Recreatiepark De Achterste Hoef

Recreatiepark De Achterste Hoef

4.7 reviewscore • 3 reviews
S

Echt top weer

De camping was geweldig. De eerste dagen hadden we goed weer, maar daarna werd het wat slechter. Toch was het een geweldige ervaring. Er was een binnenzwembad en een speeltuin, en het sanitair was schoon en netjes. De omgeving was prachtig en er was veel te doen. Ik kan deze camping aan iedereen aanraden.

Swinkels 17 sep 2022
Reageer
H

Was weer genieten

Vorig jaar maakten we kennis met de rustige, groene camping. Dit jaar hebben we twee weken genoten van kamperen aan de zwemvijver. We hebben gezwommen, gesupt en genoten van het prachtige weer. We hebben een fietsroute van 36 km, Zwarte Kaat, gereden en een bezoek gebracht aan Eindhoven. Er was volop animatie en we hebben aan enkele activiteiten deelgenomen. We hebben ook gebruik gemaakt van de bubbelduik en kennis gemaakt met duiken in het zwembad.

Han V 29 aug 2022
Reageer
R

Lekker zonnig

Wij hebben een fijne week gehad op camping de Achterste Hoef. Het was een prima plek voor een kort verblijf, hoewel er veel terugkerende gasten waren. Er was een zwembad aanwezig, maar er werd wel een glijbaan gemist. Er was wel een glijbaan in het meer, maar helaas was deze gesloten vanwege de lage waterstand. De binnenspeeltuin was leuk en het restaurant was prima. De campingwinkel was wel duur. Onze locatie bij sanitair gebouw 4 was in orde, maar het gebouw was druk waardoor er vaak wachtrijen waren en het soms vies was. De omgeving was prachtig, met veel mogelijkheden om te fietsen in het bos.

Ronald 3 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Bladel.

Over Recreatiepark De Achterste Hoef

Camping te Bladel, Noord-Brabant.