Recreatiepark Oud Kempen

Recreatiepark Oud Kempen

4.3 reviewscore • 10 reviews
J

Super blij met ons vakantiehuis!

We zijn echt even lekker tot rust gekomen hier, super voor wandelen of fietsen en weg van alle drukte. Ons huisje, nummer 47, was helemaal top: schoon, alles wat je nodig hebt was er. Jammer van het weer, anders hadden we meer buiten kunnen doen. We zagen dat er meer huisjes waren, sommige supermooi, andere wat minder. Dus even goed kijken welke je kiest. Wij waren in elk geval heel blij met de onze, vooral omdat het zo netjes en gezellig was binnen. Oh, en de pizza's die we konden bestellen waren ook echt lekker.

JanS 4 jan 2021
Reageer
P

Fijn huisje op een rustig park

Ik had dit huisje, nummer 47, gehuurd en het was echt netjes en had alles wat je nodig hebt. De badkamer was mooi en de bedden sliepen goed. Ze wilden het terras vernieuwen, maar dat ging niet door vanwege corona. De tuin is groot en omheind, super voor de hond, maar als je hond een springer is, is het misschien niet hoog genoeg. Het hele park is goed bijgehouden en lekker rustig.

Petra de Vries 2 sep 2020
Reageer
F

Onze eerste vakantie met kids en honden

Dit vakantiepark is echt mooi, zo midden in de natuur. Er is een zwembad, een grote speelplek voor de kids, en zelfs een trampoline. Ook voor de honden was het geweldig met mooie wandelroutes. Ons huisje, nummer 47, had alles wat we nodig hadden, zelfs de bedden waren al opgemaakt. Het personeel was superaardig en het restaurant in het park is een aanrader. Echt een topvakantie!

Familie Dekker 22 jul 2019
Reageer
S

Super fijne vakantie

Het park is heerlijk rustig en mooi. Perfect als je niet te veel nodig hebt. Wij waren er met vrienden en onze honden en hebben genoten. Veel huizen hebben een omheinde tuin, ideaal voor grote honden. James en zijn vrouw waren echt superlief. Het enige minpuntje is dat er geen plek was om 's ochtends verse broodjes te kopen.

SandraK 31 mrt 2019
Reageer
R

Te duur en slecht parkeren

Het huisje was mooi en het restaurant was goed. Maar, de dvd-speler werkte niet, en het park is autoluw. Misschien kunnen ze karren neerzetten, want nu moet je alles sjouwen. En de parkeerplaats was altijd vol. Er zouden voor elk huisje een parkeerplek moeten zijn. Het was gewoon te duur voor wat je krijgt en dat kan alleen verholpen worden met een update aan het park of lagere prijzen.

Ron 30 dec 2018
Reageer
I

Te duur voor ons

We hadden het "vogelhuisje" gehuurd. De tuin was super, maar de badkamer stonk en de douche werkte niet goed. De trap in de woonkamer was echt gevaarlijk, vooral voor kleine kinderen. De oven kon je niet gebruiken zoals het hoort en er ontbrak een pit op het fornuis. Veel te duur voor zo'n slecht huisje. En voor het strand moet je echt een stuk rijden.

InekeJ 22 okt 2018
Reageer
S

Heel fijn, zeker voor herhaling vatbaar

We waren er een weekje met 6 personen en een jacuzzi, van 17 tot 23 september. Het ontvangst was heel vriendelijk, alles was goed geregeld en goed schoongemaakt. We hadden mooi weer, behalve de laatste 2 dagen. Onze hond vond het ook geweldig om in de natuur te kunnen rondrennen en het is een heerlijk rustige plek. Zeker een aanrader!

Stefan D 25 sep 2018
Reageer
K

Gewoon su per vakantie

We zaten in een mooi en schoon bungalow, perfect voor onze honden omdat de tuin omheind is. Een groot dankjewel aan het super vriendelijke huismeester paar. We hebben ons erg op ons gemak gevoeld en raden deze plek zeker aan. Ook de omgeving is voldoende bepakt om je niet te hoeven vervelen. Nogmaals bedankt voor alles!

K T 14 mei 2017
Reageer
J

Lekker rustig in de winter

In de winter is het hier super rustig. Ideaal om te wandelen of fietsen langs de Oosterschelde. Niet veel te doen in de winter, maar als je rust zoekt, is het perfect. De bungalows zijn wat ouder, soms opgeknapt, maar hebben alles wat je nodig hebt. Het verschilt wel per bungalow omdat ze van verschillende eigenaren zijn.

JohanV 7 jan 2017
Reageer
K

Super leuke ervaring

Oud Kempen is echt een fijn park in Zeeland, vlakbij Stavenisse. Je hebt er mooie uitzichten en kunt uren wandelen. Het park zelf is goed ingedeeld, de huisjes staan tussen het groen en het is er rustig. Er is een bistro waar je lekker en niet te duur kunt eten. We werden hartelijk ontvangen en gaan zeker terug. Plus, het park is ook nog eens hondvriendelijk!

Karina de B 3 okt 2016
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Stavenisse.

Over Recreatiepark Oud Kempen

Recreatiepark Oud Kempen is gelegen te Oude Kempenweg 1 in Stavenisse op het Zeeuwse eiland Tholen, biedt een serene en ontspannende vakantie-ervaring. Het park is opgericht in 1977 en bestaat uit 116 particuliere huisjes. Deze kleinschalige opzet zorgt voor een rustige en intieme sfeer, ideaal voor gasten die op zoek zijn naar een ontsnapping uit de dagelijkse drukte. De accommodaties in Recreatiepark Oud Kempen zijn ontworpen om comfort en privacy te bieden. Gasten kunnen kiezen uit diverse typen huisjes, elk met hun eigen unieke kenmerken en voorzieningen. Of u nu een romantisch weekendje weg plant of een langere familievakantie, er is voor elk wat wils. Faciliteiten in het park omvatten een speeltuin voor kinderen, een restaurant en diverse sport- en recreatiemogelijkheden. De focus ligt op het bieden van een ontspannen verblijf waar gasten kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Het park biedt ook de mogelijkheid om te genieten van activiteiten zoals wandelen, fietsen en watersporten. De omgeving van Recreatiepark Oud Kempen is rijk aan natuurlijke schoonheid en culturele bezienswaardigheden. De Oosterschelde biedt uitstekende mogelijkheden voor watersporten en natuurliefhebbers kunnen genieten van de uitgestrekte polders, wateren en het rustige landschap. Bovendien liggen pittoreske Zeeuwse dorpen en steden binnen handbereik, waardoor gasten de unieke cultuur en geschiedenis van de regio kunnen verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Stavenisse, Zeeland
  • https://oud-kempen.com/nl/
  • beheerder@oud-kempen.com