Residence de Eese

Residence de Eese

3.5 reviewscore ā€¢ 11 reviews
F

Fort oranje!!!!!!

Nooit meer zitten alleen maar vluchtelingen wordt erg vol gebouwd voor deze mensen is geen vakantiepark meer !!
Gaat op fort oranje lijken!!!!
Wij gaan er nooit meer naar toe šŸ¤¬šŸ¤¬!!!!!
Zeer jammer dat het zo achteruit gaat
En dat er bijna geen vakantie mensen zijn maar alleen veel te veel vluchtelingen zijn !!!!

Familie 31 mrt 2024
Reageer
A

Verrassend vuurwerkvrij verblijf

Ons avontuur in de Cottages aan de vijver was een aangename verrassing. De rust en netheid van de omgeving waren indrukwekkend, met comfortabele zitplaatsen en gezellige boxspring bedden. Hoewel het park bekendstaat als vuurwerkvrij, werden we verrast door de geluiden van buitenaf die onze hond angstig maakten. Desondanks was het een plezierig verblijf bij Residence de Eese.

Anouk 30 dec 2022
Reageer
P

Uitstekende keuze

We besloten ons geplande uitje naar Residence De Eese te verplaatsen naar 2022, en dat bleek een uitstekende keuze. Het vriendelijke personeel van Residence De Eese stond altijd klaar om ons te helpen, zowel aan de telefoon als per e-mail. Bij aankomst werden we begroet door een goed onderhouden en gezellig huis dat van alle gemakken was voorzien. We waren vooral onder de indruk van de broodjesservice in het restaurant. Al met al was het een heerlijk weekend dankzij de geweldige service en gastvrijheid.

Paulina 16 dec 2022
Reageer
K

Teleurstellende 'Toscaanse Villa'

Onze familiebijeenkomst in de 'Toscaanse Villa' bleek helaas een tegenvaller. Ondanks de veelbelovende naam voldeed de accommodatie niet aan onze verwachtingen. Bij aankomst werden we geconfronteerd met gebreken, zoals het ontbreken van warm water en defecte lampen. Hoewel sommige problemen werden aangepakt, bleef de algehele hygiĆ«ne ondermaats. De villa voelde verouderd aan en ontbeerde moderne voorzieningen, wat onze ervaring negatief beĆÆnvloedde.

Karel 5 okt 2022
Reageer
B

Comfortabel chalet met serre

Ons verblijf in Chalet 155a was aangenaam en comfortabel. De netheid en het goed onderhouden interieur vielen op, en de mogelijkheid om de serre volledig te openen was een leuke toevoeging. Het overdekte gedeelte met tafel en stoelen bood een aangename plek om te ontspannen. We vonden het geweldig dat vogelvoer niet alleen vogels aantrok, maar ook nieuwsgierige eekhoorns. Deze natuurlijke interactie maakte ons verblijf extra speciaal.

Bente 8 sep 2022
Reageer
S

Genot voor de zintuigen

Onze ervaring in het huisje was een genot voor de zintuigen. Comfortabele banken en een overdekte buitenruimte boden een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Het voeren van vogels bleek een slimme zet, waardoor we werden getrakteerd op een levendig tafereel van fluitende vogels en speelse eekhoorns. Dit voegde een vleugje verwondering toe aan ons verblijf.

Susanne 2 jul 2022
Reageer
J

Gastvrijheid en service van topkwaliteit

We werden hartelijk verwelkomd in vakantiehuisje 'De Eekhoorn' en waren onder de indruk van de professionele en vriendelijke houding van het personeel. Ondanks enige overlast van bouwwerkzaamheden, werd onze ervaring positief beĆÆnvloed door de uitstekende klantenservice. De gezelligheid en comfort van het huisje werden versterkt door de goede zorgen van het personeel.

Jan 12 okt 2021
Reageer
A

Levendig park

Ons verblijf in het park bood een scala aan activiteiten en voorzieningen die ons aangenaam verrasten. Het restaurant bood smakelijke gerechten tegen redelijke prijzen, en het vriendelijke personeel van de receptie droeg bij aan een gastvrije sfeer. Ondanks de compacte opstelling van sommige accommodaties, was het park goed verzorgd en voorzag het in de behoeften van diverse reizigers.

Anja 28 sep 2021
Reageer
L

Ruim en comfortabel

Onze ervaring in het 6-persoons vakantiehuis 155a was aangenaam en voldeed aan onze verwachtingen. De ruime serre voegde extra ruimte toe en zorgde voor een open sfeer. Het chalet was goed uitgerust en bood alles wat we nodig hadden. Hoewel de huizen dichtbij elkaar stonden, hadden we voldoende privacy en genoten we van ons verblijf in Residence de Eese.

Lotte 7 sep 2021
Reageer
Y

Soms wel en soms net niet

Hoewel we positief waren over de culinaire ervaring in het restaurant, werd onze algehele indruk getemperd door het gedrag van de eigenaar. Zijn gebrek aan vriendelijkheid en intimiderende communicatiestijl hadden invloed op onze tevredenheid. Ondanks het heerlijke eten, liet de eigenaar een negatieve nasmaak achter. We weten niet zo goed of we pech hadden met het moment, of dat dit gewoon niet het herhalen waard is.

Yannick 30 jul 2021
Reageer
N

Kindvriendelijk en top klantenservice

Onze ervaring in het vakantiepark was doordrenkt van kindvriendelijkheid en attentie voor detail. We waren onder de indruk van de snelle respons van het technisch personeel op onze problemen en de aanbieding van een alternatieve accommodatie. Hoewel de staat van sommige faciliteiten verbetering behoeft, waren we blij met de focus op klanttevredenheid en familievriendelijke voorzieningen. Het verkennen van de natuurrijke omgeving en de aangeboden activiteiten maakte ons verblijf extra speciaal.

Noor 7 mei 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van De Bult.

Over Residence de Eese

Residence de Eese gelegen te Bultweg 25 in De Bult. De accommodaties op Residence de Eese variëren van comfortabele vakantiehuizen tot gezellige chalets, allemaal met moderne voorzieningen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De rustige omgeving zorgt voor een vredige vakantie-ervaring, weg van de drukte van het dagelijks leven. Het vakantiepark beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een buitenzwembad, een speeltuin voor kinderen en sportvelden voor verschillende activiteiten. Er zijn ook fiets- en wandelroutes beschikbaar om de prachtige omgeving te verkennen. Residence de Eese staat bekend om zijn serene sfeer en gastvrije personeel, dat er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat je een aangenaam verblijf hebt. Of je nu wilt ontspannen bij het zwembad, de natuur wilt verkennen of gewoon wilt genieten van quality time met je gezin, dit park biedt diverse mogelijkheden. De omgeving van De Bult biedt ook interessante bezienswaardigheden, zoals Nationaal Park Weerribben-Wieden, waar je kunt genieten van prachtige meren, moerassen en wilde dieren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • De Bult, Overijssel
  • https://www.residencedeeese.nl
  • info@residencedeeese.nl