Onthaasten in de Achterhoek

Onthaasten in de Achterhoek

4.1 reviewscore • 10 reviews
M

Ontspannen met een vleugje uitdaging

Bij mijn recente verblijf op het Onthaasten-park, wilde ik de perfecte temperatuur voor de hottub vinden, wat meer op intuïtie neerkwam dan op nauwkeurigheid. Een verzoek om een thermometer werd niet adequaat opgevolgd, waardoor ik enigszins in het duister tastte. Bovendien was het geluid van de nabijgelegen crossbaan soms duidelijk hoorbaar, en met het raam open was het spoor en de weg luid en duidelijk te horen, wat enigszins afbreuk deed aan de verwachte rust. Het huisje zelf was comfortabel, maar enigszins krap voor een gezelschap van zes personen. Het vereiste ook enige planning om ervoor te zorgen dat iedereen warm water had voor de ochtenddouche. Kortom, het verblijf bood ontspanning, maar met een vleugje uitdaging.

Martijn 31 jan 2022
Reageer
F

Verwennerij met uitzicht

Mijn recente verblijf in huis 'De Koolmees' op het Onthaasten-park was als een warme omhelzing. Het huisje voelde meteen huiselijk aan, met zachte bedden en doordachte details. De sauna en de goed uitgeruste keuken waren een verwennerij. De uitgestrekte tuin bood een schilderachtig uitzicht, hoewel soms het geluid van de weg zich liet horen als de wind veranderde. De hot tub bleek een spannend avontuur te zijn, waarbij het enige tijd kostte om de optimale temperatuur te bereiken. Het nabijgelegen stadje Groenlo en Lichtenvoorde maakten het gemakkelijk om essentiële benodigdheden aan te schaffen. Een kleine speeltuin voor de kinderen zou echter een mooie aanvulling zijn op het algehele comfort en de rust van de plek.

Femke 12 jan 2022
Reageer
J

Betoverend en gastvrij

Een magisch weekend brachten mijn vrienden en ik door in huis 'De Noteboom' op het Onthaasten-park. De verwachtingen werden overtroffen door de vriendelijke en attente gastvrouw, die ervoor zorgde dat ons verblijf onvergetelijk was. De sauna, hottub en andere wellnessfaciliteiten brachten ons een diep gevoel van ontspanning en comfort. We werden letterlijk verwend met luxe en warmte, terwijl we genoten van de omgeving en de overvloedige natuur. Zelfs het geluid van de nabijgelegen crossbaan kon onze gemoedsrust niet verstoren. We kijken vol verwachting uit naar een volgend bezoek aan dit betoverende toevluchtsoord.

Jasper 24 jun 2021
Reageer
J

Ups en downs maar toch positief

Een recente vakantie in vakantiehuis 'Vrij Lievelde' op het Onthaasten-park was als een avontuur met pieken en dalen. Bij aankomst werden we verwelkomd door de schitterende omgeving en charmante uitstraling van het park. Echter, bij het betreden van het vakantiehuis werden we geconfronteerd met een onaangename verrassing: een huis dat smekend om een grondige schoonmaakbeurt. Ondanks onze inspanningen om het huis weer op te frissen, was de initiële teleurstelling moeilijk te negeren. Gelukkig werden onze klachten serieus genomen en werden we gecompenseerd. Met nieuwe energie hebben we uiteindelijk genoten van de wellnessfaciliteiten en de prachtige omgeving, waarbij de onverwachte wendingen ons verblijf onvergetelijk maakten.

Jeroen 14 apr 2021
Reageer
M

Rust met momenten van lawaai

Als trouwe gasten van het Onthaasten-park keerden mijn partner en ik terug voor een derde keer. Het kleinschalige park bood opnieuw een gevoel van rust en ontspanning, met kleurrijke huisjes omgeven door weelderige tuinen. Onze gezellige bungalow bood een toevluchtsoord van de dagelijkse drukte, maar niet zonder enkele verrassingen. Hoewel de hottub en sauna ons verwende, konden we niet ontsnappen aan het geluid van de nabijgelegen crossbaan, dat soms de serene sfeer verbrak. Niettemin vonden we onze rust in wandelingen en momenten van bezinning, waarbij de balans tussen ontspanning en levendigheid ons verblijf karakter gaf.

Maaike 10 nov 2020
Reageer
E

Luxe genieten

Een weekend in huisje 'Appelbloesem' op het Onthaasten-park bood een mix van luxe en uitdaging. Het huisje zelf was een oase van comfort, met een sauna, hottub en massagestoel die ons verwenden als nooit tevoren. De uitgestrekte tuin bood uitzicht op een prachtige omgeving, hoewel soms het geluid van de nabijgelegen motorcrossbaan de sereniteit doorbrak. Een kleine tegenvaller was de tijd die het kostte om de hottub op de juiste temperatuur te krijgen, maar dit vormde slechts een kleine uitdaging te midden van alle verwennerij. Terwijl de onvolkomenheden ons herinnerden aan het avontuurlijke karakter van het verblijf, genoten we toch van een weekend vol luxe en genot.

Eline 23 sep 2020
Reageer
L

Hemelse geneugten

Mijn recente verblijf in een van de huisjes van het Onthaasten-park was een hemelse ervaring. Huis 'De Noteboom' bood een scala aan genoegens, met een sauna, hottub, sunshower en meer. De gastvrijheid van de eigenaar was hartverwarmend, met aandacht voor elk detail om ons verblijf perfect te maken. Zelfs buiten openingstijden van de receptie was er bereidheid om te helpen, wat onze waardering voor de zorgzame houding van het personeel vergrootte. De serene omgeving voegde een extra vleugje betovering toe aan het verblijf, en we kijken uit naar een volgend bezoek aan deze prachtige plek.

Lisa 17 jul 2020
Reageer
E

Niet schoon, beetje genoten

Mijn verblijf in vakantiehuis 'Vrij Lievelde' op het Onthaasten-park was een mix van verrassingen en teleurstellingen. Terwijl het park zelf een aantrekkelijke uitstraling had, werd de ervaring bij het betreden van het huis getemperd door een gebrek aan hygiëne. Een grondige schoonmaakbeurt was nodig voordat we ons op ons gemak voelden. Gelukkig werden onze klachten erkend en gecompenseerd, waardoor we toch van ons verblijf konden genieten. De wellnessfaciliteiten boden een welkome ontspanning, hoewel sommige aspecten enigszins uitdagend waren. Terwijl we het mooie uitzicht op prijs stelden, moesten we ook omgaan met enkele ongemakken die de algehele ervaring enigszins verminderden.

Erik 8 jul 2020
Reageer
A

Wellness met persoonlijke touch

Mijn verblijf in een van de huisjes op het Onthaasten-park was een mix van wellness, geluid en een vleugje persoonlijke touch. De wellnessfaciliteiten, waaronder een sauna en hottub, boden een aangename ontsnapping aan de dagelijkse routine. Hoewel het huisje zelf gezellig was, ontbrak het soms aan ruimte en was er enige geluidshinder van de nabijgelegen crossbaan. Het gebrek aan aanwezigheid bij de receptie zorgde voor een onpersoonlijke sfeer, wat de algehele ervaring enigszins beïnvloedde. Ondanks enkele minpunten, bood het verblijf toch momenten van ontspanning en genot, en ik kijk uit naar een volgende keer met hopelijk een nog persoonlijkere benadering.

Annelies 6 jul 2019
Reageer
T

Verrijkende tijd

Mijn recente weekend in huis 'De Koolmees' op het Onthaasten-park was een betoverende ervaring die mijn zintuigen verrijkte. Het huisje bood een warm welkom met comfortabele bedden en een goed uitgeruste keuken. De wellnessfaciliteiten, waaronder een sauna en hottub, voegden een extra laag van ontspanning toe. Hoewel de nabijgelegen crossbaan enige overlast veroorzaakte, werd deze al snel overschaduwd door momenten van bezinning in de rustige omgeving. De mogelijkheid om onder de overkapping te zitten, zelfs bij regen, was een welkome toevoeging. Ondanks enkele kleine minpuntjes, bracht het verblijf me een gevoel van betovering en vreugde, en ik kijk uit naar een volgende gelegenheid om deze prachtige plek opnieuw te bezoeken.

Timo 24 sep 2018
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Lievelde.

Over Onthaasten in de Achterhoek

Onthaasten in de Achterhoek is gelegen te Parallelweg 10 in Lievelde. Hier kun je luxe vakantiehuizen met wellness boeken, voorzien van sunshowers, hottubs of sauna’s en jacuzzi. In dit vakantiepark kun je genieten van een massage op locatie, een ontbijtbutler, of onthaasten op de fiets. Alles in luxe stijl. Lievelde staat bekend om zijn landelijke en gemoedelijke sfeer. Je kunt hier genieten van prachtige wandel- en fietsroutes door de groene omgeving, langs uitgestrekte weilanden, kronkelende rivieren en charmante boerderijen. Het is ook mogelijk om te ontspannen aan de waterkant van de nabijgelegen recreatieplas of om een bezoek te brengen aan een van de gezellige terrasjes en restaurants in het dorp.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lievelde, Gelderland
  • https://www.onthaastenindeachterhoek.nl
  • info@onthaastenindeachterhoek.nl