Resort de Parel

Resort de Parel

3.0 reviewscore • 10 reviews
H

Fascinerende culturele ontdekkingsreis

Een reis naar dit park voelde als een boeiende culturele ontdekkingsreis. De verscheidenheid aan talen en nummerborden creëerde een intrigerende sfeer die deed denken aan Oost-Europa. Het was duidelijk dat dit park een speciale aantrekkingskracht had op mensen met diverse achtergronden. Hoewel de taalbarrière soms een uitdaging was, voegde het een unieke dimensie toe aan ons verblijf.

Hannah 11 okt 2022
Reageer
L

Ruimte voor verbeteringen

De Parel bood ons de gelegenheid om te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. Het park straalde een gevoel van sereniteit uit, hoewel sommige aspecten van ons verblijf ruimte lieten voor verbetering. Ons huisje, hoewel ruim, vertoonde tekenen van veroudering, vooral in de keuken. Desondanks kon de warme service en aandacht van het personeel niet worden overschaduwd, en het zwembad voegde een verfrissend element toe aan ons verblijf.

Linda 19 jan 2022
Reageer
A

Naderhand een domper

Een weekend dat veelbelovend begon met vrienden werd overschaduwd door een onverwachte teleurstelling. De beheerder bracht onverwachte kosten in rekening voor kleine zaken die we hadden nagelaten te melden. Deze onplezierige ervaring wierp een schaduw over ons oorspronkelijk positieve gevoel en maakte dat we met gemengde gevoelens terugkeken op ons verblijf.

Annelies 28 sep 2021
Reageer
R

Bitterzoet

Ons weekendje weg kreeg een bitterzoete nasmaak door onverwachte financiële verrassingen. Hoewel we vooraf betaalden voor schoonmaak, werden er onverwachte kosten van onze borg afgetrokken. Dit leidde tot frustratie. We hadden een hele plezante vakantie achter de rug, maar dat werd helemaal teniet gedaan en daarom kan ik alleen maar 1 ster geven.

Robert 17 mei 2021
Reageer
S

Liet te wensen over

Ons verblijf bij De Parel riep uiteenlopende gevoelens op. Hoewel de omgeving en de natuurlijke pracht indrukwekkend waren, lieten de verouderde interieurs van de huisjes te wensen over. Enkele problemen met onderhoud en comfort, zoals ongemakkelijke banken en bedden, droegen bij aan onze algemene indruk. Misschien dat er nog een grote renovatie gepland staat en dat het park van een dikke 10 is, maar nu is dat nog niet zo ver.

Sabine 2 aug 2020
Reageer
M

Gastvrijheid te veel!

Het park bood een welkome ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, waar rust en gastvrijheid overvloedig aanwezig waren. Het vriendelijke personeel en de culinaire geneugten in het restaurant voegden een extra dimensie toe aan ons verblijf. Hoewel sommige huisjes enigszins verouderd waren, konden we genieten van ontspanning in het zwembad, jacuzzi en sauna.

Marloes 2 aug 2020
Reageer
D

Charme

De charme van De Parel werd versterkt door de betoverende architectuur van de huisjes en de attente dienstverlening van het personeel. Tijdens onze dagen omringd door natuurlijke pracht was fietsen en wandelen een waar genot. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel droegen bij aan een positieve ervaring. Wij komen terug.

David 19 okt 2019
Reageer
R

Overtreffende trap

Wat begon als een gepland weekendje weg, veranderde in een onverwacht avontuur in een paradijselijke omgeving. Ongevraagd werden we geüpgraded naar een ruimer huisje, wat ons verblijf des te aangenamer maakte. Hoewel sommige interieurs wat gedateerd waren, konden we genieten van de serene sfeer aan het meer. Echt de overtreffende trap van relaxen.

Ruben 7 jun 2019
Reageer
F

Topvakantie gehad

Wij hadden in De Parel een topvakantie. Met de natuur om ons heen en het personeel met een glimlach konden we niets anders dan tot rust komen. Chapeau voor het personeel, want die stonden zo voor je klaar en hielpen problemen zo snel mogelijk oplossen. Geen woorden maar daden. Jammer dat het interieur iets gedateerd is, maar dat mocht de pret niet drukken.

Femke 28 dec 2018
Reageer
I

Sfeervol met wat verbeteringen

Het park straalde een sfeer van charme en schoonheid uit, maar enkele tekortkomingen in de huisjes waren duidelijk zichtbaar. Verouderde interieurs en gebrek aan onderhoud deden afbreuk aan de algehele ervaring. Desondanks konden we de goede service en vriendelijkheid van het personeel waarderen. De prijs was ook niet al te hoog, dus we hebben niet het gevoel dat we het helemaal niet waard vonden.

Ilse 28 dec 2018
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Zeewolde.

Over Resort de Parel

Resort De Parel is gelegen te Groenewoudseweg 71 in Zeewolde. Op Resort De Parel vind je glampingtenten, luxe villa’s en waterlodges voor alle soorten verblijven. De accommodaties zijn modern ingericht en bieden comfortabel verblijf met een eigen terras of balkon. Het park beschikt ook over diverse faciliteiten, waaronder een wellness area, buitenspellengedeelte, fietsverhuur en meerdere eetgelegenheden. De ligging van Resort De Parel is perfect voor liefhebbers van het strand. Op korte afstand van het park vind je het brede en uitgestrekte strand van Cadzand-Bad, waar je kunt genieten van zon, zee en strandactiviteiten. Daarnaast biedt de omgeving volop mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten, met prachtige natuurgebieden zoals Het Zwin en de duinen van Cadzand. In de nabijgelegen badplaats Cadzand-Bad vind je gezellige restaurants, winkels en terrassen waar je kunt genieten van een hapje en drankje. Ook kun je een bezoek brengen aan het natuurgebied Het Zwin, waar je kunt genieten van de flora en fauna van de kust.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Zeewolde, Flevoland
  • https://www.deparel.com
  • hello@deparel.com