Papillon Country Resort

Papillon Country Resort

4.7 reviewscore • 3 reviews
F

Azure Lounge!

Wij hadden het Azure Lounge gehuurd met 3 slaapkamers waardoor we lekker veel ruimte hadden. Vaak word onze zoon wakker in de nacht dus dan is het wel fijn dat er wat meer ruimte is dat 1 van ons een andere kamer kan pakken bijvoorbeeld. Was veel eetgelegenheden op het park met een leuk zwembad.

Femke 17 aug 2023
Reageer
J

Luxueuze standplaats

Wij hadden onze caravan op een super ruime plek gezet dus dat was top. We hoefden nite ver te lopen naar het sanitair gebouw, die overigens goed werd onderhouden qua schoonmaak. Strand was ook op loopafstand en willen ook graag het entertainmentteam een pluim geven, die hebben dagelijks leuke evenementen georganiseerd! 5 sterren!

Jans 17 sep 2023
Reageer
M

Genoten van onze vakantie

Helaas wat pech gehad met het waar dus maar het team van Papillon Country Resort pakte het goed op. Het zwembad is best klein voor een vakantiepark maar toch wel fijn om er even een duik in te nemen in de ochtend om lekker wakker te worden. Binnenspeeltuin is wel leuk opgezet.

Marieke 28 apr 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Denekamp.

Over Papillon Country Resort

Er zijn 3 reviews geschreven over Papillon Country Resort op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Denekamp, Overijssel
  • https://www.papilloncountryresort.com
  • info@vacanzecolcuore.com