Recreatiecentrum De Vogel

Recreatiecentrum De Vogel

4.1 reviewscore • 9 reviews
L

Een heerlijk schoon park met goede voorzieningen

Mijn gezin en ik hebben een fantastische tijd beleefd op dit ruime en schone park. De chalets waren prachtig en blinkend schoon, een warm welkom voor onze hond inclusief een balletje en koekjes was een leuke verrassing. Ook de kinderen waren blij met hun welkomstgeschenken. Er was genoeg te doen qua animatie voor de kinderen, wat ons verblijf extra leuk maakte. Hoewel het park wat verder van het strand ligt, was dat voor ons geen probleem dankzij de auto. De kleine winkeltjes en eetgelegenheden op het park boden prima service, al viel het restaurant ons enigszins tegen. Desondanks was de algehele ervaring zeer positief.

Laura 11 aug 2022
Reageer
N

Gezellige familiecamping met veel activiteiten

Deze camping is echt een aanrader voor families. Het is netjes aangelegd en biedt veel voor kinderen zoals een leuke animatie tijdens de zomerperiode. Onze caravan stond op een nieuw stuk bij het strand en het voelde allemaal erg nieuw en goed onderhouden aan. Het personeel was overal vriendelijk en behulpzaam. We hebben genoten van de faciliteiten zoals het zwembad, wat groot genoeg was voor onze kinderen. Ook de omgeving is de moeite waard met plaatsen als Terneuzen en Hulst in de buurt. Hulst is echt een leuke plaats om te bezoeken. We hebben een heerlijke week gehad.

Niels22 17 aug 2021
Reageer
J

Gevaarlijke situaties bij het binnenzwembad

Ik vond het binnenzwembad ronduit gevaarlijk. De jonge lifeguards leken meer geïnteresseerd in hun sociale interacties dan in het bewaken van de veiligheid. Er waren duidelijke regels zoals geen ballen in het zwembad en kinderen moeten worden begeleid, maar hier werd niet op gehandhaafd. Het leek alsof een ernstig ongeluk elk moment kon gebeuren, vooral bij de snelle glijbaan waar kinderen niet snel genoeg weggingen uit het splash-gebied. Dit moet echt beter worden geregeld om ongelukken te voorkomen. Ook de kunstmatige stranden voelden aan als cement en waren vol afval. Dit was teleurstellend.

JeroenM 2 aug 2021
Reageer
F

Leuke en nette camping met aandacht voor kinderen

Een leuke en netjes onderhouden camping met ruime plaatsen en vriendelijk personeel. Het sanitair was over het algemeen schoon, hoewel het nieuwe deel iets tegen viel. De meertjes waren ideaal voor kleine kinderen en het waterspraypark was een hit. De animatie was elke dag weer een feest voor de kinderen. Het peuterzwembad werd dagelijks gereinigd, wat echt een pluspunt was. We zijn van plan zeker terug te komen!

Familie Fleur 18 jul 2020
Reageer
M

Niet zeker over het park

We hebben drie weken op dit park doorgebracht en ik heb gemengde gevoelens. Het park is groot met ruime plekken, maar er zijn wat tekortkomingen. Het nieuwe deel van het park heeft te weinig schaduwplekken en de sanitaire voorzieningen zijn onvoldoende voor het aantal gasten. De animatie begon wat laat en het zwembad was niet altijd schoon. Ook het speeltuintje naast het water voelde niet veilig voor onze jongste zonder zwemdiploma. Daarnaast was de horeca in het restaurant ondermaats. Al met al, een park met potentieel, maar er zijn verbeterpunten nodig.

Mark 5 jul 2020
Reageer
I

Geweldige camping

Deze camping zet alle campings waar ik ben geweest in de schaduw met zijn uitzonderlijk schone faciliteiten en geweldige voorzieningen voor de kinderen. Het zwembad was perfect voor mijn kinderen, en hoewel het buiten koud was, genoten we dagelijks van het verwarmde buitenspeelpark en de glijbaan. We hebben niet gegeten in het restaurant (behalve voor bier), maar het zag er goed uit en de snackbar bood goedkoop en lekker eten. Het is een geweldige plek en we zijn van plan om terug te gaan.

Irissje 14 aug 2019
Reageer
L

Zomervakantie vol plezier

We boekten onze vakantie rechtstreeks om de boekingskosten te vermijden en kregen een prachtig 3-slaapkamerhuis voor bijna dezelfde prijs als een statische caravan. Het huis was ruim en goed uitgerust, hoewel we de steile trap naar de bovenverdieping een beetje uitdagend vonden voor onze kinderen. Het park zelf is prachtig met veel speelgelegenheden en een geweldig animatieprogramma. We hebben genoten van de lokale attracties en de natuur. We kijken ernaar uit om terug te keren.

Linda Uittewaardt 1 aug 2019
Reageer
T

Teleurstellend paasweekend in de modder

Ons paasweekend op deze camping viel tegen door de slechte weersomstandigheden en de drukte. Onze camper zat meteen vast in de modder, wat duidelijk maakte dat de faciliteiten en het personeel niet opgewassen waren tegen de drukte. Het restaurant was overvol, wat leidde tot lange wachttijden en een hectische sfeer. Het ergste was het bedorven vispannetje dat mijn zoon kreeg geserveerd. Hoewel het personeel zich excuseerde en het gerecht van de rekening haalde, was dit de druppel voor mij. Ondanks enkele positieve punten, zoals de lekkere broodjes in de winkel, zou ik dit park niet aanbevelen voor een druk weekend.

T 14 apr 2019
Reageer
G

Heerlijk onbezorgd eten met de kleinkinderen

Samen met de hele familie gingen we uit eten bij De Vogel. Het restaurant is fantastisch ingericht, vooral voor de kleinkinderen. Terwijl zij speelden, konden wij heerlijk eten. Het eten was voortreffelijk, vooral de saté was heerlijk mals, al had er wat meer saus bij gemogen. Zelf nam ik de gerookte paling, die ook voortreffelijk was. Een echte aanrader voor families met kleine kinderen.

Gerard 18 jun 2018
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Hengstdijk.

Over Recreatiecentrum De Vogel

Recreatiecentrum De Vogel, gelegen te Vogelweg 3 in Hengstdijk, is een 5-sterren familiecamping die ideaal is voor een vakantie gedurende het hele jaar. Dit gezellige familiecamping ligt naast een groot recreatiemeer en beschikt over een binnenzwembad. De accommodatiemogelijkheden variëren van kampeerplaatsen tot luxe huuraccommodaties, waaronder mobiele huizen en bungalette. Ook voor grotere groepen zijn er geschikte accommodaties beschikbaar. Het park biedt diverse faciliteiten zoals een animatieteam met activiteiten voor alle leeftijdsgroepen, een indoor speeltuin, en mogelijkheden voor zwemmen, vissen of kanoën in het meer. Er zijn verschillende speelplaatsen op het strand en een ligweide met gras. De camping is ook een uitstekende locatie voor het verkennen van de omgeving van Zeeland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hengstdijk, Zeeland
  • https://www.de-vogel.nl
  • info@de-vogel.nl