets niet werkt, dit zou niet mogen. Echter, ze zijn bezig met een chat op de website. Deze werkt tot op heden niet naar behoren, dit zal in de toekomst wel gebeuren.
  Het belangrijkste mijns inziens is dat het product wat ze leveren prima functioneert. Goed internet door het hele huis met een moderne router, de mediabox voor televisie werkt uitstekend.
  Wat ik iedereen kan aanraden is om een monteur langs te laten komen als je de overstap naar Budget thuis wilt maken. Tenzij je er veel verstand van hebt natuurlijk. Dan kan er in principe ook niks mis gaan want die monteur gaat pas weg als alles op je adres werkt. Heb je dus ook geen problemen met de klantenservice.

  Tip mensen: niet meteen zo klagen, is mens eigen, helaas. Ze leveren een prima product voor een lage prijs. Je kan veel geld besparen door over te stappen naar Budget thuis en ondertussen wel gebruik maken van het solide KPN netwerk. Wat wil je nog meer? Ja, klagen haha.

  Simar 19 januari 2021

  Ontevreden over Budget Alles-in-1?

  Probeer eens de beste keuze DELTA Fiber.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.

  • Freddy

   Bedrijven worden altijd zwart gemaakt, of het nu door de concurrent is of door een boze klant die helemaal door het dolle heen gaat. Hopelijk ziet Reviews.nl hier een beetje op toe. Prima review trouwens!

   Freddy 19 januari 2021