Recreatiepark Kasteel Ooijen

Recreatiepark Kasteel Ooijen

3.8 reviewscore • 10 reviews
E

Verouderd verblijf

Ons verblijf in het Polenpark liet helaas veel te wensen over. De foto's op de website gaven een vertekend beeld van de werkelijkheid. Het was duidelijk dat het park zijn gloriejaren achter zich had gelaten. De accommodatie was verouderd, versleten en miste de uitnodigende uitstraling waarop we hadden gehoopt. Hoewel het wellicht aantrekkelijk kan zijn voor bepaalde nationaliteiten, was het voor ons zeker geen succesvolle keuze.

Emma 30 aug 2022
Reageer
N

Ruimte, rust en gastvrijheid

De ervaring op deze prachtige camping was er een om niet te vergeten. Ruime kampeerplekken boden zowel schaduw als zon, terwijl het personeel en de eigenaren ons met warmte en gastvrijheid ontvingen. De culinaire verwennerij met heerlijke ontbijt- en buffetopties droeg bij aan ons welzijn. We denken er sterk over na om in de toekomst terug te keren naar deze idyllische plek.

Niels 4 okt 2021
Reageer
T

Betoverende campingervaring

Kasteel Ooijen bleek een waar paradijs te zijn, zowel voor stellen als gezinnen. De locatie zelf straalde magie uit, terwijl het personeel ons hartelijk verwelkomde. Naast de rust en ontspanning, werden we verrast door de vele activiteiten die werden aangeboden. Deze plek bood niet alleen een adembenemende omgeving, maar ook een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Thijs 17 sep 2021
Reageer
L

Motoravontuur in de natuur

Als motorliefhebbers vonden we ons ideale toevluchtsoord op deze camping. Ruime kampeerplaatsen en uitstekende voorzieningen maakten onze motorvakantie compleet. Het vriendelijke personeel en de kindvriendelijke atmosfeer droegen bij aan onze tevredenheid. Bovendien bood de omgeving talloze mogelijkheden voor spannende avonturen op twee wielen. Heerlijk genieten voor de week met z'n allen!

Lars 11 sep 2020
Reageer
S

Rust, live muziek en plezier.

Onze vakantie op deze camping was een feest voor de zintuigen. De prachtige omgeving bood ruimte om te wandelen, terwijl onze honden er dol op waren. De zomeravonden werden bijzonder gemaakt door live muziek in het Steakhouse. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en vermaak, ongeacht leeftijd.

Sophie 10 sep 2020
Reageer
D

Opgelet natuurliefhebbers en avonturiers

Onze kennismaking met deze camping was er een van verrukking en ontdekking. Temidden van prachtige bloemenpracht vonden we rust en ruimte op onze kampeerplekken. De omgeving bood niet alleen sereniteit, maar ook mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten. Een ideaal toevluchtsoord voor natuurliefhebbers en avonturiers. Echt een dikke 10 voor deze plek en een ieder moet hier eens heen gaan om het te ontdekken.

Daan 20 jul 2020
Reageer
A

Onvergetelijke week

Met ons gezin beleefden we een onvergetelijke week op deze camping. Ruime kampeerplekken boden alle ruimte voor onze caravan en extra tent. De nabijheid van de Maas was een geweldige bonus voor onze viervoeter, die volop van het water genoot. Een groen en goed onderhouden terrein, comfortabel sanitair en een warme sfeer maakten het plaatje compleet.

Annebel 12 aug 2019
Reageer
H

Beneden verwachting

Onze ervaring op deze camping was een mengeling van teleurstelling en opluchting. Terwijl sommige aspecten positief waren, waaronder het animatieteam en enkele speeltoestellen, overheersten de negatieve indrukken. Versleten faciliteiten, gebrek aan onderhoud en een overvloed aan vaste gasten gaven ons het gevoel dat deze plek niet aan onze verwachtingen voldeed.

Hugo 11 aug 2019
Reageer
Y

Succes met wat haken en og en

Onze vakantie op deze camping was een mix van uitdagingen en vreugde. Hoewel de kampeerplekken ruim en goed onderhouden waren, bracht de aanwezigheid van Poolse arbeiders enig ongemak met zich mee. Ondanks deze tegenslagen was het een positieve ervaring die ons deed nadenken over toekomstige bezoeken. De omgeving was ook een groot succes voor ons en een echte trekpleister.

Yvette 8 aug 2018
Reageer
H

Twee kanten van het verhaal

Ons verblijf op deze camping riep gemengde gevoelens op. Hoewel er enkele positieve punten waren, zoals het enthousiaste animatieteam en goed onderhouden speeltoestellen, werden deze overschaduwd door de nadelen. Verouderde voorzieningen, gebrekkig onderhoud en de overvloed aan vaste gasten lieten ons achter met gemengde indrukken over deze camping. We begrijpen dat mensen hier plezier kunnen beleven, maar wij hebben een iets hogere standaard.

Henrieke 13 jul 2018
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van september 2023 in de omgeving van Broekhuizenvorst.

Over Recreatiepark Kasteel Ooijen

Recreatiepark Kasteel Ooijen is gelegen te Blitterswijckseweg 2 in Broekhuizenvorst aan de oevers van de Maas. De ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties zijn omgeven door weelderig groen en bieden een oase van rust. De moderne sanitaire voorzieningen en gratis wifi dragen bij aan het gemak en comfort van de gasten. Wat Kasteel Ooijen echt uniek maakt, is de historische charme van het kasteel zelf. Gasten kunnen genieten van wandelingen door de prachtige kasteeltuinen en langs de vijvers. Er zijn ook volop recreatieve mogelijkheden, zoals zwemmen in het buitenzwembad, vissen in de Maas en fietsen in de omgeving. De regio biedt een schat aan activiteiten en bezienswaardigheden. Vanuit Kasteel Ooijen kunt u de schilderachtige Limburgse dorpen en stadjes verkennen, zoals Arcen met zijn beroemde kasteeltuinen en de historische stad Venlo. De nabijheid van de Maas maakt ook watersport en boottochten mogelijk.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Broekhuizenvorst, Limburg
  • https://www.kasteelooijen.nl
  • info@kasteelooijen.nl