Online decoraties

Online decoraties

1.25/5.00 • 11 reviews
P

Canvas besteld veel te laat binnen gekregen

Ik had bij onlinedecoraties.nl een gepersonaliseerde canvas besteld om zelf op nummer in te schilderen. Na 3 maanden kreeg ik eindelijk het pakket binnen. Ik had hiervoor al zo vaak contact opgenomen met onlinedecoraties.nl
De liggende foto was staand uitgeprint, het zag er niet uit. Ook had ik betaald voor een stevige koker voor de verzending en kreeg het in een flutzak thuis gestuurd. De verfkleuren kwamen ook niet overeen met de kleuren van de foto.
Ik heb vele malen mailcontact gehad met Sara, wat ook altijd erg lang duurde voor ik antwoord kreeg. Vaak leek het er op dat het een geautomatiseerd bericht was. Uiteindelijk dus geen fatsoenlijke reactie gekregen.
Ik heb de canvas die ik betaald had in de vuilnisbak gegooid.

Ik koop NOOIT meer iets bij onlinedecoraties.nl
Het is echt WAARDELOOS!!!!!

Patty 15 sep 2021
Reageer
S

Scam

Ik heb in oktober 2020 een bestelling geplaatst, ondertussen is het september 2021 en ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en ook mijn geld niet terug gekregen. Ik heb meerdere mails verzonden, kreeg soms een antwoord dat ze het in orde gingen brengen, maar dit gebeurde nooit.
Ze hebben geen telefoonnummer op hun website, enkel een mailadres dat intussen ook niet meer geldig is.
Ik ga er dus vanuit dat ik in het zak ben gezet en mijn geld kwijt ben.

Silke 11 sep 2021
Reageer
D

Kreukels in canvas

Febr 2021 1 canvasdoek besteld ad 30€. Heeft even geduurd maar wel binnen gekregen alleen met kreukels in canvas. Daarna mail gestuurd maar nooit meer iets van gehoord. Nu ligt de site eruit dus ik denk dat het niks meer wordt. Slechte zaak en service. Heel jammer, was een kado voor mn kleindochter haar eerste verjaardag

De kramer 20 mei 2021
Reageer
K

geen idee

Vorig jaar heb ik 2 paintings besteld en ontvangen van Onlinedecoraties, mooi gedaan geen probleem. Dus heb ik in februari 2021 weer 2 paintings besteld en betaald €59,95 maar niets ontvangen af en toe ontvang ik een antwoord op mijn email. Maar nu zag ik dat de website eruit ligt, krijg de mail als foutief terug dus ik heb geen hoop meer. Erg slecht dat mensen zo worden opgelicht!

Karin 16 mei 2021
Reageer
F

Heb het idee dat ze failliet zijn als ik al die reacties zo lees. Niemand krijgt hun producten meer en de site is inderdaad offline. Wel vreemd.

Frank 16 mei 2021
S

Zoals ook bij de andere reviews: vorig jaar een prima canvas besteld om te schilderen. In maart twee groten besteld van een eigen foto. En behalve het zoethoudersmailtje, met een link die niet werkt ,van 27 maart, niets meer gehoord. Mail wordt als fout geretourneerd. Bah! Had ik deze reviews maar eerder gelezen, maar een vorige ervaring met deze verkoper was goed.

Sophie Fransen 1 jun 2021
M

Diamondpainting 27 jan 2021 niet ontvangen.

Had ik dat bericht maar gelezen van oktober 2020 in deze reviews. Dat lees ik nu net. En ook ik heb voor een Diamond Painting van 40 x 50 betaald: een foto van mn zoon en zijn gezin,bestelling dd 27 jan 2021. Nooit ontvangen. Mails konden niet bezorgd worden.
Geen idee wat er leuk aan is om mensen zo op te lichten.

MJA Borgart 15 mei 2021
Reageer
K

Oplichters

Begin maart heb ik een bestelling gedaan, uiteraard betaald. Op 27 maart kreeg Ik bericht dat mijn bestelling verstuurd was en binnen 14 werkdagen bezorgd zou worden. Hij is er nog niet. Mijn mails met vragen over mijn pakket krijg ik onbezorgd terug: het webadres bestaat niet meer, koop hier dus niks! Oplichters!

Kaat 11 mei 2021
Reageer
A

Februari een mooie foto geüpload en nu maar wachten op het schilderij.
Helaas nu nog steeds niets ontvangen en op info@onlinedecoraties geen respons.
onlinedecoraties.nl deze krijg je wel reactie op, maar daar blijft het dan ook bij. Ik denk dat ik mijn mooie schilderij wel op mijn buik kan schrijven. Denk er zelfs over om aangifte te doen!

Anja Krooshoop 11 mei 2021
V

Eerste keer besteld ging prima!! Tweede besteld in februari nooit ontvangen verschillende keren gemaild ook antwoord gekregen sorry, sorry, sorry
Maar toen ik zei stuur geld maar terug, inmiddels in mei……volledige stilte!!

Victoria 16 jun 2021
I

Schilderij niet bezorgd

Heb begin maart schilderij besteld, nu is het bijna mei en nog niets ontvangen.
Het is ook al betaald, het zijn oplichters!!!!
Vooral niets bestellen hier!!
Stuur geregeld mails maar schiet er niets mee op
Ze krijgen van mij 0 sterten
Het leek mij erg leuk om een schilderij van mn kleinzoon te schilderen, gaat zo niet lukken.
Ga dit wel aan het programma Kassa doorgeven!!

Ina Herweijer 29 apr 2021
Reageer
O

Bestelling niet geleverd online decoraties

Begin februari een bestelling gedaan. De levertijd zou 7 - 14 werkdagen zijn. Na 3 weken gemaild dat ik mijn bestelling nog niet had ontvangen en dat de track&trace een leverdatum van half mei weergaf.
Mail van ze ontvangen dat ik nog even geduld moest hebben en dat ze hun best zouden doen om het binnen een week op te sturen.
Nu bijna 7 weken verder en nog steeds niets ontvangen. Status van de bestelling staat ineens op ‘geleverd’.
Sterk het vermoeden dat ik mijn bestelling nooit ga krijgen en dat ik kan fluiten naar mijn geld!!! Melding doen bij fraude-helpdesk.

Ollie 23 mrt 2021
Reageer
t

Online decoraties zeer teleurstellend

Op de site vermeldt online decoraties een levertijd van 3 tot 7 werkdagen. Na het verstrijken van deze tijd ben ik eens gaan nazoeken wanneer ze dan wel zouden leveren en dat bleek nog ruim TWEE maanden te duren. Annuleren was niet meer mogelijk volgens de wel vriendelijke Sara. Ondermaats is nog te veel eer.

ter Linden 10 mrt 2021
Reageer
K

Wat een verschrikkelijk slecht 'bedrijf'. Producten die ik besteld heb, nooit ontvangen. Nu 6 weken verder. Ook na mailcontact geen fatsoenlijk antwoord of een track en tracecode. Geloof niet dat ik mijn producten nog ga ontvangen. Het zijn oplichters! Niet bestellen hier! Zonde van je geld.

Karlijn 22 mrt 2021
C

Oplichting.

Zeer slecht. Bestelling geplaatst alleen nooit ontvangen. Na meerdere malen contact te hebben gehad en nog een maand langer te hebben gewacht. Wou ik mijn bestelling annuleren, alleen dat kan niet volgens hun. Ze kunnen ook niet zeggen wanneer ik het pakket wel kan verwachten. HIER DUS NIET BESTELLEN. ZIJN OPLICHTERS!

Chantal 1 mrt 2021
Reageer
m

Na steeds navraag te doen waar mijn bestelling bleef kreeg ik steeds een standaard bericht, corona e.d. bla bla bla, dat ze hoopten dat het pakket snel zou komen. Toen ineens kreeg ik via track en trace dat het geleverd zou zijn.... Nou echt niet!!!! Ik steeds gevraagd om contact te zoeken met mij, ook dat niet!!! Ik geloof i.d.d dat het oplichters zijn!!!

milou walraven 22 mrt 2021
B

Onlinedecoraties.nl review

Ik heb op onlinedecoraties.nl een canvasdoek besteld waarbij je een eigen foto kan uploaden en je deze kan schilderen, vind het een heel leuk concept en voor 30 euro zeker de moeite waard dacht ik.
De bestelling en levering duurde al erg lang en toen het binnen kwam was het helemaal verkreukelt! Heen en weer gemaild met de klantenservice, die boden hun excuses aan maar zeiden daarna meteen dat ze niets voor me konden betekenen. Waar is mijn koop op afstand reglement?! Binnen 14 dagen kan je geld terug krijgen volgens de wet en consumentenbond! Het enige wat ze nog zeiden is dat we het er maar uit moesten proberen te strijken, te gek voor woorden! Het is schandalig en hier moet je nooit iets kopen, wees gewaarschuwd!

Bianca 12 okt 2020
Reageer
s

bestelling niet ontvangen!!!

stubbe 27 jan 2021
H

Verschrikkelijk slechte winkel. Zijn gewoon dropshippers

H 20 feb 2021
l

Wacht al een maand op bestelling. Is blijkbaar sinds 17/2 onderweg. Ondertussen nog steeds niets gezien. Via mail krijg ik antwoord: gelieve geduld te hebben, het is onderweg. Ik plaats een negatief bericht op hun facebookpagina.... gevolg: alles wordt direct gewist, ook mijn reactie bij iemand die hetzelfde mee maakt.... volgende gevolg.... ik wordt geblokkeerd en kan niets meer plaatsen of reageren.... Dit stemt tot nadenken.... hier is iets niet oké. Het enige dat ik wil is een correct, eerlijk antwoord... ik heb tenslotte al 41,95 euro op hun rekening gestort en ... heb nog niets...

lut 1 mrt 2021
R

Sjonge jonge wat een ballen tent. Wacht al 15 werkdagen (dus zonder werkdagen al veel langer) om dat pakketje van hun. Elke keer als je mailt krijg je zo'n stomme automatische mail en reageren doen ze slecht. Denk dat ik het niet eens meer ga krijgen en dat terwijl het best wel duur is.. Ik bestel in ieder geval nooit meer wat bij dit "Bedrijf". Wat een prutzooi

Review onlinedecoraties 2 mrt 2021
B

Jullie zijn oplichters.na 6 weken nog niets ontvangen

BB 3 mrt 2021
R

Oplichters. Ik kreeg ook een verkeerde en enorm verkreukelde doek aan van iemand anders. Had 70 euro betaald voor een groot doek. Al 10 tallen keren gemaild. Ze zeiden dat ze het juiste doek zouden opsturen. Wat niet gebeurd. Nu reageren ze niet meer. Zijn nu 6 maand verder! Bestel nooit hier mensen!!

Roemers Nadja 9 mrt 2021
t

Ze vragen om begrip maar dat is niet wat ik wil, ik heb betaald en wil dat ze gaan leveren. En kluitjes in het riet, daar heb ik niets aan.

ter Linden 10 mrt 2021
R

Ik wacht al een maand op mijn bestelling. In de mail staat duidelijk dat het 7-14 dagen geleverd zou worden. Na een mailtje gestuurd te hebben krijg ik een reactie dat ik nog even geduld moet hebben. Nu kijk ik naar mijn status en staat er dat het pas in mei word geleverd. Bestel hier niet als je 3 maanden op je pakketje wilt wachten en dan nog maar afwachten of het wel komt! OPLICHTERS!!!!

Review onlinedecoratie 10 mrt 2021
C

De Nederlandse wet geeft aan dat je als consument 14 dagen bedenktijd hebt. Het maakt hierbij niet uit dat een pakket al zou zijn opgestuurd. Op dag 13 van deze bedenktijd de bestelling geannuleerd na het lezen van alle reviews. Mijn geld krijg ik niet terug ‘want het pakket is al onderweg’. Daar heb ik overigens nooit een bevestiging van gehad. Ik heb een melding gemaakt bij de ACM en Boos van Tim Hofman gemaild. Laten we dit allemaal doen.

Cindy 11 mrt 2021
l

Bestelling van 5/2/2021 zou geleverd zijn, eindelijk! Spijtig genoeg niets gezien en niets ontvangen! Heb geld terug gevraagd, maar geloof nooit hier nog iets van te zien. Enorm boos. Is pure bedriegerij!

lut 18 mrt 2021
L

Ook ik ben opgelicht
11-2 een diamond painting gekocht
Nooit wat ontvangen
Nu is hun website niet meer online..
Prutzaak!!!

Leek 13 apr 2021
T

Op 7 maart een bestelling geplaatst foto op canvas, leuk om iemand cadeau te geven. Maar ontvang niets, vele malen gemaild, antwoorden zijn waardeloos,
Te druk er is vertraging door covid.
Nou, schud het maar, je ontvangt niets, je bent gewoon bedonderd.

Tetb 15 apr 2021
m

Ik wacht al een paar maanden op mijn bestelling. In de mail staat duidelijk dat het 7-14 dagen geleverd zou worden. Na een mailtje gestuurd te hebben krijg ik een reactie dat ik nog even geduld moet hebben. Nu kijk ik naar mijn status en staat er dat het pas in mei word geleverd. Bestel hier niet als je 3 maanden op je pakketje wilt wachten en dan nog maar afwachten of het wel komt! OPLICHTERS!!!!

m 16 apr 2021
T

Ik heb op 4-2-2021 een diamond painting (met een eigen foto) besteld. De bestelling tot op heden niet ontvangen! Contact gehad per e-mail met Sara, zij vertelde dat er wegens Covid een vertraging was. Begin april een mail ontvangen dat mijn bestelling er binnen 7 a 14 dagen zou zijn, maar helaas. Nog nooit zoiets meegemaakt!

Tea 1 mei 2021
W

Heb aangifte gedaan tegen dit bedrijf. In februari iets besteld, nooit iets ontvangen.

Willianne 5 mei 2021
K

Ik wacht al maanden op een decoratie. Als ik vraag waarom het zo lang duurt krijg ik niet thuis. Koop hier niks!

Kaat 10 mei 2021
M

Ook ik heb begin maart een bestelling gedaan. Nooit ontvangen. Ze geven aan dat ik geduld moet hebben. Na lang wachten gezegt dat geduld opraakt. Daarna geld teruggevraagd als ze toch niet kunnen leveren. Vanaf dat moment zijn ze niet meer bereikbaar.

Marja 20 mei 2021
Over Online decoraties
  • Nog niet geverifieerd