Residence Heijendael

Residence Heijendael

2.0 reviewscore • 3 reviews
H

Teleurstellend, teleurstellend

Vorig jaar hebben we hier een verblijf gehad en het was een enorme teleurstelling. Toen we aankwamen, ontdekten we dat het beloofde zwembad nog niet klaar was, wat resulteerde in een lawaaierige en stoffige omgeving. Dit stond niet vermeld op de website. Bovendien kampten we met problemen met de vaatwasser, waarvoor ons werd verteld dat we zelf een nieuwe moesten kopen. Gelukkig hoefden we dat uiteindelijk niet te doen.
Een ander punt van ergernis was het uitchecken. We werden verteld dat we 10 minuten te laat waren, maar later beweerden ze dat we ruim een half uur te laat waren. De inconsistentie in hun verklaringen was verwarrend en frustrerend. Kortom, deze ervaring heeft ons veel stress en ongemak bezorgd, en we zouden deze plek niet aan anderen aanbevelen.

Hannah 18 nov 2022
Reageer
M

Matige tijd gehad

Deze camping is acceptabel, maar er zijn enkele aandachtspunten. Momenteel is het nog redelijk ruimtelijk, maar we hoorden dat het in de toekomst waarschijnlijk voller zal worden ingericht. Er worden nog steeds bouwwerkzaamheden uitgevoerd. De huisjes waren schoon, maar de voorzieningen waren minimaal. Er was beperkt bestek en serviesgoed, wat het moeilijk maakte om maaltijden te bereiden. Het personeel van de camping was vriendelijk en behulpzaam, en we konden fietsen en e-scooters huren om de omgeving te verkennen. Er zijn mooie fietsroutes die langs schilderachtige dorpjes leiden. Een minpunt van de camping was echter dat er tot laat in de avond luide muziek was toegestaan, waardoor het niet erg rustig was. Dit beperkte onze mogelijkheid om volop van de omgeving te genieten.

Mark 19 jul 2021
Reageer
H

Verschrikkelijke ervaring

Dit was veruit het slechtste park waar we ooit zijn geweest, en we raden het ten zeerste af. De foto's op internet waren misleidend en lieten de situatie mooier lijken dan deze in werkelijkheid was. Geen van de beloofde voorzieningen werd waargemaakt.

Het zwembad was nog niet af, en we werden geconfronteerd met lawaai en stof. Dit stond niet vermeld op de website. Bovendien waren er problemen met de vaatwasser, en we kregen te horen dat we zelf een nieuwe moesten kopen, wat uiteindelijk niet nodig bleek te zijn.

Daarnaast werden we beschuldigd van te laat uitchecken, maar er was onduidelijkheid over het exacte tijdstip. De algehele ervaring was zeer teleurstellend en heeft ons veel stress bezorgd. Ga alsjeblieft niet naar deze plek als je een aangename vakantie wilt hebben.

Henrieke 3 aug 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van september 2023 in de omgeving van Heijen.

Over Residence Heijendael

Residence Heijendael is gelegen te Schaafsebosweg 6 in Heijen. De ruime vakantiehuizen van Residence Heijendael zijn volledig uitgerust met moderne voorzieningen en bieden alle comfort van thuis. Elke accommodatie heeft een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, comfortabele slaapkamers en een eigen terras of balkon waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van de faciliteiten van het resort, zoals het verwarmde buitenzwembad, de tennisbaan, de speeltuin en de fietsverhuur. Er zijn ook diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving, waardoor u de prachtige natuur kunt verkennen. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning en wellness, biedt Residence Heijendael ook een sauna en een wellnessruimte waar u kunt genieten van massages en andere behandelingen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Heijen, Limburg
  • https://www.residenceheijendael.nl
  • info@residenceheijendael.nl