Recreatiepark Idskenhuizen

Recreatiepark Idskenhuizen

4.0 reviewscore • 3 reviews
M

Ongelooflijk genoten!

Onze vakantie in Grutte Pier was werkelijk een onvergetelijke ervaring. We waren op zoek naar een ruim huis voor een groep van 8 personen, met bijzondere aandacht voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Wat we kregen overtrof onze verwachtingen - een prachtige accommodatie met maar liefst 3 badkamers en 3 toiletten, wat ontzettend handig was voor ons gezelschap. Het huis was niet alleen goed uitgerust, maar ook met zorg en smaak ingericht. De bedden waren verrassend comfortabel en zorgden voor een goede nachtrust. Hoewel Idskenhuizen zelf niet bruisend is, vonden we genoeg vertier in nabijgelegen plaatsen zoals Lemmer en Joure. Hoewel we geen kinderen mee hadden, merkten we op dat het huis kindvriendelijk was ingericht en de tuin veilig was voor spelende kleintjes. Onze boeking verliep via Novasol, maar bij een volgende gelegenheid zullen we rechtstreeks boeken voor een vlotte ervaring. Het personeel van Recreatiepark Idskenhuizen heeft ons warm ontvangen en was altijd bereid om te helpen en mee te denken.

Michiel 1 mrt 2022
Reageer
M

Waterrijk paradijs met luxe villa

Tien dagen lang dompelden we onszelf onder in de weelde van Villa Twade Huys, een prachtige villa aan het water. Met maar liefst 4 slaapkamers, 3 toiletten en 2 badkamers ontbrak het ons aan niets. De keuken was voorzien van moderne apparatuur, en de bovenste badkamer bood zelfs een bubbelbad en sauna - pure verwennerij. Onze villa had een eigen aanlegsteiger, en we besloten de ervaring compleet te maken door een sloep te huren. Ewout, de vriendelijke gezicht van de receptie, stond altijd paraat om te helpen. Ondanks enkele beperkingen als gevolg van de pandemie, genoten we volop van ons verblijf, vooral tijdens onze boottochten. Voor diners en winkels gingen we naar nabijgelegen dorpen, wat een leuke afwisseling bood. Onze vakantie zal in ons geheugen blijven als een schitterend avontuur aan het water, met dank aan Recreatiepark Idskenhuizen.

Marianne 26 jun 2021
Reageer
B

Niet de eerste keuze

Onze keuze voor deze camping voor onze lentevakantie was een gemengde ervaring. Hoewel duidelijk was dat de eigenaar plannen had voor verandering, was er enige mate van verwaarlozing merkbaar. Toch bood de plek ons een redelijk aangenaam verblijf, vooral dankzij de gunstige locatie die ons in staat stelde om nabijgelegen plekken zoals St. Nicolaasga te verkennen voor boodschappen en eetgelegenheden. Over het algemeen kunnen we onze kampeerervaring hier als gemiddeld bestempelen, met ruimte voor verbetering.

Bas 18 mei 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Idskenhuizen.

Over Recreatiepark Idskenhuizen

Recreatiepark Idskenhuizen is gelegen te Mastersein 12 in Idskenhuizen. Het park biedt een ontspannen en gezellige vakantiebestemming, omringd door prachtige natuur en nabijgelegen waterwegen. Het park beschikt over diverse watervilla’s van verschillende groottes. De accommodaties zijn allen gelegen aan het water en nabij de jachthaven. Recreatiepark Idskenhuizen biedt ook diverse faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Zo is er een speeltuin voor de kinderen, een sportveld waar je kunt volleyballen of voetballen, en een recreatieruimte waar je kunt tafeltennissen of biljarten. Daarnaast is er ook een jachthaven aanwezig, waar gasten hun eigen boot kunnen aanmeren. In de omgeving van het park zijn er volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Je kunt prachtige fietstochten maken langs de Friese meren, genieten van watersportactiviteiten zoals zeilen of kanoën, of een bezoek brengen aan nabijgelegen steden en dorpen zoals Sneek of Lemmer.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Idskenhuizen, Friesland
  • https://www.rp-idskenhuizen.nl
  • info@rp-idskenhuizen.nl