Resort WaterWeelde

Resort WaterWeelde

2.2 reviewscore • 5 reviews
F

Teleurstellend

Onze ervaring was ronduit teleurstellend. We hadden geboekt voor een week, maar besloten na slechts 2 nachten te vertrekken. We werden op een drassige plek geplaatst waar het kraantje niet eens water gaf. Het kraantje bij de dichtstbijzijnde plek had geen afvoer, wat leidde tot modderige omstandigheden. Het zogenaamd verwarmde zwembad was allesbehalve warm. Het rook onaangenaam rond het zwembad, de tennisbaan had een kapot net dat niet werd gerepareerd, en de kantine had een vreemde geur van afval. Het sanitair was verouderd en duur. Maar het ergste was de overlast van arbeidsmigranten die in nabijgelegen cabines verbleven. Ze speelden luide muziek tot in de vroege uurtjes, en er was geen nachtelijke receptie om dit aan te pakken. De camping had geen controle over deze cabines omdat ze door anderen waren opgekocht. Na twee slapeloze nachten waren we er helemaal klaar mee.

Fabienne 30 aug 2021
Reageer
I

Ontevreden vakantie

Deze camping voldeed niet aan de verwachtingen die de website schepte. Er was geen gratis wifi, geen kinderanimatie, het zwembad was niet verwarmd zoals geadverteerd, er was geen springkussen en het sanitair liet te wensen over. Opvallend was dat het sanitair pas op vrijdag werd schoongemaakt, terwijl we op maandag arriveerden. Ik had hierover al op donderdag bij de receptie geklaagd. Bovendien was het sanitair niet eens in de buurt van ons kampeerveld. Tot onze verbazing waren alle chalets bezet door Poolse arbeiders. Hoewel dit op zichzelf geen probleem is, hadden we verwacht andere vakantiegangers tegen te komen en niet alleen maar arbeiders. Een meisje dat op de camping woonde, beweerde zelfs dat er ratten en muizen in het zwembad zwommen, wat onze zorgen vergrootte.

Irene 24 aug 2021
Reageer
W

Dit is geen camping

Zaterdag 3107 aangekomen en binnen 1 uur al weer weg.
We hebben ons aangemeld mochten een plek uitzoeken op het grote veld.
Binnen 5 minuten muur vast op het veld het was zo nat dat je niet meer voor of achteruit kon.
Na de receptie gelopen met behulp van tractor is de caravan van het veld gehaald .
Ook stonden er geen wc of douche of afwas gelegenheid op of om het campeer terein zelf.
Grote terleurstelling .

Wim veldhuis 3 aug 2021
N

Een woord: verschrikkelijk‼️
Nog nooit zo’n slechte camping meegemaakt, dit mag zich geen camping noemen. Daar die je campings echt te kort mee.
Neergezet op een drassig veld, sanitair ver weg onder de maat. Dure douchemunten. Alles wat op de website beschreven staat is er gewoon niet aanwezig. Geen gratis WiFi, geen trampoline of springkussen, geen verwarmd zwembad.

De chalets op het complex worden verhuurd aan arbeidsmigranten die tot 3 uur in de nacht een disco van maken en daardoor veel overlast veroorzaken.
Kortom een en al ellende deze camping en vroegtijdig weggegaan.

Dus trap niet in de mooie praatjes‼️

N Latina 10 aug 2021
W

Alles wat er in deze revieuw staat deel ik.
Schandaling dit is echt geen camping

Wim 10 aug 2021
J

Via vakantieveilingen geboekt. Wel eerst de website bekeken. Zag er veel belovend uit. Helaas klopt het niet. Geen gratis wifi, geen springkussen, geen verwarmd zwembad en geen animatie voor de kids. Toen wij aankwamen op maandag was het sanitair schoon. Helaas werd dit pas weer op vrijdag schoongemaakt. Ook na klagen bij de receptie. Ook apart is dat een meisje op het park woont zegt dat je niet mag zwemmen als je ratten en muizen in het zwembad ziet. Toch echt ranzig!!

Judith 20 aug 2021
T

Totaal mee eens met bovenstaande berichten.
Overnachtingsplaats (camping niet te noemen) is in en in triest.
Ze beloven van alles op de website en is totaal niks van waar.
Waarom geen verwarm water?
De zon schijnt niet.
Prullenbakken worden niet geleegd.
Geen sportveld, alleen een soort van vuilnis stortplaats. Levens gevaarlijk voor kinderen.
Iedere euro is teveel betasld

Trijnie 28 aug 2021
W

Plaats ook een slechte review bij google website resort waterweelde aub. Hoe meer mensen dit lezen des te beter hoe minder er in trappen

Wim 28 aug 2021
J

Tegenvallende ervaring

We werden onaangenaam verrast door deze camping. De receptie was niet bepaald vriendelijk. Bij regen veranderde de camping in een waterplas, en onze (voor)tent stond letterlijk in het water. Het kampeerveld was hobbelig en vol gaten. Het toiletgebouw was op zo'n 100-150 meter afstand, wat erg onhandig was. Bovendien zagen we veel buitenlandse arbeiders in vakantiehuisjes, wat prima is, maar niet overeenkwam met wat we hadden verwacht. De prijs die we betaalden was niet in verhouding tot wat we kregen. Hoewel er ruime kampeerplekken waren, voldeed de camping niet aan de verwachtingen voor een 3-sterren camping. Gelukkig was de kantine wel vriendelijk en het eten goed.

Johan 7 mei 2018
Reageer
M

Nooit meer

We huurden een stacaravan voor de laatste week van augustus en hadden een prima tijd tijdens ons verblijf. Echter, bij thuiskomst duurde het maar liefst vijf weken voordat we onze borg terugkregen. Ondanks herhaalde telefoontjes en e-mails, waarop niet werd gereageerd, kregen we steeds andere excuses te horen. Het leek erop dat ze hoopten dat we het zouden vergeten. Uiteindelijk hebben we verschillende instanties ingeschakeld, waaronder een veiling en touroperator. Het is onacceptabel dat ze hun verplichting om de borg binnen 14 dagen terug te storten niet nakwamen.

Martin 6 okt 2017
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Moerdijk.

Over Resort WaterWeelde

Vakantiepark Resort WaterWeelde is gelegen te Zwaluwsedijk 11 in Moerdijk. Het park is omgeven door groene bossen, uitgestrekte velden en mooie waterpartijen, waardoor het een ideale bestemming is voor natuurliefhebbers. Op het familievriendelijke park vind je een divers aanbod aan accommodaties, waaronder comfortabele vakantiehuizen en luxe villa's. Sommige accommodaties hebben een eigen terras of tuin waar je kunt genieten van de rust en het prachtige uitzicht. Vakantiepark Resort WaterWeelde biedt ook een Grand Café, een verwarmd buitenbad, een multifunctionele sportbaan en entertainment aan. De omgeving van Vakantiepark Resort WaterWeelde is perfect voor het verkennen van de natuur. Maak prachtige wandelingen of fietstochten door de omliggende bossen en ontdek de vele fiets- en wandelpaden. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving diverse attracties en bezienswaardigheden, zoals pretparken en historische steden, die een bezoek waard zijn.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Moerdijk, Noord-Brabant
  • https://www.greenresorts.nl/resort-waterweelde
  • info@greenresorts.nl