Restaurant

Papa John's

Meerdere locaties

8 reviews
38% positief
13% neutraal
49% negatief

Kwalitaria is van alle restaurants en eetgelegenheden de beste keuze.

Bezoek Kwalitaria


Reviews (8)

 • Sara

  Valse aangifte van bedreiging door bezorger

  Een aantal pizza’s besteld met cheese sticks and jalapeño. Kregen 3 verkeerde pizza’s van een andere klant. Gebeld met Papa John’s en geen een medewerker kon fatsoenlijk Nederlands of Engels spreken. Uiteindelijk juiste bestelling ontvangen. Bezorger was erg onbeschoft omdat we de pizza’s al hadden geopend maar zo kwamen juist achter dat het de verkeerde waren. Hij vond dat we het adres op de pizza doos hadden moeten controleren terwijl hij de verkeerde pizza’s afgeeft. Later bleek dat ze de saus vergeten waren dus weer gebeld naar hen en er werd beloofd dat de saus zou worden bezorgd. 15 min later worden we gebeld door de ‘manager’ welke gebrekkig Engels sprak dat een medewerker zich bedreigd had gevoeld en aangifte heeft gedaan alleen omdat we hadden aangegeven dat hij juiste bestelling had mogen overhandigen en daar was de bezorger niet blij mee. Vervolgens zegt de ‘manager’ dat hij de bezorger was en dat hij wel degelijk is bedreigd. Ik geloofde me oren niet en heb vervolgens opgehangen. Erg klantonvriendelijk en onprofessioneel en wees op je hoede. Neem desnoods met je telefoon op bij levering want valse aangifte doen van bedreiging is blijkbaar heel normaal bij Papa John’s in Eindhoven aan de Kruisstraat.

  Sara 28 sep 2021

 • Emm

  Bestelling van 2 pizzas gaat mis

  Er is nergens een klachtformulier te vinden op de website van Papa John's, ook geen contact gegevens verder. Mijn vriend heeft een bestelling van 2 pizza's geplaatst op de website op 3 januari. Je kon vooraf een coupon kiezen voor 50% korting op de 2e pizza. Dat leek ons goed dus een bestelling geplaatst om af te halen in Hilversum. Simpelweg 2 pizza's in de winkelmand geplaatst, bestelling gecheckt (koste 18 euro) en de optie voor contant betaling aangevinkt.
  Eenmaal aangekomen bij de vestiging moesten we plots rond de 25 euro betalen, wat een behoorlijk verschil is natuurlijk!? De vrouw aan de kassa wilde ons niet helpen en belde een leidinggevende, die zei alleen maar dat wat er op de bon stond betaald moest worden... We zijn ook veel te vriendelijk en hebben dit maar betaald. Later op de avond het account nog eens geopend op de website en daar staat inderdaad een geschiedenis van dat de vorige bestelling 25 euro betrof. Heel gek want we weten zeker dat er 18 euro stond toen we het hadden besteld.

  Er is duidelijk wat mis op de website en willen hier graag een reactie op ontvangen.

  Emm 7 jan 2021

 • Thijs

  Papa John s pizza vet

  Als je van een dikke Amerikaanse pizza houdt die goed zwaar op de maag ligt dan zijn deze pizza’s van papa johns echt iets voor jou.
  Ik ken heel veel mensen die hier bij zweren, van die dikke bodems met een dikke laag peperoni op de pizza.
  Zelf vind ik deze pizza’s allemaal veel te vet en ik krijg hier dan nadien echt last van.
  Ik vind ze wel lekker, maar toch als ik moet kiezen dan heb ik liever een Italiaanse pizza met een lekkere dunne en knapperige bodem en iets minder vette ingrediënten erop dan dat ze hier serveren.

  Thijs 14 dec 2020

 • Yvet

  Papa johns pizza

  Ik hoorde altijd zoveel goede verhalen over de pizza’s van papa johns! Dus toen ik een keer een vestiging hiervan tegen kwam, heb ik gewoon mijn kans gegrepen om hier een keer te gaan eten. En toen had ik dus de ervaring dat het wat mij betreft best wel tegenviel. Ik was totaal niet onder de indruk en dat was voor mij wel een lichte teleurstelling. Dus helaas niet de unieke wauw ervaring gehad waar ik wel vaak over gehoord heb bij deze pizza keten.

  Yvet 11 okt 2020

 • Karim

  Papa Johns pizza lekker

  Als je een keer een pizza hebt gegeten die bij papa johns vandaan komt dan wil je daarna nooit meer anders, geloof mij maar.
  Ik heb dit voor het eerst gegeten toen ik in Amerika op vakantie was met een groep vrienden en na die ene keer zijn we haast dagelijks heen geweest om een punt te scoren van één van de pizza's daarvan.
  Ik ben dan ook heel erg blij dat deze keten naar Nederland komt, het kan mij niet snel genoeg gaan.
  Ik hoop wel dat er snel wat meer winkels openen en niet maar drie ofzo en dan alleen in de grote steden.
  De pizza's van papa johns zijn niet te vergelijken met andere pizza's vind ik, maar ze zijn echt veel lekkerder, dat is een feit dat zeker is.

  Karim 18 sep 2020

 • Rien

  Papa Johns beoordeling

  Ik hoor altijd grote verhalen over de pizza's van papa john's, dit zouden de lekkerste pizza's van de hele wereld zijn en je begrijp dus wel dat mijn verwachtingen hiervan dus ook erg hoog waren.
  Toen ik mijn eerste hap nam was mijn gedachte alleen maar: is dit het nou?
  Ik was helemaal niet onder de indruk, ik ken zelfs wel restaurants waar de pizza's een stuk lekkerder zijn dan daar.
  Geef mij maar gewoon een lekkere italiaanse pizza van een echt italiaans restaurant, zij zijn de kenners in het maken hiervan en dat proef je ook altijd gelijk vind ik.

  Rien 1 sep 2020

 • Rachel

  Papa John pizza

  Ik heb Papa John’s pizza’s voor het eerst gegeten toen ik op vakantie was en o jee wat was dit lekker.
  Veel lekkerder dan van de New York pizza of de domino’s, nu ik deze pizza’s ken weet ik hoe het hoort en ben je verpest voor het leven hahaha
  De pizza’s van papa johns zijn niet eens heel bijzonder qua ingrediënten, ze zijn vrij simpel maar wel heel erg lekker en dan hoeft het ook niet zo bijzonder te zijn vind ik.
  Ik ben in ieder geval heel erg blij dat ze deze franchise naar Nederland brengen.

  Rachel 2 aug 2020

 • Hendrik

  Papa Johns Pizza komt naar Nederland

  Alle mooie bedrijven komen over vanuit Amerika, ben er zelf wel blij mee. New York Pizza, Mac Donalds, Dunkin Donuts, Starbucks en zo kan je nog wel tientallen opnoemen. Super leuk dat Papa John's Pizza nu ook over komt. Iemand enig idee hoeveel vestigingen er al zijn?

  Hendrik 28 jul 2020