• Wim
  Luchtvaartmuseum aviodrome valt tegen 1 reactie

  Een aantal weken geleden ben ik met mijn zoons naar het Luchtvaartmuseum Aviodrome geweest, omdat wij allemaal erg van vliegtuigen en dergelijke houden.
  Vandaar dat wij hadden verwacht dat dit helemaal iets voor ons zou zijn, totdat wij er aan kwamen en zagen dat het eigenlijk niet zo veel voor stelt.
  Het is heel erg gericht op kinderen en het vermaken hiervan en veel te weinig op de volwassen mensen die hier ook serieus in geïnteresseerd zijn.
  Daardoor is er niet eens zo heel veel nieuws te leren voor mensen zoals wij, voor onwetenden wel hoor.
  Dus het zal ook lang niet voor iedereen een tegenvaller zijn, dat weet ik zeker, maar het was totaal niet wat wij hiervan hadden verwacht en van hadden gehoopt.
  Gelukkig zit er wel een goed restaurant in de buurt en hebben we de dag daar wel op een heerlijke manier afgesloten met een hele goede biefstuk, echt mannen voer ;-)
  Maar het was geen uitstapje die voor herhaling vatbaar is en voor mensen van volwassen leeftijd zou ik het ook niet aanraden om hier naartoe te gaan.

  Wim 21 juli 2019

  Ontevreden over Aviodrome?

  Probeer eens de beste keuze Safaripark Beekse Bergen.

  • Richard

   Het probleem hierbij is inderdaad de kennis die je er zelf al van hebt.
   Ikzelf ben hier namelijk een keer naartoe geweest meteen maat van mij en hij vond het helemaal geweldig omdat hij verder geen verstand heeft van vliegtuigen en luchtvaart en alles dus voor hem nieuwe informatie was.
   Zelf ben ik net als jij een liefhebber hiervan en verdiep ik me hier ook regelmatig in, waardoor mijn kennis over luchtvaart een stuk groter is dan de gemiddelde Nederlander.
   Ook bij mij had dit als gevolg dat ik bij het Luchtvaartmuseum Aviodrome teleurgesteld werd als het om nieuwe informatie en interessante feiten voor mij ging, dus ik begrijp jouw standpunt hierin volledig.

   Richard 21 juli 2019