Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij

3.00/5.00 • 9 reviews
R

Abonnement

Slechte klantenondersteuning. Na verschillende contacten ben ik nog steeds niet in staat om mijn antwoord te krijgen. Ik blijf de lijn bellen en krijg te horen dat er geen personeel beschikbaar is om me te antwoorden en wanneer ik de livechat probeer, verwijzen ze me gewoon naar de telefoonlijn. Zit al 2 maanden in deze cyclus en het is niet te doorbreken. Grootste fout ooit.

Renato 16 nov 2021
Reageer
D

Snel en keurig geholpen nav een vraag.

Goedemiddag, Complimenten over de bereikbaarheid van de Nationale Postcode loterij, Via de chat heb ik contact gezocht met de afdeling klanten contact. Dit ging makkelijk. Vrij snel kreeg ik contact met hen via de chat. De vraag die ik had werd goed uit gevraagd en vervolgens kwam er een oplossing.

Dennis 8 nov 2021
Reageer
E

Vaagheid

Deal or no deal. Leuk tv programma, kan je ook thuis spelen. Echter win je volgens mij nooit wat, of je moet denk ik veel spellen kopen. Regelmatig hoge fictieve bedragen gewonnen, maar thuisfinalist? Nee. Loten met trekkingen? Nee. Dus ik ga geen moeite meer doen om nog te spelen, volgens mij is alles fictief.

Erik 20 okt 2021
Reageer
A

Prijzen

Kunnen jullie in plaats van die miljoenen beter meer mensen Gelukkig maken met kleinere geld prijzen, zo niet dan gaan heel veel mensen stoppen ( en die bloemen houden jullie maar .het gaat goed met de rijken en de armen worden armer ( 9251cb) en ik vind dit helemaal niet leuk meer waar zijm jullie mee bezig (groeten 9251cb)

A van derleest 9 dec 2020
Reageer
W

Dit argument is vaker gesteld en je kan in principe beter 30 x 1 miljoen verloten dan 1 x 30 miljoen. Echter is het bekend dat er meer mensen meedoen als er een ENORME hoofdprijs gaat vallen. Inderdaad erg vreemd want ik heb zelf liever 30 x meer kans op een alsnog zeer mooie prijs. Maar goed dat is de reden waarom loterijen 1 hele grote prijs doen. It's all about the gains.

Wesley 9 dec 2020
A

Je kunt ook eens bij andere loterijen kijken. Ik speel mee met de Postcode Loterij en ik win geregeld leuke prijsjes. Vaak geen geldbedragen, maar bijvoorbeeld chocoladerepen. Altijd een leuke verassing!

Annie 24 apr 2021
H

NPL leuk tijdverdrijf

Je hebt van die mensen die dit soort loterijen heel erg serieus nemen.
Zo iemand ben ik niet en ik snap ook niet dat je dit zo kunt ervaren, want het is alleen maar geluk als iets wint en niet anders
Ik zelf zie het gewoon als leuk tijdverdrijf en even lekker als iets ontspannends en iets wat je niet zelf in de hand kunt hebben.
Voor iemand die alles altijd in de hand wil hebben en heel gestructureerd leeft, is iets als dit wat je niet zelf kunt sturen soms heel bevrijdend.

Hennie 7 mei 2020
Reageer
P

Wij spelen al jaren nee met de postcodeloterij en we hebben werkelijk nog nooit iets gewonnen.
En toch proberen we het ieder jaar weer en hoop ik elke keer weer dat wij het geluk aan onze zijde hebben.
Ze hebben hier altijd heel veel mooie prijzen dus als je echt een keer wint dan zit je gebakken.

Pauk 18 mei 2020
H

Postcode loterij oplichting

Je moet eigenlijk wel meedoen aan de postcode loterij want als onze postcode toch eens een flinke pot wint, dan ben jij straks de enige die arm is......... Vind het overigens een grote oplichting want heb nog nooit wat gewonnen in 20 jaar behalve eens een ijsbakje. Ach ja. Wat moet je er verder nog van zeggen he? Laten we het er maar op houden dat het een kansspel is en dat iedereen altijd verliest...

Henk Jan 21 okt 2019
Reageer
L

Met dit soort dingen vind ik het altijd een beetje hetzelfde liedje, het is in mijn ogen alleen leuk als je wat wint.
Misschien heel kinderachtig maar als ik jaren mee doe met de loterij en ik win nooit wat, dan vind ik er niets aan.
Als ik een keer wat wij, en dat hoeft dan niet eens heel veel te zijn, dan is het toch gelijk een heel stuk leuker!

Lucas 27 dec 2019
G

Postcodeloterij en goede doelen

Al jarenlang doen wij iedere maand mee aan de postcode loterij en wij hebben hier nooit spijt van gehad.
Natuurlijk kost het iedere maand geld en win je bijna nooit iets en als je dan iets wint, dan stelt dat niet zo veel voor.
Maar dat maakt ons niet uit en dat is ook niet waar we het voor doen.
Natuurlijk is het leuk als je een keer een knaller wint, maar het is ook voor de spanning iedere maand en we leven met de wetenschap dat er behoorlijk wat geld van wat wij hiervoor betalen in goede doelen wordt gepompt.
En dat laatste doet mij altijd goed, ik heb het altijd belangrijk gevonden dat hier aandacht aan besteed wordt en ik zal hier zelf ook altijd mee verder gaan.

Gerard 20 okt 2019
Reageer
M

Te hoge bedragen

Als je het mij vraagt heeft de postcode loterij veel te hoge bedragen als prijzengeld, waarom maken ze hier niet gewoon kleinere bedragen van en dan zijn er ook meteen een stuk meer mensen die winnen.
Op die manier is iedereen blij met een mooi bedrag lijkt me.
Nu is de kans dat je iets wint zo klein, dat de lol er ook al aardig snel van af is.
En natuurlijk hoop je altijd dat de jackpot bij jou in de straat valt, maar ik weer zeker dat als dit een ton is in plaats van een paar miljoen, dat je er dan nog steeds ontzettend blij mee bent.

Maurits 17 jul 2019
Reageer
D

Verslavend

Ik weet dat de kans bijna nihil is om een keer in je leven de loterij te winnen, maar toch kan ik er om een bepaalde reden niet mee stoppen. Het werkt een beetje verslaven voor mij en iedere keer weer heb ik toch weer die hoop dat de mensen van de loterij ineens voor mijn deur staan met een dikke cheque van een leuk bedrag die wij dan hebben gewonnen.
Mijn vrouw vindt al lange tijd dat we hier mee moeten stoppen, omdat het in haar ogen weggegooid geld is, maar ik ben met dat soort dingen altijd bang dat de prijs dan net in jouw deel valt wanneer je er mee gestopt bent en dan verleng ik het toch maar weer.
Aan de andere kant gaat een groot deel van het geld natuurlijk ook nog eens naar allerlei goede doelen, dus dan hoef ik me ook niet zo extreem schuldig te voelen over het geld dat ik 'weggooi', want dan weet ik in ieder geval dat er mooie dingen met dat geld worden gedaan.

Dirk 12 jul 2019
Reageer
M

Dat is ook precies de bedoeling van dit soort dingen, dat je er als het ware aan verslaafd raakt. Dat is wat ze willen, het creeeren van hoop bij mensen dat ze een gigantisch bedrag winnen is een groot aandeel in het prijzengeld. Hoe denk je anders dat ze aan al dit geld komen. En meedoen aan zo’n loterij is ook als het ware gewoon gokken en gokken is verslavend. Dus dat je dit verslavend noemt vind ik niet raar.

Maurits 17 jul 2019
Over Nationale Postcode Loterij
  • Nog niet geverifieerd