Netl Camping Kallumaan

Netl Camping Kallumaan

3.4 reviewscore • 9 reviews
F

Prachtige camping, maar wat een herrie tot laat.

De ligging van de camping is werkelijk prachtig. Het is een ideale plek voor zowel jongere als oudere kinderen. Maar helaas werd onze ervaring ernstig beïnvloed door het aanhoudende lawaai elke avond. Tot laat in de avond hoorden we luide geluiden en gelach uit verschillende tenten. De avonden werden soms pas na 01:00 uur rustiger. Dit gedrag leek meer op een festival dan op een gezinscamping. Hoewel de bedoeling was dat dit lawaai alleen op specifieke plekken bij het strandje zou zijn en na 23:00 uur zou stoppen, was dit zeker niet het geval. Voor ons was dit een reden om niet meer terug te keren, ondanks de prachtige locatie en faciliteiten van de camping.

Fleur 12 aug 2023
Reageer
G

avondmaaltijd restaurant

De locatie is best leuk aangelegd. Het is erg duur voor een maaltijd met de uitstraling van cafetaria-eten,. Althans de saté die wij hebben besteld, met een hoopje zuur uit een potje op de rand van je bord. Het dessert: "verse tiramisu" was een potje opgeklopt eiwit met een lange vinger erin, voor 7,50 euro. Niet overdreven.

Gerrit 18 jun 2023
Reageer
F

Camping Kallumaan mooie grote camping

Wij hebben dit jaar een week gekampeerd op camping Kallumaan te Flevoland op het Ufo veld met onze camper. Ik kan niet anders dan een goede recensie schrijven over deze camping en medewerkers. Het is werkelijk waar een enorme camping waar zoveel te doen is. Onze kinderen waren de hele dag op pad en kwamen pas in de avond weer om wat te gaan eten. Er zijn meerdere eilanden, stranden, meerdere etensplekken, het houdt niet op. Gelukkig zat het weer ook mee, iedere dag rond de 25 graden met volop zon. Wij durfden het niet aan om op vliegvakantie te gaan en hebben hier geen moment spijt van gehad.

Fam. Schepers 26 jul 2021
Reageer
M

Voor herhaling vatbaar

Deze plek is perfect voor gezinnen met kinderen. De sfeer is die van een festival, met een familiegerichte festivalvibe. Wij besloten om eten en drinken vanuit huis mee te nemen, maar er is ook genoeg te eten en drinken beschikbaar. De campinggasten zijn bijna allemaal aardig en vriendelijk, met weinig mensen die lastig zijn of klagen. Zelfs mijn vriendin, die geen fan is van kamperen, vond het erg leuk. Een week in Kallumaan is ideaal. Ik zou deze plek zeker aanraden.

Marco 21 jul 2021
Reageer
J

Leuk maar heel duur!

Deze locatie is een mooie en gezellige plek, geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Helaas zijn de prijzen voor eten en drinken echter extreem hoog. Bijvoorbeeld, €3,50 voor een snee brood met zoet beleg en €10,75 voor een bagel met zalm. Hoewel deze plek leuk is voor jong en oud, is het wel erg duur. Zonde dat dit het een soort van onmogelijk maakt voor sommige gezinnen!

Julia en 5 kinderen 15 mei 2021
Reageer
E

Misleidende informatie trekkershut

Tijdens onze fietsvakantie besloten we een trekkershut te huren op deze locatie. Volgens de website zouden er leuke kruidenbakken aanwezig zijn om je thee of soep op smaak te brengen. Tot onze teleurstelling was er echter helemaal geen kookgelegenheid aanwezig in de hut (wat normaal wel het geval is). De hut bood enkel een bed, weliswaar met een uitstekend matras. Het restaurant sloot al om 17:00 uur en het terras was niet prettig, met vuile tafels en gebruikt servies dat al lang buiten stond. Het personeel was vriendelijk, maar niet deskundig. We werden aanvankelijk verkeerd geïnformeerd over de prijs van de hut. Ook bleek de borg niet automatisch terugbetaald te worden, zoals beloofd. Douches waren buitensporig duur. Onze ervaring was teleurstellend en we betaalden te veel voor wat we kregen.

Emma 24 sep 2020
Reageer
D

Prachtige plek

Verrassend mooi gelegen in de noordoost polder. De camping bood ruime plekken en uitgestrekte terreinen. Er was geen officiële animatie, maar de kinderen vonden elkaar en organiseerden zelf activiteiten, wat perfect paste bij de omgeving. Het restaurant bood kwalitatief goed eten en het sanitair was eenvoudig maar schoon. Helaas was er niet genoeg capaciteit voor het grote aantal kampeerders. We merkten dat we 's avonds laat pas rustig konden douchen vanwege de drukte. Onze avonden werden opgevrolijkt door het maken van kampvuren bij onze tent. Het enige nadeel was de aanwezigheid van muggen, die door al onze kleding heen leken te prikken. Over het algemeen was het een geweldige vakantie-ervaring!

David 12 aug 2020
Reageer
P

Schiet tekort als camping en als festival

Deze locatie lijkt te groot voor een intieme sfeer en te klein voor een echt festival. Het sanitair bestond uit dixies en de staanplaatsen waren onbeschut en hadden geen schaduw. Na regen was er veel modder en dit werd niet adequaat aangepakt. De prijzen van eten en drinken waren hoger dan gebruikelijk voor campings. Er was weinig of geen betaalbaar eten voor kinderen, en de hele opzet leek meer op een festival dan op een camping. Ondanks dat je geen campingluidspreker mocht gebruiken, ontbrak ook de gezellige sfeer. Ik begrijp niet goed waar deze plek naar toe wil; het lijkt op alle vlakken te kort te schieten. Jammer genoeg viel deze camping zowel als kampeerplek als festival voor ons in de smaak.

Petra 14 jul 2020
Reageer
T

Leuke camping/park, plek wat minder

Dit is werkelijk een kinderdroom die uitkomt voor kinderen tot 12 jaar! Tijdens het Hemelvaartweekend hebben we hier met onze caravan gekampeerd op het Heliveld. Sommige plaatsen hadden picknicktafels en overal stonden leuke houtkachels voor de koelere avonden. Er was zo veel te doen op de camping dat we het terrein niet eens hoefden te verlaten voor avontuur! De modderglijbaan was geweldig en er waren talloze kabelbanen, schommels, glijbanen, duinen, kikkerpoelen, een bamboebos met geheime doorgangen, klimbruggen en mini-huisjes. Twee schattige Shetlandpony's waren een hit bij onze dochter. Omdat we vanwege de coronamaatregelen geen gebruik maakten van het sanitair, kan ik daar geen oordeel over vellen. Een aandachtspunt zou wel zijn om meer afwasplekken en afvalbakken bij de afwasplekken te plaatsen. Al met al een zeer aangename ervaring, we komen zeker nog een keer terug!

Thomas 3 jun 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Kraggenburg.

Over Netl Camping Kallumaan

Netl Camping Kallumaan is een familievriendelijke camping die open is van april tot en met oktober waarbij je veel leuke activiteiten kan doen in de volle natuur, denk dan aan een fiets, kano of skelter huren, eilandhoppen, naar de natuurspeelplaats, en zo zijn er nog tal van leuke opties te doen. Voor de mensen die rust willen zijn er verschillende barretjes, mobiele keukens en je kan zelfs een hottub huren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kraggenburg, Flevoland
  • https://www.netl.nl/campingkallumaan
  • info@netl.nl