Recreatiepark de Lucht

Recreatiepark de Lucht

3.9 reviewscore • 7 reviews
L

super top park

Ik kan kort zijn als ik de recreatiepark de Lucht ga beoordelen want het is gewoon super leuk hier. De mensen zijn heel aardig en voor de kinderen wordt ook heel veel geregelt. Ze hebben in totaal wel 3x animatie en dat is fijn want de kinderen zijn zo de hele dag lekker bezig zo hebben ouders ook echt vakantie. Sanitair was heel netjes en ik kan wel zeggen dat ik echt vakantie heb kunnen vieren hier. Ik heb weer genoeg energie voor de komende periode, fijn toch als dat hier kan, bedankt en tot volgend jaar.

Lidy 24 jul 2023
Reageer
S

Leuke vakantie

Eindelijk konden we vakantie vieren met meerdere mensen om ons heen. Het was vaak overal vol en nu bij recreatiepark de Lucht de optie gehad om wat ruimer te boeken. Het sanitair was bij aankomst ook fijn schoon. Iedereen is er vriendelijk en voor de kinderen pak je nergens mis op als je hier komt. We willen ook snel weer terug en dan misschien wel met onze hele fam. We kunnen het er wel eens vieren als we x jaar getrouwd zijn, wie weet hopelijk kan dat hier ook geregeld worden.

S 21 aug 2023
Reageer
N

Rust

We zijn met ons hele gezin een paar weken vakantie gaan vieren bij recreatiepark de Lucht. We kunnen kort zijn en de ervaring was gewoon goed en we hebben genoten van onze tijd hier. We zouden het andere ouders dan ook aanraden om hiernaar toe te gaan want de kinderen hebben er genoeg te doen. Je kunt echt zelf ook tot rust komen als de kinderen spelen, dit is toch super als verblijf.

Nicki 11 aug 2023
Reageer
R

Heerlijke daghen gehad

Hoe gelukkig mag je jezelf noemen als je een jaarplaats hebt mogen bemachtigen bij recreatiepark de Lucht? Wij zijn er iig super blij mee en dat komt omdat de camping gewoon top is.
Wij kunnen er lekker wandelen en ontspannen en daarom kijken we ook weer uit naar het volgende jaar als we alles weere klaar mogen zetten en gaan genieten van een nieuw seizoen. De eigenaren zijn heel aardig en alle mensen die hier komen voor vakantie genieten intens.

R de langen 25 jul 2023
Reageer
A

Niet weer..

Jammer maar voor ons is het geen vervolg bij recreatiepark de Lucht. De broodjes service dachten we zal wel goed zijn nou mooi niet ook super duur voor 2 mensen 2 broodjes ruim 6 euro betalen en dan nog zelf warm moeten maken. Sanitair was dan wel netjes maar verder willen wij niet veel meer kwijt want we willen het snel vergeten. Lekker eten is belangrijk en als dat niet kan dan hoeft t voor ons hier niet meer.

Aagje 11 jul 2023
Reageer
l

never again

Camping geboekt en er zou veel zijn voor kinderen ook eten kon hier en je zou er kunnen zwemmen. Nou adt was een tegenvaller. We komen dan ook niet meer terug want het zwembad was super oud en daar kunnen kinderen niks mee en dan denk je animatie? Nou voor de kinderen was er niets te doen. De winkelwas ook niks voor mensen op een camping, alleen maar luxe items ne daar kun je niks mee. Sanitair was goed en pizzas lekker, maar er is meer nodig voor een fijne vakantie voor ons.

lady 22 aug 2022
Reageer
P

Sociaal en fijn

Ideaal om even weg te mogen van de dagelijkse sleur, ik heb genoten van een lekker lange periode bij recreatiepark de Lucht.
Rust ontspannen en dat was precies wat moest hebben om er weer even tegen te kunnen.
De mensen hier zijn heel aardig en geven je ook alle rust die je wil en als je een praatje wil maken kan dat ook.
Voor jong en oud is het een fijn park om te genieten en waar kindjes zich ook goed vermaken.

PMichels 21 mei 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Renswoude.

Over Recreatiepark de Lucht

Recreatiepark De Lucht is gelegen te Barneveldsestraat 49 in Renswoude. Het park is praktisch gelegen, waardoor Amsterdam en het strand binnen een uur bereikbaar zijn. Dit gezellige vakantiepark is de ideale plek om volledig te ontspannen. Of u nu voor een paar dagen of weken verblijft, er is altijd iets te doen. De faciliteiten omvatten een buitenzwembad, een cafetaria, een visvijver en leuke speel- en entertainmentgebieden voor kinderen. Gasten kunnen kamperen, een chalet of stacaravan huren, of verblijven in hun eigen caravan op een seizoensplaats. De prachtige groene omgeving van Utrechtse Heuvelrug en De Hoge Veluwe ligt letterlijk aan de deur van het park, wat ideaal is voor natuurliefhebbers.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Renswoude, Utrecht
  • https://www.villatent.nl/campings/nederland/recreatiepark-de-lucht
  • mailme@villatent.nl