Recreatiepark De Boshoek

Recreatiepark De Boshoek

3.9 reviewscore • 4 reviews
L

Geweldige campingervaring

Onze campingervaring was werkelijk geweldig! De camping bood alle gemakken die we maar konden wensen, en de ruime plekken op de mooie velden zonder auto's zorgden voor een rustige sfeer. Het sanitair was groot en kraakhelder schoon, wat echt een pluspunt was. Voor de kinderen waren er leuke speeltuintjes en sportveldjes, en bij aankomst werden we warm verwelkomd door een medewerker van de receptie. Het was een ideale plek voor gezinnen met jonge kinderen, en we hebben er dan ook volop van genoten!

Linda 25 jul 2023
Reageer
B

Tegenvallende accommodatie

Helaas viel de accommodatie wat tegen. De 4-persoons Veluwelounge die we hadden geboekt bleek erg klein te zijn en lag aan een drukke weg. De beperkte loopruimte rond de bedden en het gebrek aan opbergruimte waren wat ongemakkelijk. Ook misten we een vaatwasser in de keuken. Het onderhoud van de veranda was matig. Gelukkig maakte het mooie weer veel goed en konden we buiten genieten. De speeltuin en het zwembad waren leuk voor de kinderen, maar het sanitair liet te wensen over met weinig douches. De camping had goede recensies, maar voor ons viel het verblijf wat tegen.

Bas 21 jul 2023
Reageer
P

Laat het in het midden

Onze ervaring op deze camping was een mix van positieve en minder positieve aspecten. Hoewel de kampeerplekken ruim waren en we privé sanitair hadden, bleek de ligging aan de doorgaande weg toch voor wat onrust te zorgen. Het buitenzwembad was redelijk, maar kon schoner zijn. Helaas ontbrak een campinggevoel door het betalen met pin en het beperkte aantal zichtbare personeelsleden. Voor een vakantie met jonge kinderen was het misschien niet helemaal wat we ervan verwacht hadden

Pieter 21 jul 2023
Reageer
J

Enigszins teleurgesteld

Onze ervaring was wisselend. Het buitenzwembad was redelijk, maar soms rumoerig door andere gasten. Het autovrije veld bleek onhandig omdat we onze auto niet goed konden parkeren. Het sanitair liet te wensen over, en er waren te weinig douches beschikbaar. We waren enigszins teleurgesteld omdat de camping goede recensies had ontvangen. Gelukkig was de omgeving wel mooi, wat onze vakantie nog enigszins redde.

Joke 19 apr 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Voorthuizen.

Over Recreatiepark De Boshoek

Er zijn 4 reviews geschreven over Recreatiepark De Boshoek op Reviews.nl. Met een 3.9 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Voorthuizen, Gelderland
  • https://www.deboshoek.nl
  • info@deboshoek.nl