Recreatielandgoed De IJsvogel

Recreatielandgoed De IJsvogel

4.5 reviewscore • 2 reviews
E

Genieten in een ruim huis, met wat verbeterpunten

We verbleven met meerdere gezinnen in een prachtige groepsvilla voor 22 personen. Het huis was nieuw en ruim, met een open keuken en woonkamer die voor een gevoel van vrijheid zorgden. Het terras buiten was gezellig en de omgeving bood tal van leuke activiteiten. Jammer genoeg was de keuken in verhouding tot het huis wat aan de kleine kant en was er maar één grote en één kleine koelkast. Ook misten we ramen die open konden, vooral omdat het erg warm was. De bedden waren helaas niet zo comfortabel en de wifi werkte alleen goed in de keuken. Ook waren er stopcontacten laag bij de grond zonder beveiliging, wat voor gezinnen met kruipende kinderen een risico vormde.

Elise 14 jul 2023
Reageer
B

Voorjaarsvakantie vol plezier op de Veluwe!

We hebben een geweldige tijd gehad op de IJsvogel. De ontvangst was warm, de woningen waren spik en span en de omgeving was adembenemend. Er is nog zoveel te ontdekken, dus een terugkeer staat al op de planning! Bakker Piet verdient ook een vermelding, hun broodjes en taart zijn heerlijk! Een dikke 10 op het rapport en een sticker als het kon!

Bram 2 mrt 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Voorthuizen.

Over Recreatielandgoed De IJsvogel

Er zijn 2 reviews geschreven over Recreatielandgoed De IJsvogel op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Voorthuizen, Gelderland
  • https://www.deijsvogel.nl
  • info@deijsvogel.nl