Restaurant

New York Pizza

Meerdere locaties

6 reviews
67% positief
17% neutraal
16% negatief

Kwalitaria is van alle restaurants en eetgelegenheden de beste keuze.

Bezoek Kwalitaria


Reviews (6)

 • Sander

  Hotdogs bij New York Pizza

  Als alternatief of als bijgerecht / snack kun je nu bij de New York Pizza ook hotdogs bestellen, dit zijn dan hotdogworstjes in pizzadeeg gerold en er zit een soort mosterdmayonaise bij.
  Ik vond ze erg lekker, dus wat mij betreft mogen die wel blijven.
  Waarschijnlijk zal dit niet zo zijn, want ze hebben bij de New York Pizza vaak van die periode's dat ze weer tijdelijk iets nieuws aanbieden en na een tijdje wordt dit dan weer wat anders.
  Maar dit is echt een winnaar voor mij en sinds ik die één keer heb gehad, bestel ik er iedere keer één extra bij naast mijn pizza, niet omdat ik zo veel honger heb maar gewoon omdat ik ze lekker vind.

  Sander 26 jul 2020

 • Jorg

  Geen lekkere bodem

  Wij hebben nu al een paar keer achter elkaar gehad dat de bodem helemaal niet lekker was, deze was veel te hard met grote luchtbellen erin.
  Misschien dat ze een nieuwe kok/pizzabakker hebben of zo iets, want eerder hadden ze dit nooit en toen waren we altijd juist erg fan van de bodems hier.
  De eerste keer dacht ik nog van helaas pech gehad, volgende keer beter.
  Maar de volgende keren die hier op volgden was het telkens hetzelfde verhaal.
  Daar word ik niet bepaald vrolijk van, dus nu bestellen we onze pizza's weer ergens anders.
  Wel jammer op zich want de New York pizza is een stuk goedkoper, maar als de bodem dan niet lekker is dan is mij dit niet waard.

  Jorg 27 jun 2020

 • Danique

  Nieuwe pizza

  Bij New York pizza hebben ze regelmatig een keer nieuwe pizza’s op de kaart hebben staan. Ik vind dit zelf heel erg leuk en lekker, want ik hou er wel van om af en toe iets nieuws te proberen. Wat ik soms wel jammer vind is dat ze dus ook weer pizza’s van de kaart halen en dat zijn wel eens pizza’s die ik dan net weer lekker vond. Dus het is soms een beetje dubbel, maar over het algemeen vind ik het heel erg leuk.

  Danique 17 jun 2020

 • Jill

  New York pizza knoflookrand

  De pizza’s van New York pizza hebben een knoflook olie over de rand en dat is echt zo lekker, geloof me!
  Als je dit eenmaal hebt gehad dan wil je nooit meer anders, ik niet in elk geval.
  Ook Nice dat je kunt kiezen welk formaat je wilt en of je een Amerikaanse of Italiaanse bodem wilt, zo is er altijd voor iedereen wel iets.
  Het enige wat andere zaken wel hebben is dat je daar bijvoorbeeld ook pasta kunt kopen of shoarma, dat kan hier dan weer niet.

  Jill 26 dec 2019

 • Judith

  Pizza en poffertjes

  Dit is waarschijnlijk 1 van de meest vreemde tips die ik kan geven en ik kan het zelf ook bijna niet geloven, maar als je dik bent op poffertjes dan moet je ze hier zeker een keer bestellen.
  Mijn jongste houdt nog niet zo van pizza en daarom bestellen we voor haar dan poffertjes.
  Ze is dan helemaal in haar nopjes en vindt dat de lekkerste poffertjes die er bestaan.
  Ik vond dit maar moeilijk te geloven, maar nadat ik laatst eentje had geproefd, moest ook ik toegeven dat de poffertjes hiervan echt heerlijk zijn.
  Sindsdien bestellen we altijd een extra portie en smikkelen die met zijn allen op, naast de pizza die we ook nog eens eten.
  Alles bij elkaar is het een flinke maaltijd maar poffertjes als toetje gaat er bij ons altijd wel in.

  Judith 18 dec 2019

 • Esmiralda

  New York Pizza VIP card

  Wij hebben gelukkig een VIP card van New York Pizza omdat mijn man in het centrum heeft gewerkt en ze het daar aan dat bedrijf uitdeelden. We krijgen 25% korting bij iedere bestellen, ideaal. Zonder die korting hadden we het waarschijnlijk niet bij de New York besteld dus tja, ook goed voor hen denk ik dan maar. We sparen ook pizzapunten waardoor we na iedere x aantal bestellingen een gratis pizza krijgen. Toppie! Bezorging duurt soms wel wat lang maar daar houden we vanaf nu rekening mee.

  Esmiralda 10 dec 2019