Muscle Meals

Muscle Meals

5.0 reviewscore • 2 reviews
M

Magnetron maaltijden lekker en handig

Mag ook wel eens gezegd worden als een bedrijf een goede dienst levert en in principe iets unieks op de wereld heeft gebracht. Als je veel aan het sporten bent, heb je minder tijd om ook nog te gaan koken. Maaltijden van Muscle Meals zijn dan echt een uitkomst. Paar minuutjes in de magnetron en je hebt wat rijst, kip en boontjes. Of een andere maaltijd, genoeg keuze. Ik gebruik het nu twee weken omdat ik hier niet eerder van af wist. Via via kwam had ik iets voorbij zien komen op Facebook en had meteen wat besteld. Het smaakt echt wel goed! Al moet ik wel eerlijk zijn en stellen dat als je veel sport, alles wel lekker smaakt. Overigens denk ik ook dat het gewoon heel handig is om zulke maaltijden altijd in huis te hebben, of je nu sport of niet. Even een magnetronmaaltijd wanneer je een drukke dag hebt gehad, voor mij een uitkomst!

Martijn V. 4 jul 2021
Reageer
T

Maaltijden voor meer spiermassa

Zo'n 5 jaar geleden ben ik begonnen met fitness. De eerste jaren was ik er nog niet zo serieus mee bezig, maar de afgelopen jaren neem ik het steeds serieuzer. Ik wil graag meer spiermassa opbouwen en goed eten is daar een belangrijk onderdeel van. Het kan nogal een gedoe zijn als je al je eten zelf moet maken, dus zocht ik naar alternatieven. Toen kwam ik op de site van Muscle Meals. Ze verkopen verse maaltijdpakketten met alles wat je nodig hebt. Vaak bestaan de maaltijden uit rijst, groente en vlees. Ik heb nu een paar voedselpakketten besteld en het is echt lekker! Ook super netjes verpakt en het is echt vers. Dit bespaard mij heel veel tijd en gedoe. Op deze manier houd ik het ook veel makkelijker vol. Ik blijf zeker deze maaltijdpakketten bestellen, want ze hebben ook genoeg afwisseling. Tijdens het sporten voel ik dat ik genoeg energie heb, dus de hoeveelheid en samenstelling is goed.

Tom 17 mei 2021
Reageer
Beste eten en drinken winkels

Dit zijn de beste eten en drinken winkels van maart 2023.

Over Muscle Meals

Bij Muscle Meals kun je kant en klare maaltijden vinden die perfect zijn afgestemd op verschillende sportdoelen. Zo kun je met deze maaltijden: afvallen, droog trainen of spiermassa kweken. De maaltijden hoef je natuurlijk niet perse voor deze doeleinden te gebruiken, het kan ook heel handig zijn om dit gewoon op een doordeweekse avond na je werkdag te eten. De maaltijden zijn super gezond en te krijgen voor een goede prijs.