Recreatielandgoed De IJsvogel

Recreatielandgoed De IJsvogel

4.2 reviewscore • 10 reviews
E

Genieten in een ruim huis, met wat verbeterpunten

We verbleven met meerdere gezinnen in een prachtige groepsvilla voor 22 personen. Het huis was nieuw en ruim, met een open keuken en woonkamer die voor een gevoel van vrijheid zorgden. Het terras buiten was gezellig en de omgeving bood tal van leuke activiteiten. Jammer genoeg was de keuken in verhouding tot het huis wat aan de kleine kant en was er maar één grote en één kleine koelkast. Ook misten we ramen die open konden, vooral omdat het erg warm was. De bedden waren helaas niet zo comfortabel en de wifi werkte alleen goed in de keuken. Ook waren er stopcontacten laag bij de grond zonder beveiliging, wat voor gezinnen met kruipende kinderen een risico vormde.

Elise 14 jul 2023
Reageer
B

Voorjaarsvakantie vol plezier op de Veluwe!

We hebben een geweldige tijd gehad op de IJsvogel. De ontvangst was warm, de woningen waren spik en span en de omgeving was adembenemend. Er is nog zoveel te ontdekken, dus een terugkeer staat al op de planning! Bakker Piet verdient ook een vermelding, hun broodjes en taart zijn heerlijk! Een dikke 10 op het rapport en een sticker als het kon!

Bram 2 mrt 2023
Reageer
S

Mooi park, met een paar minpuntjes

Het huisje was mooi en het personeel was vriendelijk. De omgeving was prachtig en bood veel mogelijkheden voor vermaak. Helaas was het huisje niet helemaal schoon bij aankomst en ontbraken er handdoeken. Gelukkig werden deze problemen snel opgelost, maar het had wel invloed op ons vakantieplezier. Het park zelf heeft wel genoeg faciliteiten, dus daar lag het niet aan.

Sophie 17 mei 2022
Reageer
D

Zalig genieten!

Voor het Paasweekend verbleven we in een 6-persoons huisje met jacuzzi. Het was ruim opgezet en brandschoon. De jacuzzi zorgde voor ultieme ontspanning. We hebben volop van de prachtige Veluwe genoten, mede dankzij het heerlijke weer! Fietsen, wandelen, of gewoon even ontspannen bij het huisje, iedereen kon doen wat ze wilden. Dat zorgde ook voor weinig spanning tussen elkaar en heerlijk gevoel van vrijheid.

David 18 apr 2022
Reageer
D

Verrassend en smakelijk!

Onze 6-persoons stacaravan was schoon, comfortabel en vlakbij het zwembad. De wifi werkte prima en we sliepen heerlijk in de fijne bedden. Het park was rustig en mooi opgezet, maar sommige delen konden nog een opknapbeurt gebruiken. We hebben gesmuld van de verrukkelijke hapas in het restaurant en de broodjes van Bakker Piet. Een aanrader! Het park bestaat uit verschillende gedeeltes, dus een plattegrond is handig om je weg te vinden.

Danielle 5 mrt 2022
Reageer
T

Sfeervol verblijf op goed verzorgd park

Ons 8-persoons huisje, bestaande uit twee 4-persoons huisjes met tussendeur, was heel gezellig. De keuken was goed uitgerust met veel serviesgoed en bestek. We hadden alle ruimte en toch ook onze privacy. Het personeel bij de receptie was vriendelijk en behulpzaam. Bij aankomst was één huisje nog niet schoon, maar dat werd snel opgelost met een kopje koffie en koek in de Huiskamer. We hebben een heerlijk verblijf gehad.

Tim 22 jan 2022
Reageer
S

Fantastische dagen gehad!

In een 2-persoons Wellness Lodge bij de Ijsvogel hebben we geweldig genoten! De lodge was compleet ingericht en de jacuzzi en sauna waren heerlijk. De omgeving was prachtig en we hebben al veel plannen gemaakt voor ons volgende bezoek! Bij een wellness denken wij aan rust en dat was ook zeker ervaren.

Sanne 10 jan 2022
Reageer
M

Aanrader voor rust en ontspanning

Samen met mijn partner en haar zoontje hebben we twee fijne dagen gehad op dit park. Het huisje was comfortabel en gezellig ingericht. De groene omgeving en de ruimte op het park gaven ons een gevoel van rust en ontspanning. We hebben ons goed vermaakt en raden het park zeker aan aan anderen.

Michelle 22 dec 2021
Reageer
A

Geweldige wellness ervaring!

Ons verblijf in een 2-persoons Wellness Lodge bij de Ijsvogel was echt geweldig! De lodge was sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken. De jacuzzi en sauna waren een fantastische toevoeging aan onze ontspannen vakantie. We hebben ook genoten van de prachtige omgeving. Een aanrader voor wie wil genieten van luxe en rust!

Anna 20 dec 2021
Reageer
T

Teleurstellend verblijf, geen aanrader

Het park maakte een donkere en rommelige indruk, en het personeel was niet erg gastvrij. Bij aankomst ontbraken er bedden en handdoeken, en was het erg koud in het huisje. De zitbanken waren oncomfortabel en het getik van regen op het kunststof dak hinderde ons bij het slapen. Na een teleurstellende nacht besloten we vroegtijdig naar huis te gaan. Het was een enorme tegenvaller. We raden dit park niet aan, er zijn betere alternatieven op de Veluwe te vinden.

Thijs 27 nov 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Voorthuizen.

Over Recreatielandgoed De IJsvogel

Recreatielandgoed De IJsvogel is een vakantiepark te Kieftveen 18 in Voorthuizen. Op dit park kunnen gasten genieten van een ruim opgezet en sfeervol vakantiepark waarbij je een echt veluwegevoel krijgt door de mooie omgeving. Je kan hier luxe recreatievilla's, vakantiehuizen, chalets, lodges en zelfs safaritenten huren. Op het park is een overdekt zwembad aanwezig en buitenzwembad voor genoeg zwemplezier. Daarnaast is er een bowlingbaan te vinden en kan je heerlijk eten bij Restaurant de Gasterij. Tevens zijn er meerdere speeltuinen, sportvelden aanwezig en kunnen vissers genieten van veel viswater. Vakantiepark de IJsvogel ligt centraal gelegen aan de rand van de Veluwe tussen de mooie bossen, uitgestrekte heidevelden en grotere steden zoals Amersfoort, Apeldoorn en Arnhem.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Voorthuizen, Gelderland
  • https://www.deijsvogel.nl
  • info@deijsvogel.nl