Papillon Country Resort

Papillon Country Resort

4.0 reviewscore • 10 reviews
F

Genoten van ons verblijf!

Grote plekken op een gezellig terrein in een splinternieuwe mobilhome van Euro Camp. In de splinternieuwe Azure Lounge met drie slaapkamers genoten we van veel ruimte om ons heen, compleet met een speelplek op het veld. Slechts een korte wandeling van twee minuten verwijderd van de ontvangstbalie, eetgelegenheid en het zwemgedeelte. Spijtig genoeg was er weinig vermakelijk vertier. Het zwembad heeft een eenvoudige opzet. Gelukkig zijn er wel nieuwe en aantrekkelijke speeltoestellen te vinden in de buitenspeeltuin.

Femke 17 aug 2023
Reageer
L

Teleurstellend.

De visuele weergaven van ons "verfijnde kampeeravontuur waren veelbelovend, maar de werkelijkheid was teleurstellend. Het beloofde luxe glampingverblijf voldeed helaas niet aan de verwachtingen. Zitmeubel bezaaid met vlekken, een overdaad aan vliegende bezoekers, en tafelgerei dat beter niet aangeraakt kon worden. Later ontdekten we dat de vermelding van "extra diensten" niet wees op bijkomende service, maar eerder op het ontbreken van inbegrepen handdoeken en beddengoed. Kortom, een verwarrende communicatie over wat als "extra" gold, wat leidde tot een minder dan bevredigende ervaring.

Leendert 15 okt 2023
Reageer
J

Luxueuze standplaats

Onze caravan vond zijn plek op een luxueuze standplaats met overvloedige ruimte. Nabij bevond zich een goed onderhouden sanitair gebouw en een aantrekkelijk strand, waar tal van activiteiten te beleven vielen. Bovendien prijkte er een fraai eetgelegenheid in de omgeving, wat de totaalervaring compleet maakte. Uiterst sympathieke medewerkers, een overvloed aan kindvriendelijke activiteiten. Mijn waardering gaat uit naar het entertainmenteam; dagelijks voorzien ze in verrassende evenementen.

Jans 17 sep 2023
Reageer
E

Aangename speelplek

Samen met het gezin hebben we een verblijf van acht dagen doorgebracht in een moderne airlodge tent, versie 2.0. Aangename speelplek en zwemlocatie voor de kleine avonturiers van 5 en 7 jaar, maar de verblijfsplek is minder geschikt voor jonge kinderen vanwege de aanwezige trap. We hadden gehoopt op extra gemak gezien de premiumstatus van de camping met vijf sterren.

Evert 26 aug 2023
Reageer
H

Laat te wensen over

Het onderhoud van het sanitaire blok laat te wensen over, en er is regelmatig een tekort aan toiletpapier. Er waren onhygiënische sporen aangetroffen op de wanden en muren. Gedurende ons verblijf ondervond de kampeerlocatie overstromingen, waardoor kampeerders in het water kwamen te staan. In bepaalde tenten stond wel 5 centimeter water, en het campingpersoneel bood geen hulp. Gelukkig sprong de naburige boer te hulp en stelde dompelpompen ter beschikking.

Herman 12 aug 2023
Reageer
A

Betoverende periode van 10 dagen

Een betoverende periode van 10 dagen beleefden we te midden van perfectie! Het eten was culinair genot, de accommodatie een oase van comfort en de animatie bracht een extra dosis vreugde. De receptie straalde vriendelijkheid uit. Niets dan lof voor dit park waar weinig andere plekken in Nederland aan kunnen tippen. Onze reis door diverse parken krijgt hiermee een onvergetelijk hoofdstuk. Kortom, een ware ontdekking die onze verwachtingen overtrof!

Aagje 12 jul 2023
Reageer
W

Medewerkers stralen gastvrijheid

We kozen voor een kampeerlocatie met exclusief sanitair, inclusief een eigen koelvoorziening! De plek was adembenemend en keurig onderhouden. De medewerkers stralen gastvrijheid uit en de kampeerlocatie oogt uitermate netjes en verzorgd. Bij elke kwestie wordt er direct actie ondernomen. Het is aangenaam om je zo welkom te voelen, juist op de Nederlandse grens. Je peddelt eenvoudigweg naar Nordhorn, Ootmarsum of Denekamp met de fiets.

Wilco 30 jun 2023
Reageer
B

Muffe geur

Het personeel is aangenaam, en de ontvangstbalie maakt een verzorgde indruk. Ik vind echter dat er wat decoratieve elementen zoals bloembakken ontbreken. Het initiële sanitaire complex is uitstekend in orde. Het tweede gebouw daarentegen vertoont duidelijke tekenen van ouderdom, verspreidt een muffe geur en heeft gebrek aan voldoende ventilatie. Er hing een muffe geur van schimmel en de netheid liet te wensen over. Hoewel onze locatie zich in de nabijheid bevond, hebben we toch de voorkeur gegeven aan de sanitaire voorzieningen van het eerste gebouw.

Berend 24 jun 2023
Reageer
E

Personeel toont zich gastvrij

Het personeel toont zich gastvrij, en de ontvangstbalie oogt keurig. Echter ontbreekt er nog wat flair in de aankleding van bloembakken en dergelijke. De comfortabele locaties zijn acceptabel. Het initiële toiletblok is fris en modern, terwijl het tweede gebouw aanzienlijk verouderd is. Het ruikt bedompt en ontbeert ventilatie, wat een schimmellucht veroorzaakt. Om die reden hebben we gebruikgemaakt van de faciliteiten in het initiële gebouw, ondanks onze nabijheid tot het tweede gebouw.

Elsje 24 jun 2023
Reageer
M

Genoten van onze vakantie

We hebben een paar dagen midden in de week genoten van onze vakantie hier. Helaas speelde het weer niet helemaal mee, maar gelukkig waren er ook binnen genoeg activiteiten om van te genieten. Het zwembad, hoewel niet bijzonder groot, is perfect voor een ontspannen ochtend. Er is een compacte binnenspeeltuin en een gezellig restaurantje om van te genieten.

Marieke 28 apr 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Denekamp.

Over Papillon Country Resort

Papillon Country Resort is gelegen te Kanaalweg 30 in Denekamp. Dit resort biedt een scala aan faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie. Er is een zwembad met waterpark en een apart peuterbad voor extra plezier, alsook een zwemvijver waar kinderen kunnen zwemmen en spelen terwijl de ouders op het strand toekijken. Het resort beschikt over restaurants van topklasse en biedt een gevarieerd animatieprogramma met Spotty Theater, waar kinderen kunnen knutselen en dansen. Sportliefhebbers kunnen genieten van tennis, beachvolleybal, en het avontuurlijke Klimbos AvaTarZ. Voor vissers is er een rijke visvijver, en elke ochtend worden gasten wakker met de geur van versgebakken brood. Het resort is huisdiervriendelijk, biedt een mini-dierentuin, een kabouterpad en Mini Land Rovers voor de kinderen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Denekamp, Overijssel
  • https://www.papilloncountryresort.com
  • info@vacanzecolcuore.com