• Monique
  Droom voor iedere jongen 1 reactie

  Het luchtvaartmuseum is volgens mij de droom van iedere jongen die uitkomt als je hier naartoe gaat en niet alleen voor de jongens trouwens, als ik naar mijn man kijk en hoe blij hij was toen hij al deze mooie dingen zag die daar te bewonderen zijn.
  Ik vind het leuk dat er steeds meer van dit soort dingen in nederland komen, zodat je met allerlei verschillende interesses van alles kunt bezoeken en het is ook gewoon ontzettend interessant om dit eens een keer te gaan bekijken, ook voor mij als volwassen vrouw zijnde is dit leuk.
  Dus als je nog een keer een leuk uitje zoekt voor in een vakantie of een vrije dag met je kinderen, dan is het luchtvaartmuseum echt leuk om naartoe te gaan, het is niet eens duur om er naar binnen te gaan en de kinderen kijken hun ogen gegarandeerd uit en jijzelf ook.

  Monique 14 juli 2019

  Ontevreden over Aviodrome?

  Probeer eens de beste keuze Safaripark Beekse Bergen.

  • Liesbeth

   Hier ben ik het volkomen mee eens, ik heb ook twee zoons die van mij zijn waarschijnlijk al iets ouder dan die van jou, maar ook mijn kinderen hebben hier hun ogen uitgekeken en konden op de terugweg niet stoppen met enthousiaste verhalen vertellen over wat ze allemaal hadden gezien.
   Het is als ouder zijnde zo leuk om je kinderen zo enthousiast te zien, een van mijn jongens is er nu zelfs van overtuigd dat hij zelf ook piloot wil worden, of dat over tien jaar nog steeds zo is is natuurlijk maar de vraag maar op dit moment vind ik dit ontzettend leuk.
   En dat betekent dus ook meteen dat het een daverend succes was om hier naartoe te gaan, we hebben dit gewoon op een vrije dag gedaan en op de terug weg zijn we ook nog even gestopt bij de macdonalds en toen was het feest natuurlijk helemaal compleet!

   Liesbeth 14 juli 2019