• Ferdi (25)
  Pas op voor mensen die over KIK beginnen 2 reacties

  Ondanks dat deze datingsite gratis is ben ik allerminst tevreden. Er zitten heel veel neppers en fakers op om je over te halen naar andere diensten te gaan, het liefste KIK, mensen NIET DOEN! Dit is een anonieme app en het enige waarvoor ze dit doen is om je geld afhandig te maken, want op zulke ANONIEME apps kunnen ze doen en laten wat ze willen. Blijf altijd in de dating omgeving en laat je dus niet te snel lokken naar een andere website of app. Dit heeft mij vrij veel geld gekost en de politie zei: tja, het gaat via KIK, we kunnen niets doen. Ongelofelijk.

  Ferdi (25) 24 mei 2019
  • (22)

   Ik heb te horen gekregen dat een account mijn fotos gebruikt op jullie app en ik zou graag willen dat jullie dit account kunnen verwijderen.

   De screenshots dat ik door heb gekregen van iemand die de app zelf gebruikt zal ik in de bijlage sturen.

   De informatie dat ik zag op het profiel is heel accuraat en komt overeen met mijn echte profiel op Badoo. Ze hebben al mijn fotos van deze app ook overgenomen.

   Ik hoop dat jullie dit serieus zullen nemen en het fake account verwijderen. Als je meer informatie nodig hebt kun je me altijd terug mailen.

   Contacteer me alstublieft over hoe en wat jullie zouden of gaan doen aan dit probleem.

   Vincent Bekelaar (22) 11 juli 2019
  • (65)

   Hallo allemaal. Ik zag opmerkingen van mensen die het hadden over de app Kik. Dit is inderdaad geen goede app, zeker niet als je iemand niet kent om daar verder te chatten. Deze app is geheel anoniem en ze kunnen hierdoor alles doen wat ze willen zonder gevolgen. Kik is dan ook echt bedoeld om mensen daarheen te lokken om ze daar te bedonderen, ook logisch want er zijn geen gevolgen als het mis gaat.

   Lapo (65) 17 augustus 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Badoo