Recreatiepark De Friese Wadden

Recreatiepark De Friese Wadden

2.9 reviewscore • 11 reviews
L

Allesbehalve positief

Onze ervaring op dit park was allesbehalve positief. Bij aankomst werden we geconfronteerd met een gebrek aan organisatie, aangezien er geen slagboom was en niemand bereikbaar was. Het park zelf maakte een rommelige indruk met verspreid afval en onkruid. Helaas waren ook de huisjes in een verwaarloosde staat, met zelfs onkruid groeiend op de daken. De paden waren moeilijk begaanbaar. Het gebrek aan effectief contact met de receptie was een grote tegenvaller en deze ongemakken hebben ons teleurgesteld.

Lorien 7 jul 2023
Reageer
S

Idyllisch huisje op leuk park

We hebben een aangename tijd gehad in het charmante rode huisje (nr. 16) van John & Marga. Het huisje straalde een idyllische sfeer uit en bood voldoende ruimte en voorzieningen. Vooral de ruime buitenruimte met een groot grasveld, terras en speelruimte voor kinderen viel in de smaak. Het park bood handige faciliteiten, zoals een zwembad, peuterbad en speeltoestellen, wat perfect was voor gezinnen met jonge kinderen. 's Avonds was het heerlijk om te ontspannen bij de barbecue en vuurkorf, terwijl we genoten van de stilte en de sterrenhemel. We hebben fietsen gehuurd in het nabijgelegen dorp en zijn ook naar Aqua Zoo in Leeuwarden geweest, evenals naar de Waddenzee en het strand in Harlingen. Dit park is een aanrader voor gezinnen die op zoek zijn naar een knus huisje op een locatie met voorzieningen.

Sander 4 jul 2023
Reageer
T

Dubbele gevoelens over 106

Onze ervaring in huisje nr. 106 was dubbel. Hoewel we redelijk tevreden waren met het huisje zelf, waren er enkele teleurstellingen. Bij aankomst werden onverwachte schoonmaakkosten in rekening gebracht, en we ontdekten al snel dat het huisje verre van schoon was. Het gebrek aan hygiëne en de staat van enkele voorzieningen, zoals een vieze douche en een waterkoker met kalkaanslag, waren zeker minpunten. Ondanks deze tegenvallers kunnen we zeggen dat het huisje op zichzelf voldoende was.

Thomas 18 apr 2022
Reageer
s

huisje 38 friese wadden

We hebben onze vakantie gevierd op het park de Friese Wadden, huisje b 38. Het huisje was zeer slecht onderhouden. Het regende naar binnen, ramen gingen niet goed open en we hadden een dag geen warm water. Er was op allerlei punten geruime tijd geen onderhoud gepleegd. Niet boeken dit huisje! Het park zelf is prima, het lag echt aan de eigenaar van het huisje.

sandra 31 aug 2021
Reageer
M

Rust en netheid

We hebben genoten van de rust en netheid van dit park, samen met de vriendelijke benadering van het personeel. Ons chalet (nr. 79) bood privacy en was aangenaam om in te verblijven. Het park is geschikt voor verschillende doelgroepen, waaronder ouderen en gezinnen. Het chalet was netjes schoon en goed onderhouden.

Michael 24 aug 2021
Reageer
K

Mooie ligging, onderhoud kan beter

Hoewel de ligging van het huisje prachtig was, viel het onderhoud ervan tegen. Het park was goed verzorgd en de receptie was gastvrij. Helaas liet de staat van het huisje (dat via Novasol/particuliere eigenaar werd verhuurd) te wensen over. Gebrek aan hygiëne, kapotte apparaten en algemene veroudering waren teleurstellend. Het gebrek aan naleving van beloofde schoonmaakkosten door Novasol was een extra minpunt.

Kim 19 aug 2021
Reageer
K

Een keer leuk, daarna niet meer

Onze eerste ervaring met dit park was positief, maar dat veranderde snel. Bij aankomst ontdekten we dat ons huisje niet was schoongemaakt. Ondanks dat was het huisje zelf acceptabel, maar vertoonde het enkele gebreken, zoals vlekken op de muren. Hoewel het huisje voor de prijs voldoende was, waren de gebreken en verandering in ervaring teleurstellend.

Kevin 10 aug 2021
Reageer
S

Onbevredigende ervaring

Ons verblijf in een stacaravan bleek teleurstellend door verschillende factoren. Het park bleek omgeven door een woonwijk, wat resulteerde in veel lawaai van sportvelden en een clubhuis. Het chalet zelf was redelijk, maar het ontbreken van WiFi en het voortdurende lawaai maakte ons verblijf minder aangenaam dan verwacht. Ik denk niet dat we hier ooit nog terug zullen komen.

Sophie 20 mrt 2021
Reageer
J

Aangename vakantie

Ons huisje voldeed aan onze verwachtingen en bood een comfortabele en liefdevol ingerichte plek met een goed onderhouden tuin. Het park bood goede faciliteiten en het nabijgelegen dorp bood ook voldoende mogelijkheden tot vermaak. Het enige punt van aandacht was dat de huisjes door verschillende particuliere eigenaren werden verhuurd, wat kwaliteitsverschillen kon opleveren.

Jeroen 3 nov 2020
Reageer
M

Huisje 133 niet voldoende

Onze verwachtingen werden niet waargemaakt tijdens ons verblijf in huisje nr. 133. Het huisje verkeerde in een verwaarloosde staat en voldeed niet aan onze normen. Het gebrek aan hygiëne en algemene staat van het huisje waren een teleurstelling. Het park was omringd door een woonwijk, wat leidde tot lawaai en ongemak.

Marit 1 aug 2020
Reageer
R

Aanrader

Dit serene toevluchtsoord bood een knus vakantiehuisje en een goed onderhouden tuin voor ontspanning. Het goed uitgeruste huisje voldeed aan al onze behoeften, terwijl het park zelf goed onderhouden was. Vriendelijke beheerders droegen bij aan onze positieve ervaring, met hun hulpvaardigheid en gastvrijheid die de sfeer versterkten en ons verblijf verrijkten.

Rick 24 mei 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Tzummarum.

Over Recreatiepark De Friese Wadden

Recreatiepark De Friese Wadden is gelegen te Buorren 43 in Tzummarum. Op het park vind je verschillende vakantiehuizen van allerlei maten, die van alle gemakken zijn voorzien. Recreatiepark De Friese Wadden biedt ook een brede lijst aan faciliteiten en activiteiten aan. Zo is er een zwembad, een speeltuin, een tennisbaan en een restaurant aanwezig op het park. Daarnaast is de omgeving van het park ideaal voor het maken van fiets- en wandeltochten. Je kunt de prachtige Friese landschappen verkennen, de pittoreske dorpjes in de omgeving bezoeken, of een dagje naar de Waddeneilanden Terschelling of Vlieland gaan. Ook zijn er diverse watersportmogelijkheden in de buurt, zoals zeilen, surfen en vissen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Tzummarum, Friesland
  • https://www.defriesewadden.nl
  • info@defriesewadden.nl