Reviews (11)

  • Patty

    Canvas besteld veel te laat binnen gekregen

    Ik had bij onlinedecoraties.nl een gepersonaliseerde canvas besteld om zelf op nummer in te schilderen. Na 3 maanden kreeg ik eindelijk het pakket binnen. Ik had hiervoor al zo vaak contact opgenomen met onlinedecoraties.nl
    De liggende foto was staand uitgeprint, het zag er niet uit. Ook had ik betaald voor een stevige koker voor de verzending en kreeg het in een flutzak thuis gestuurd. De verfkleuren kwamen ook niet overeen met de kleuren van de foto.
    Ik heb vele malen mailcontact gehad met Sara, wat ook altijd erg lang duurde voor ik antwoord kreeg. Vaak leek het er op dat het een geautomatiseerd bericht was. Uiteindelijk dus geen fatsoenlijke reactie gekregen.
    Ik heb de canvas die ik betaald had in de vuilnisbak gegooid.

    Ik koop NOOIT meer iets bij onlinedecoraties.nl
    Het is echt WAARDELOOS!!!!!

    Patty 15 sep 2021

  • Silke

    Scam

    Ik heb in oktober 2020 een bestelling geplaatst, ondertussen is het september 2021 en ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en ook mijn geld niet terug gekregen. Ik heb meerdere mails verzonden, kreeg soms een antwoord dat ze het in orde gingen brengen, maar dit gebeurde nooit.
    Ze hebben geen telefoonnummer op hun website, enkel een mailadres dat intussen ook niet meer geldig is.
    Ik ga er dus vanuit dat ik in het zak ben gezet en mijn geld kwijt ben.

    Silke 11 sep 2021

  • De kramer

    Kreukels in canvas

    Febr 2021 1 canvasdoek besteld ad 30€. Heeft even geduurd maar wel binnen gekregen alleen met kreukels in canvas. Daarna mail gestuurd maar nooit meer iets van gehoord. Nu ligt de site eruit dus ik denk dat het niks meer wordt. Slechte zaak en service. Heel jammer, was een kado voor mn kleindochter haar eerste verjaardag

    De kramer 20 mei 2021

  • Karin

    geen idee

    Vorig jaar heb ik 2 paintings besteld en ontvangen van Onlinedecoraties, mooi gedaan geen probleem. Dus heb ik in februari 2021 weer 2 paintings besteld en betaald €59,95 maar niets ontvangen af en toe ontvang ik een antwoord op mijn email. Maar nu zag ik dat de website eruit ligt, krijg de mail als foutief terug dus ik heb geen hoop meer. Erg slecht dat mensen zo worden opgelicht!

    Karin 16 mei 2021

  • MJA Borgart

    Diamondpainting 27 jan 2021 niet ontvangen.

    Had ik dat bericht maar gelezen van oktober 2020 in deze reviews. Dat lees ik nu net. En ook ik heb voor een Diamond Painting van 40 x 50 betaald: een foto van mn zoon en zijn gezin,bestelling dd 27 jan 2021. Nooit ontvangen. Mails konden niet bezorgd worden.
    Geen idee wat er leuk aan is om mensen zo op te lichten.

    MJA Borgart 15 mei 2021

  • Kaat

    Oplichters

    Begin maart heb ik een bestelling gedaan, uiteraard betaald. Op 27 maart kreeg Ik bericht dat mijn bestelling verstuurd was en binnen 14 werkdagen bezorgd zou worden. Hij is er nog niet. Mijn mails met vragen over mijn pakket krijg ik onbezorgd terug: het webadres bestaat niet meer, koop hier dus niks! Oplichters!

    Kaat 11 mei 2021

  • Ina Herweijer

    Schilderij niet bezorgd

    Heb begin maart schilderij besteld, nu is het bijna mei en nog niets ontvangen.
    Het is ook al betaald, het zijn oplichters!!!!
    Vooral niets bestellen hier!!
    Stuur geregeld mails maar schiet er niets mee op
    Ze krijgen van mij 0 sterten
    Het leek mij erg leuk om een schilderij van mn kleinzoon te schilderen, gaat zo niet lukken.
    Ga dit wel aan het programma Kassa doorgeven!!

    Ina Herweijer 29 apr 2021

  • Ollie

    Bestelling niet geleverd online decoraties

    Begin februari een bestelling gedaan. De levertijd zou 7 - 14 werkdagen zijn. Na 3 weken gemaild dat ik mijn bestelling nog niet had ontvangen en dat de track&trace een leverdatum van half mei weergaf.
    Mail van ze ontvangen dat ik nog even geduld moest hebben en dat ze hun best zouden doen om het binnen een week op te sturen.
    Nu bijna 7 weken verder en nog steeds niets ontvangen. Status van de bestelling staat ineens op ‘geleverd’.
    Sterk het vermoeden dat ik mijn bestelling nooit ga krijgen en dat ik kan fluiten naar mijn geld!!! Melding doen bij fraude-helpdesk.

    Ollie 23 mrt 2021

  • ter Linden

    Online decoraties zeer teleurstellend

    Op de site vermeldt online decoraties een levertijd van 3 tot 7 werkdagen. Na het verstrijken van deze tijd ben ik eens gaan nazoeken wanneer ze dan wel zouden leveren en dat bleek nog ruim TWEE maanden te duren. Annuleren was niet meer mogelijk volgens de wel vriendelijke Sara. Ondermaats is nog te veel eer.

    ter Linden 10 mrt 2021

  • Chantal

    Oplichting.

    Zeer slecht. Bestelling geplaatst alleen nooit ontvangen. Na meerdere malen contact te hebben gehad en nog een maand langer te hebben gewacht. Wou ik mijn bestelling annuleren, alleen dat kan niet volgens hun. Ze kunnen ook niet zeggen wanneer ik het pakket wel kan verwachten. HIER DUS NIET BESTELLEN. ZIJN OPLICHTERS!

    Chantal 1 mrt 2021

  • Bianca

    Onlinedecoraties.nl review

    Ik heb op onlinedecoraties.nl een canvasdoek besteld waarbij je een eigen foto kan uploaden en je deze kan schilderen, vind het een heel leuk concept en voor 30 euro zeker de moeite waard dacht ik.
    De bestelling en levering duurde al erg lang en toen het binnen kwam was het helemaal verkreukelt! Heen en weer gemaild met de klantenservice, die boden hun excuses aan maar zeiden daarna meteen dat ze niets voor me konden betekenen. Waar is mijn koop op afstand reglement?! Binnen 14 dagen kan je geld terug krijgen volgens de wet en consumentenbond! Het enige wat ze nog zeiden is dat we het er maar uit moesten proberen te strijken, te gek voor woorden! Het is schandalig en hier moet je nooit iets kopen, wees gewaarschuwd!

    Bianca 12 okt 2020