Recreatiepark De Achterste Hoef

Recreatiepark De Achterste Hoef

4.4 reviewscore • 8 reviews
W

Het is een prima camping

Deze camping verdient zeker een positieve beoordeling. De faciliteiten zijn goed onderhouden, en de ligging is ideaal voor liefhebbers van fietstochten. We hadden het geluk om een kampeerplek aan het meer te bemachtigen, wat echt prachtig was. Echter, onze buren zorgden voor wat ongemak. Ze hadden hun tent te dichtbij geplaatst tussen twee grote tenten met een partytent ertussenin, waardoor ze hun auto niet konden parkeren en deze bij ons neerzetten. Bovendien rookten ze de hele dag door en hadden ze gasten die zelfs tegen de regels in gingen zwemmen. Het lijkt erop dat er weinig toezicht is op het naleven van de regels.

Willem 27 aug 2023
Reageer
B

Nette schone camping alleen veel blaffende honden

Hoewel deze camping goed wordt onderhouden en schoon is, werden we gedurende ons verblijf gestoord door het voortdurende geblaf van honden. Het grote aantal seizoensplekken maakte de sfeer ook minder gezellig, aangezien veel caravans onbewoond waren. We hebben het zwembad niet bezocht, en het betalen voor vuilnis vonden we een vreemd systeem.

Brenda 28 jul 2023
Reageer
B

regeltjes!

Deze camping biedt mooie velden en goede voorzieningen, maar we vonden dat er te veel regels waren, in vergelijking met wat we gewend zijn in Frankrijk. Honden waren niet toegestaan bij het meer, wat erg onhandig was bij warm weer. Het verbod op elektrische stepjes was onbegrijpelijk gezien de ruime opzet van de camping. Ook het moeten betalen voor vuilniszakken vonden we typisch Nederlands.

Bjorn 15 jul 2023
Reageer
W

Heerlijke week

We hebben een fantastische week doorgebracht op deze camping in de Kempen. We kozen specifiek voor een plek in een bosrijk deel van het park, dicht bij modern sanitair. Het zwembad, hoewel wat verouderd, was goed onderhouden. De enige suggestie die we hebben, is om bij aankomst betere bewegwijzering te bieden, aangezien het vinden van onze plek wat lastig was.

Wendy 12 jun 2023
Reageer
S

Echt top weer

De camping was geweldig. De eerste dagen hadden we goed weer, maar daarna werd het wat slechter. Toch was het een geweldige ervaring. De omgeving was prachtig en er was veel te doen. Ik kan deze camping aan iedereen aanraden.

Swinkels 17 sep 2022
Reageer
A

Zouden wel willen maar doen het niet

Ondanks vele jaren op deze camping gestaan te hebben, werden we plotseling geconfronteerd met problemen vanwege onze (nu overleden) kat, die voorheen vrij rondliep op de camping. Vanwege deze kwestie zijn we niet meer teruggekeerd. Hebben het personeel op de camping ingelicht en helaas konden zij er niets aan doen. Met tranen gaan we met slechte gevoelens weg van een anders leuke camping.

Anja 29 aug 2022
Reageer
H

Was weer genieten

Vorig jaar maakten we kennis met de rustige, groene camping. Dit jaar hebben we twee weken genoten van kamperen aan de zwemvijver. We hebben gezwommen, gesupt en genoten van het prachtige weer. We hebben een fietsroute van 36 km, Zwarte Kaat, gereden en een bezoek gebracht aan Eindhoven.

Han V 29 aug 2022
Reageer
R

Lekker zonnig

Wij hebben een fijne week gehad op camping de Achterste Hoef. Het was een prima plek voor een kort verblijf, hoewel er veel terugkerende gasten waren. Er was een zwembad aanwezig, maar er werd wel een glijbaan gemist. Er was wel een glijbaan in het meer, maar helaas was deze gesloten vanwege de lage waterstand. De binnenspeeltuin was leuk en het restaurant was prima. De campingwinkel was wel duur. Onze locatie bij sanitair gebouw 4 was in orde, maar het gebouw was druk waardoor er vaak wachtrijen waren en het soms vies was. De omgeving was prachtig, met veel mogelijkheden om te fietsen in het bos.

Ronald 3 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Bladel.

Over Recreatiepark De Achterste Hoef

Recreatiepark De Achterste Hoef is gelegen te Troprijt 10 in Bladel. Op het park vind je ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers, evenals comfortabele vakantiehuisjes en chalets. Recreatiepark De Achterste Hoef biedt geweldig veel mogelijkheden en faciliteiten voor het hele gezin. Het park beschikt over een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin, sportvelden, een visvijver en een recreatiemeer waar je kunt zwemmen, varen en genieten van het zandstrand. Er is ook een animatieteam dat zorgt voor vermaak en activiteiten voor jong en oud. Daarnaast is de omgeving van Recreatiepark De Achterste Hoef ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers. Er zijn tal van fiets- en wandelroutes die je meenemen door de prachtige natuur van de Brabantse Kempen. In de omgeving vind je ook diverse bezienswaardigheden, zoals pretparken, musea en historische steden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Bladel, Noord-Brabant
  • https://www.achterstehoef.nl
  • info@achterstehoef.nl