Red je Pakketje

Pakketdienst

Red je Pakketje

4 reviews
25% positief
75% negatief

Red je Pakketje levert in de avonduren tussen 17:00 en 22:30 je pakketje. Zelfde dag nog bezorgd!


Reviews (4)

 • Ulrike Geerlings

  Pakket zou bezorgd zijn maar niet ontvangen

  Vandaag een bestelling gedaan bij Amazon en zou vandaag bezorgd worden. Ik kreeg een sms dat het binnen 5 minuten afgeleverd zou worden. Ik was gewoon thuis dus missen kon je me niet. Een paar minuten later kreeg ik een mail dat het pakket bezorgd zou zijn. Tot 22:30u zou de klantenservice bereikbaar zijn. Chat werkte niet, mail adres in de chat klopte niet en bij klikken op de Facebook en Instagram symbolen verscheen er geen bedrijfspagina. Ook is er geen telefoonnummer op de website te vinden en een sms nummer met een buitenlands telefoon nummer. Komt dus frauduleus over. Hopelijk kan ik mijn geld terug krijgen wat ik per creditcard heb betaald.

  Ulrike Geerlings 1 mrt 2022

 • Anne Van Zoggel

  Waardeloze bezorgservice

  Gisterenochtend een laptop besteld en meteen afgerekend. Omdat ik extra betaal voor select kon ik voor avondbezorging kiezen. Fijn, aangegeven dat ik vandaag weer kan werken vanuit huis omdat de laptop gisterenavond zou komen. Uiteindelijk tussen 17:00-22:30 zou deze geleverd worden. Ik maar wachten, om 22:00 moest hij nog 9 adressen. Om 22:45 een berichtje dat het niet gelukt is. Ik balen, mijn baas had op me gerekend. Vandaag: een nieuwe poging. Morgen kom ik echt weer werken vanuit huis! Zei ik tegen m’n baas. De laptop zou wederom met red je pakketje bezorgd worden tussen 17:00-22:30. 43 adressen, ik dacht al oh nee he! Maar om 22:00 zag ik nog 5 adressen. Dus ik was blij. 4, 3, 2, 1 adres nog. En ik zag hem via de tracker live rijden in de straat achter mij. En je raad het al: wederom de melding dat het niet gelukt is om te bezorgen. Hij was EEN straat verwijderd?! Ik ben opgebleven tot 23:30 en morgen kan ik wederom NIET komen werken. Ik ben echt op z’n zachtst gezegd mega pissig, de laptop ligt inmiddels al 2 dagen en nachten in zijn bus, in de kou, vochtig? Of wordt daar lekker mee gesmeten? Ik hoef hem in ieder geval niet meer.

  Anne Van Zoggel 1 dec 2021

 • koen duivenvoorde

  Boeven

  De chauffeur van redmepakketje heeft schade gereden bij me. maar hij reed gewoon door. en na contact opgenomen te hebben met deze criminele organisatie, werd verteld, we gaan het netjes regelen, maar toen het bij de "service"afdeling kwam, wist niemand meer ergens van.

  Dit bedrijf is niet te vertrouwen, en ik zou alle bedrijven aanbevelen om geen zaken met ze te doen.

  koen duivenvoorde 10 aug 2021

 • Sander

  Goede service van Red je Pakketje

  Had een vloerkleed besteld bij een webshop. Kreeg ik een mail van Red je Pakketje dat dit bedrijf mijn product kwamen brengen, prima. Gelijk al per e-mail een link toegestuurd gekregen waar ik de voortgang kon zien. Dezelfde avond tussen 20:30 en 21:00 zou het product bezorgd worden. Ging nog even rond 19:00 kijken, gaven ze zelfs aan hoeveel adressen er nog voor mijn adres waren dus je kon exact de voortgang inzien en alles werd ook automatisch op de webpagina bijgehouden. 5 minuten alvorens het busje aankwam, kreeg ik nog een sms'je dat ze er bijna waren. Hele goede service waar grotere pakketdiensten nog een duimpje aan kunnen zuigen!

  Sander 2 aug 2021