Parc de Witte Vennen

Parc de Witte Vennen

3.0 reviewscore • 8 reviews
I

Slecht water verder oke.

Bosrijke vakanties, daar mag je me elke dag voor wakker maken als ik daar mag verblijven. Bij Parc de Witte Vennen is dat gewoon het beste wat je kan overkomen. Zo fijn is het hier, alleen wel jammer dat er zoveel ganzenpoep te vinden is. Het groen hier is wel heel mooi, de rest vd camping is ook vrij nieuw, luxe en het sanitair is schoon. Alleen hopen we dat er wat aan het water wordt gedaan want dat is niet veilig vanwege de ganzen.

Ingeborg 29 jul 2023
Reageer
S

opknappen

We hoopten dat het een luxe camping zou zijn en daar leek het dan ook op als je naar de website gaat van Parc de Witte Vennen. We dachten we gaan even sporten tennissen werd aangeboden, nou toen we dat zagen was het gewoon echt toe aan vervanging. 1 gebouw van sanitair was wel netjes en in orde de andere is alleen wat oud en vervallen. Broodjes halen kon niet buiten de zomer dat was wel jammer want nu moesten we ver weg daarvoor.

Saskia K 9 okt 2022
Reageer
M

Niet kunnen vissen jammer

Voor ons een enorme tegenvaller hier bij Parc de Witte Vennen. Onze zoon wil graag vissen dus we zijn al eerder in het jaar gaan kijken of dit leuk zou zijn het sprak ons aan dus we denken we boeken en dan heeft ie een mooie vakantie.
Kwamen we er maanden later aan alles vol met alg en dat was geen optie dus. Wifi was ook slecht en het enige wat wel goed was, was dat ze bij de receptie vriendelijk waren tegen ons.

MG 16 aug 2022
Reageer
K

Gezellig goed geregeld

Wat een fijne plek als je bij Parc de Witte Vennen aan komt rijden is het al prachtig en zie je gewoon de mensen al genieten. Na een lange reis was het fijn om snel ff te douchen en het sanitair ff checken, nou ook top in orde.

De mensen die hier zijn vriendelijk en helpen ook goed. Ze lossen alles netjes op want onze plek was ineens bezet, maar geen zorgen want ze passen wat aan en dan is het zo klaar en kan de vakantie beginnen .

KH 25 jul 2022
Reageer
H

Toch nog een keer proberen

We hebben dit jaar een heel andere plek dan voorheen, maar dat was niet erg, het was heel fijn want de kinderen hebben zich enorm vermaakt. We stonden heel dichtbij de speeltuin en dat was ook een overzichtelijke plaats van Parc de Witte Vennen. Het sanitair was wel netjes alleen zou het wel vaker schoon gemaakt mogen worden en zeker in e zomer dan is het toch al zo druk. Volgend jaar komen we wel terug, we hebben met vrienden alweer wat besproken hier.

Hardenman 24 aug 2021
Reageer
W

geen kans meer

Gewoon een keer spontaan een last minute geboekt en we denken ook dat gaat wel goedkomen en is goed verzorgd nou niet dus wat hebben we een pech gehad. Het was gewoon echt slecht, de vloer kapot, de kozijnen rot en de gordijnen waren ook gewoon slecht. Zo jammer, dat ze doen alsof het luxe en modern is en dan kom je er aan en valt het tegen, het is voor ons zo tegengevallen dat we niet meer terug durven komen.

Wilbert 24 aug 2021
Reageer
D

Camping mooi alleen slecht onderhoud

Jammer dat het zo mooi lijkt en dan in het echt tegenvalt en gewoon echt vies is. We hebben bij aankomst eerst zelf de webbe van spinnen weg moeten halen met een bezem, zo kan je toch geen huisje verhuren?? Het zwemmen was dan wel goed en de speeltuin voor de kinderen ook. Maar verder is er maar weinig en geen winkel ofzo, of we terugkomen geen idee, de omgeving is wel goed, maar we moeten er nog even goed over denken of we dat zo willen.

Danny 10 aug 2021
Reageer
M

Aanpassingen en dan top

Animatie voor de kinderen is gewoon top, en dat is wel heel fijn als je vakantie gaat vieren en als ouder ook zelf even vrij wil zijn. alleen een chalet waar we waren was wel toe aan vervanging. Gewoon netjes bijwerken en het kan een ronde mee, dan zijn mensen ook tevreden jammer hoor. Maar goed, de camping is wel een aanrader, alleen dan moeten ze wel wat puntjes op de i zetten. Hopelijk zien we volgend jaar of ze wat met onze tips hebben gedaan.,

Monique 28 jul 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Oostrum.

Over Parc de Witte Vennen

Recreatiepark Parc de Witte Vennen is gelegen te Sparrendreef 12 in Oostrum. Het park, een echt familiebedrijf, begon in de late jaren '80 met de voorzichtige opbouw van een vakantiepark op de locatie van een oude zandgroeve. Aanvankelijk bestond het park uit 30 Scandinavisch-stijl chalets. Eind 1997 nam de familie Verberk het roer over en in 1998 openden zij 30 kampeerplaatsen en de eerste woningen voor vaste bewoners. Enkele jaren later werden de eerste 6 huurbungalows gebouwd. Het park heeft zich sindsdien ontwikkeld tot wat het nu is: een vakantiebestemming met 44 huurbungalows en chalets, en een camping speciaal voor toeristen met bijna 150 staanplaatsen. De faciliteiten zijn modern en uitgebreid, inclusief een zwemparadijs en speelpark. Momenteel zijn er ook 40 vakantiewoningen voor vaste bewoners. Het enorme terrein van 53 hectare (ongeveer 130 acres), waarvan 25 hectare (ongeveer 60 acres) wordt ingenomen door het meer, zal in de toekomst verder worden uitgebreid tot recreatieland nu de activiteiten in de groeve zijn gestaakt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Oostrum, Limburg
  • https://www.wittevennen.nl
  • info@wittevennen.nl