Recreatiepark De Veerstal

Recreatiepark De Veerstal

4.1 reviewscore • 14 reviews
S

Genoten van ons smakelijke diner

We genoten van ons smakelijke diner, maar plotseling begon onze kleine meid te smullen van de appelmoes in haar bekertje. Ze had bijna een ongelukje met iets waarin ze zich bijna verslikte, en toen het eruit kwam, bleek het een stuk plastic te zijn! We brachten dit ter sprake bij de ober, maar zij beweerde dat deze potjes al kant-en-klaar binnenkomen en het incident dus niet in hun keuken heeft plaatsgevonden. Er werd ons geen vermindering of iets dergelijks aangeboden. Dat vond ik wel teleurstellend.

Sommer 29 mei 2023
Reageer
P

Personeel was vriendelijk

We hebben een heel lekker etentje gehad in dit gezellige restaurant. Het eten was echt lekker, en het personeel was vriendelijk en werkte met enthousiasme. De prijzen waren ook redelijk, en de sfeer in het restaurant was fijn en gezellig. Het was niet alleen lekker eten, maar het voelde ook goed aan. Zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een lekkere maaltijd met een beetje gastvrijheid!

Perry 25 okt 2022
Reageer
S

Niet zo leuk

Jammer genoeg was het niet zo leuk in het restaurant van deze park. Het personeel was niet erg aardig en deed alsof ze je bijna niet zagen, behalve als je met een grote groep bent waaraan ze veel verdienen.
Het eten was niet echt heel lekker, en de borrelplanken waren ook niet zo goed en kostten veel geld.
Het was geen fijne ervaring en niet echt een aanrader als je lekker wilt eten en goede service wilt.

Siem 4 sep 2022
Reageer
K

Kregen een speciale plek

We bezochten deze plaats met een aantal volwassenen en twee kinderen om een verjaardagsfeestje te vieren. Voor dat doel kregen we een speciale plek toegewezen. We genoten van koffie met appeltaart, hadden gezellige gesprekken, maakten een wandeling in de regen (het wandelgebied was beperkt en vooral bedoeld voor vakantiehuisjes en watersport), gingen bowlen en dineerden met een selectie van gerechten van het menu.

Koenraad 31 okt 2021
Reageer
S

Appeltaart met slagroom was uitstekend

We werden met zorg behandeld als een grote groep. Het personeel was vriendelijk en snel. De appeltaart met slagroom was uitstekend. De mosselen waren heerlijk.

Spijtig genoeg was het weer nogal ongunstig. Er was weinig gelegenheid om in de omgeving te wandelen, aangezien de focus vooral lag op activiteiten rondom watersport. Er zijn tal van leuke dingen voor kinderen binnenshuis, evenals een plek om te bowlen.

Suus 4 okt 2021
Reageer
R

Hele mooie plek

Het is een hele mooie plek met een goed restaurant! We liepen rustig rond het meer en daarna aten we lekker bij de Veerstal. De mensen waren aardig en het was er gezellig. Zeker weten, we gaan nog een keer terug. Het is echt een aanrader voor iedereen die houdt van een mooie plek, lekker eten en een vriendelijke sfeer!

Rik 10 sep 2021
Reageer
S

Park eromheen mooi

Dit restaurant is echt lekker, en de haven en het park eromheen zijn mooi. Omdat we een vaste plek hebben in de haven, komen we hier vaak om iets te eten of te drinken. Er is een groot en fijn terras met comfortabele stoelen en zitgedeeltes. Als je in het weekend wilt komen, is het slim om van tevoren een plekje te reserveren. Het personeel is erg aardig, en ze hebben een menu met lekkere gerechten voor lunch en diner. Onze kinderen zijn al wat ouder, maar er is ook een leuke speeltuin binnen en buiten waar jongere kinderen zich goed kunnen vermaken.

Stanga 5 aug 2021
Reageer
R

Geweldige ervaring!!

Wat een geweldige ervaring! Het eten was echt lekker, en de bediening was snel en vriendelijk. De plek zelf is prachtig en perfect voor kinderen. Mijn gezin en ik vonden de vriendelijke sfeer en de leuke omgeving geweldig. Ik raad deze plek echt aan voor iedereen die lekker eten, snelle service en een kindvriendelijke sfeer zoekt. We kunnen niet wachten om weer terug te komen naar deze geweldige plek!

Reinier 31 jul 2021
Reageer
T

Jammer

We hebben gisteren gegeten bij de Veerstal en we hadden allebei iets anders besteld. Het vlees was te lang gebakken. Ook de groenten waren aangebrand. De aardappels en friet waren niet goed gaar. En de sla smaakte naar lavendel. Het personeel deed erg zijn best en was vriendelijk. Jammer van de ervaring bij de Veerstal.

Temmy 12 jul 2021
Reageer
M

Nu niet meer zo goed als vroeger.

We waren met 9 mensen bij de Veerstal om te eten. Het is nu niet meer zo goed als vroeger. De biefstuk was te rood, bijna rauw, terwijl we om medium hadden gevraagd. De zalm was heel klein en super droog. De schnitzels waren niet zo goed als verwacht voor de prijs. De saté was te droog omdat deze niet goed gebakken was. We kregen drie schalen met een beetje lauwe groenten, een klein bakje gebakken aardappels, en een beetje sla voor 9 personen. Daarnaast waren er twee puntzakjes met frietjes.

Mary 31 mei 2021
Reageer
E

Mooie wandeling in het recreatiegebied

We maakten een mooie wandeling in het recreatiegebied en haalden daarna lekker eten bij de Veerstal. Dat maakte onze dag helemaal goed. We kijken nu al uit naar het moment dat het terras weer opengaat, want daar hebben ze altijd lekker eten en het personeel is vriendelijk. De Veerstal is een fijne plek waar je van de natuur kunt genieten en lekker kunt eten, waardoor elk bezoek een feestje is.

Evert 25 apr 2021
Reageer
T

Mooie jachthaven

Toen we een bezoek brachten aan de mooie jachthaven, waren we onder de indruk van hoe netjes en goed onderhouden alles was. Het strand met fijne ligbedden maakte onze dag extra ontspannend. Het restaurant, met een geweldig menu, was zelfs beter dan we hadden verwacht. Bij de receptie werden we hartelijk begroet door vriendelijk en behulpzaam personeel.

Kortom, een aanrader! We kijken ernaar uit om zeker weer terug te komen naar deze gastvrije en mooie plek.

Tymen 20 aug 2020
Reageer
N

Fantastische korte vakantie

Een fantastische korte vakantie beleefd, overnacht in de slaapton. Langs de dijk van het vakantieoord staan vier slaaptonnen met uitzicht op de haven. De badfaciliteiten zijn dichtbij en goed onderhouden. De slaapton is voorzien van twee enkele matrassen en een zitje dat kan worden omgevormd tot nog twee bedden. In de buitenlucht staat een tafel voor picknicks. Een gezellige sfeer heerst er. Handige suggesties om mee te nemen zijn een verlengsnoer met meerdere stopcontacten (er is slechts één in de ton aanwezig), buitenverlichting of kaarsen, muggenspray en een ventilator (bij 34 graden overdag bleef de slaapton nog lang warm).

Nami 9 aug 2020
Reageer
J

Niet waarop ik had gehoopt

De 'manager' is nog bezet en er verschijnen twee aantrekkelijke vrouwen die ook een tafel hebben gereserveerd. De 'beheerder' is nog in gesprek met iemand en er stappen twee charmante dames binnen die ook een tafel hebben gereserveerd. De 'beheerder' richt zich tot de dames, en ik zeg beleefd dat ik al een poosje op mijn beurt wacht. De dames bieden hun excuses aan, maar de 'beheerder' maakt op een luchtige manier een opmerking en suggereert dat ik gezellig bij de dames aan tafel kan aanschuiven.

Jimmy 29 nov 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Lathum.

Over Recreatiepark De Veerstal

Recreatiepark De Veerstal is gelegen te Marsweg 12 in Lathum. Het is perfect gelegen tussen het watersportgebied Rhederlaag en het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dit maakt het een ideale bestemming voor liefhebbers van zowel watersport als natuurschoon. Het park beschikt over ruime plekken voor een comfortabel verblijf, of het nu in een eigen chalet of op de camping is. Bezoekers kunnen genieten van de faciliteiten van het park, waaronder een restaurant met een zonneterras en een privéstrand met ligweide, wat een perfecte omgeving biedt voor ontspanning en recreatie. Recreatiepark de Verstal is voor zowel families als stellen een geschikt onderkomen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lathum, Gelderland
  • https://www.deveerstal.nl
  • reserveringen@veerstal.nl