NRC

NRC

1.5 reviewscore • 6 reviews
B

Dramatisch slecht qua inhoud en bezorging!

De, aan de abonnee afgedwongen, 'ochtend' krant wordt tegenwoordig weer richting de middag bezorgd en zeker niet conform de aangegeven tijden.
Gedurige klacht worden doorgegeven aan de 'bezorgdienst' en voorts hoor je daar niets meer/van over en blijft het zo; het (bijna dagelijks) doen van een klacht maar gestopt en dus 'einde abonnement'. Wat een gekluns!!
Daarbij is ook de 'kwaliteit' van de inhoud schrikbarend achteruit gegaan; weinig 'nieuws' meer, veel 'meningen' van veela onbekende individuen en ook inmiddels meer een 'webshopkrantje' dan een gerespecteerd nieuwsblad.

Baticon BV 27 feb 2023
Reageer
J

Management app ver onder de maat

Heb abonnement op digitale NRC. Inhoud van artikelen ben ik tevreden mee. De rest is amateuristisch. Een van mijn grote ergernissen betreft dat vele artikelen van de krant meerdere malen, soms 7x vermeld staan en dat bij meer artikelen. Steeds weer eindeloos door scrollen tot je mogelijk iets nieuws tegenkomt. Hier meermalen bij klantenservice aandacht voor gevraagd. Geen enkel effect. Ga mijn abonnement zeker niet verlengen. Minachting van de klant

Johan Dekker 8 jan 2023
Reageer
F

Gedwongen jaarabonnement en misleidende marketing

In juli hadden wij een gratis proefabonnement voor een maand afgesloten. Nadat alles rond en geregeld was kregen we ineens een bevestiging die het deed lijken alsof we een heel jaar moesten gaan betalen.

Daarom op dag van afsluiten direct opgezegd. Opzeggen en annuleren via de website zelf kan niet. Je moet bellen. Enfin, direct gebeld en opgezegd (terwijl je volgens mij volgens de wet moet kunnen opzeggen via hetzelfde medium als waarmee je je inschrijft, maar dat weet ik niet zeker).

Verder hebben we hier geen aandacht meer aan besteed totdat nu blijkt dat we toch gewoon een jaarabonnement hebben. Destijds ook geen bevestiging van annulering ontvangen, daar had ik zelf scherper op moeten zijn.

Mijn vrouw had ik nog gewaarschuwd dat Nederlandse bedrijven dit soort abonnementsvormen niet klantvriendelijk kunnen uitvoeren en operationeel alles altijd een rotzooi is. Voor je het weet zit je ergens een jaar aan vast tegen je zin. Zaken die je bij normale partijen gewoon prima online kan regelen blijken voor veel Nederlandse bedrijven altijd weer te moeilijk. Helaas gelijk gekregen.

Ben benieuwd hoeveel klanten van NRC tegen hun zin in klant zijn.

Nooit meer NRC dus. De website wordt hier thuis op de router geblokkeerd zodat we er ook niet per ongeluk op terecht komen. Gezien je moet bellen om dingen te regelen heb je die verder ook niet nodig.

Eerder kochten wij wel eens de papieren krant. Maar wij zijn principieel en zullen dat nooit meer doen.

We verwelkomen NRC in het rijtje bedrijven die we boycotten.

Familie Achterhoek 14 okt 2022
Reageer
G

Klantenservice biedt geen service

NRC is een ontzettend goede krant, maar de klantenservice is ver onder de maat.
NRC beweert dat-ie iedere dag vóór 07.00u op de deurmat ligt, maar dat heb ik- in al die jaren dat ik abonnee was- nooit meegemaakt. Ik wil de krant graag meenemen naar mijn (vrijwilligers-)werk, maar dat lukte om voornoemde reden nooit!
'k Heb me daar verschillende keren over beklaagd en dan werd er uit naam van de heer Van de Peppel steeds beterschap beloofd, maar er kwam niets van die goede bedoelingen terecht.

De klantenservice wordt bemand door vrouwen die de betekenis van het woord 'service' absoluut niet kennen.
Toen wij een gesprek met zo'n mevrouw voerden over onze nieuwe abonnementsprijs en wij deze 'dame' wezen op de prijs die stond vermeld op het (schriftelijke) contract, wees zij alles resoluut van de hand onder de mededeling dat zo'n papiertje geen waarde heeft.
(Als wij hier 'werk' van zouden hebben gemaakt, had NRC deze zaak beslist verloren!)
Maar het was vooral de vreselijk arrogante toon waarop alles werd verteld die stuitend was.
Wij hebben ons abonnement toen per direct opgezegd en het leek wel of deze servicevrouw vond dat haar missie was geslaagd!

Bij ons komt er nooit meer de NRC!
Jammer, want (nogmaals) het is een kwaliteitskrant.....in tegenstelling tot de klantenservice!
Wat een amateurs!!!

Geert 1 dec 2021
Reageer
G

NRC vakblad

Ik hou van bladen waar nuttige dingen in staan en waar ik eventueel nog wat van kan leren.
Het NRC is zo’n blad, ik vind het mooi om te lezen wat hier allemaal in staat en ik vind het ook altijd leuk om nieuwe dingen te lezen waarvan ik nog niet op de hoogte was.
Op deze manier ontwikkel ik me steeds verder en vermaak ik me ook nog eens, beter dan dat kan niet volgens mij.

Geert 1 mei 2020
Reageer
m

keer op keer genegeerd door NRC

Hieronder mijn ervaring met alles wat administratie heet bij NRC Next en NRC Handelsblad (de krant zelf heb ik hier niet beoordeeld). Makkelijkst is om de email te delen die ik zojuist aan ze stuurde:

"Vandaag is de 3e week op rij, dat er geen zaterdagkrant is geleverd. Vorige week heb ik daar over gebeld, het bleek een fout in jullie admiinstratie te zijn, deze zou hersteld zijn en het abonnement werd met 2 weken verlengd.

Dus,
3 (!) weken geen zaterdagkrant.
NADAT ik al had opgezegd omdat in de weken er voor keer op keer de krant niet werd bezorgd. In totaal zo’n 8 zaterdagkranten niet bezorgd dit jaar schat ik (en ook dat bleek steeds niet goed vastgelegd in jullie systemen).
Je zou denken dat jullie daar iets mee hadden gedaan….
Voor die opzegging moest ik ook 3 keer (!) bellen, omdat ik steeds geen bevestiging kreeg en het ook niet goed verwerkt bleek.
Dat opzeggen kon ook niet digitaal, terwijl aanmelden wel digitaal is gedaan. Dat is dus wettelijk verboden, jullie moeten dan ook digitaal opzeggen toestaan.

Ik baal ontzettend dat jullie zo ongelooflijk slecht met je lezers omgaan, dit is duidelijk een patroon gebleken en beleid, want als de top van het concern het zou willen (horen) dan was dit al lang opgelost.

Na zoveel moeite om jullie te helpen, ga ik nu die energie naar buiten keren. Mijn ervaringen zal ik online gaan delen.

Jullie hoeven ook niets meer corrigeren, compenseren etc. Ik heb hier uren van mijn tijd en goede suggesties in gestoken, maar het is aan dovemansoren gericht.

Succes met de krant, maar dat gaat niet helpen, want zo duurt het niet lang voor iedereen een andere krant gaat lezen. Alsof er geen dalende oplages zijn, ongelooflijk, wat een bende en wat een onbeschofte behandeling van jullie meest waardevolle goed; je lezers en betalende abonnees.

mark 18 apr 2020
Reageer
Beste magazines en kranten

Dit zijn de beste magazines en kranten van maart 2023.

Over NRC