• Judith (29)
  Ideaal voor jonge kinderen 1 reactie

  Het is misschien niet de droom van iedere ouder om zijn of haar vakantie door te brengen op de Beerste bulten, maar wanneer je jonge kinderen hebt dan is dit de perfecte vakantieplek en dan weet je altijd zeker dat je kinderen in ieder geval een leuke tijd hebben in de vakantie.
  Er zijn daar ontzettend veel dingen te doen voor kinderen, ze kunnen lekker buiten in de speeltuin spelen zodat je er niet de hele tijd bij hoeft te zitten en bovendien gaan er zoveel kinderen hier naartoe en hebben ze dus altijd wel speelkameraadjes om mee te spelen.
  En als ouder van twee jonge kinderen weet ik dat je zelf ook een fijnere vakantie hebt als de kinderen het naar hun zin hebben, als je ze als ouder de hele dag moet vermaken, daar word je echt niet vrolijk van.
  Dus dan liever een aantal jaar hier naartoe en daarna weer naar de bestemmingen die voor ouders leuk zijn, dat heb ik er graag voor over en de zomers in nederland worden toch weer steeds warmer dus dan is het helemaal niet zo'n probleem.

  Judith (29) 19 juli 2019
  • (47)

   Ik kan niet anders dan deze lof over de Beerze Bulten met je delen, mijn kinderen zijn hier helemaal weg van en ik vind ook dat het voor de ouders perfect is. Je kunt zoals jij ook al zegt gewoon lekker je eigen ding doen, want je weet dat de kinderen zich hier hoe dan ook wel vermaken en je hoeft dus niet de hele dag met hen op pad om leuke dingen met ze te gaan doen in de buurt.
   Deze dingen zijn hier bij de camping al meer dan genoeg te vinden en de kids hebben hier ook vriendjes en vriendinnetjes die hier net zoals wij ieder jaar weer komen dus daar kijken ze van te voren al naar uit om hen weer te zien.
   Dat vind ik zelf ook altijd leuk om te ervaren en ook voor ons ouders is dat wel gezellig om een soort vast kliekje te hebben wie je ieder jaar ziet.

   Marcel (47) 19 juli 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Vakantiepark Beerze Bulten